Banker

Alt du trenger å vite om forhåndsbetalte læreplaner

Alt du trenger å vite om forhåndsbetalte læreplaner

Opplæring og avgifter er i ferd med å øke, og denne trenden kommer ikke til å gå opp når som helst. Med de stigende levekostnadene i nesten alle land i landet, begynner de fleste foreldre med barn å bekymre seg om deres kjære utsikter til utdanning og deres evne til å betale for college. Regjeringen gjør sitt beste når det gjelder å subsidiere studieavgift, men de fleste familier blir nå tvunget til å se på muligheten til å søke om studielån som kan etterlate ettermenneskelige individer sliter med å betale seg ut av gjeld i flere tiår.

Forhåndsbetalte skoleplaner ble introdusert av IRS i forbindelse med US Securities and Exchange Commission ved årsskiftet i håp om å hjelpe foreldre til å låse ned visse undervisningsnivåer tidlig, slik at de ikke trenger å bekymre seg for skyrocketing studiekostnader i fremtiden. Det høres enkelt - forutbetalt for undervisning nå, og bekymre deg ikke for stigende kostnader senere. Men hvordan fungerer disse planene egentlig?

Bare hva er en forhåndsbetalt studieplan?

Forhåndsbetalte opplæringsplaner ligner på 529 planer, og de arbeider hovedsakelig ved å tillate foreldre å sette bort en bestemt klumpsum i en bestemt konto som de senere kan bruke til å betale for studiekostnader, bøker og i enkelte tilfeller selv rom og borde. Disse planene er tilgjengelige i 11 stater i dag, og de er en velsignelse for familier som vil ha fred i sinnet i å vite at deres barn vil kunne delta på høgskolen uansett dagens og fremtidige økonomiske situasjon disse familiene og landet kan finn seg inn

Hvor finner man planene

Du kan for tiden finne planer i følgende tilstander:

 • Florida - Florida Prepaid College Plan
 • Illinois - College Illinois Prepaid Opplæringsplan
 • Maryland - College Savings Planer av Maryland
 • Massachusetts - Massachusetts U. Plan
 • Michigan - Michigan 529 Forutbetalt studieplan
 • Mississippi - Mississippi Forhåndsbetalt Rimelig College Studieplan
 • Nevada - Nevada Forhåndsbetalt studieprogram
 • Pennsylvania - PA 529 Garantert spareplan
 • Texas - Texas garantert undervisningsplan
 • Virginia - Virginia 529 Forhåndsbetalt
 • Washington - Washington Garantert Utdannelse

Det finnes flere typer forhåndsbetalte undervisningsplaner:

 1. Enhetsplaner: Disse lar deg betale for brøkdeler som du deretter kan innløse senere, i henhold til gjennomsnittskursene som tilbys av en gruppe høgskoler i en bestemt region.
 2. Kontraktsplaner: Med disse får du til å betale for undervisning for en rekke semestre i en statsskole, som du ville, hvis du betalte telefon- eller kabelkontrakten din.
 3. Voucher planer: Disse er som sparing av kuponger hvor du kommer til å betale en viss prosentandel av undervisningen på utvalgte høyskoler.

Det som er så bra med forhåndsbetalt undervisning, er at noen kan åpne disse kontoene for den tiltenkte studenten så lenge de er ferdige så i staten som studenten bor i. Dessuten kan besteforeldre, familie venner, søsken og utvidet familie all chip inn og bidra til dette fondet, noe som gjør den til en ideell måte å bringe hele gjengen sammen for å betale for noe som til slutt vil ha det hele samfunnet til gode.

Forskuddsbetalingskrav for forhåndsbetalt undervisningskonto

Det er visse krav de som ønsker å starte disse høyskolefondene for elevene deres, må møte. Til å begynne med vil enkeltpersoner som ønsker å gå på college med disse midlene, måtte velge mellom et utvalg av statskollegier. De kan ikke være i stand til å delta i utenlandshøgskoler, siden pengene vil bli subsidiert av sine egne stater. For det andre kan foreldrene bare bruke pengene i disse regnskapene til undervisningsrelaterte kostnader. Hvis de trekker ut et visst beløp for å betale for andre ting, kan de medføre en straff.

Forutbetalt studieplan fordeler

 • Kanskje en av de største fordelene med en forhåndsbetalt studieplan er fred i sinnet som kommer med å vite at barnets fremtid er trygg. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å lete etter ekstra inntektsstrømmer for å hjelpe deg med å spare penger på en høyskolebesparende konto. Faktisk kan den økonomiske sikkerheten som følger med en 529-plan, bare gi deg litt benrom for å legge til noe ekstra til pensjonskonto eller til og med vurdere investeringsalternativer for å hjelpe pengene dine til å vokse.
 • 529 planer er en slags ekstern motivator for å redde det som virkelig fungerer. De fleste mennesker kan ikke gjøre det rette, med mindre noen andre tvinger dem til å gjøre det. Med en forhåndsbetalt studieplan vet du at du er forpliktet til å legge bort et visst beløp eller du vil miste ut på å ha en sikker utdannelses fremtid for barnet ditt.
 • Disse planene kan også være en livredder hvis du blir utsatt for en skilsmisse senere i livet. Dette skyldes at de kunne være bundet til bosetningen, noe som kan bety at ektefellen ikke vil kunne ta ansvaret for å sørge for at barna dine blir tatt vare på fremover om han eller hun er rundt.
 • Du har en garanti på mer enn 90 prosent når det gjelder å få utbetalingen når barna kommer til høyskolealderen. Dette skyldes at disse planene er opptil 93 prosent finansiert av de statene som gir dem.
 • De tilbyr litt fleksibilitet når det gjelder å velge hvilken type betaling du vil gjøre som sett av de tre typene vi dekket tidligere i dette innlegget (se listen ovenfor).
 • Du får mer valuta for pengene hvis du bestemmer deg for å gå for en 529-plan. Det er anslått at undervisningskostnadene øker med opptil 8 prosent hvert år.Hvis foreldre som sparer på tradisjonell måte mer enn 15 år før deres barn skal begynne på college, må de spare mer og mer høye beløp på årsbasis for å regne med inflasjonen, så vel som denne 8 prosent årlig økning. Du vil derimot ha låst i prisene i god tid.
 • Disse planene er unntatt fra skatt, noe som gjør dem store skattefrie incitamenter. I tillegg kan du få et skattefradrag hvis du har en forhåndsbetalt plan hvis staten din har denne kvoten i sine skatteregler.
 • En av de immaterielle fordelene som de fleste ikke anser når de tar ut en 529-plan, er at barna deres er innen rekkevidde. De fleste av disse planene er bare gyldige dersom studentene velger å gå til statskollegier. Dette betyr at du som foreldre vil ha lett tilgang til dine kjære, noe som fører til en mer sammenhengende familieenhet.

Forhåndsbetalt studieplan Ulemper

 • 529 planer er ikke tilgjengelige i alle land. Dette innebærer i utgangspunktet at du ikke vil være berettiget til store besparelser hvis du bor i visse stater. Ved skriving av dette innlegget var det bare 11 stater som tilbyr denne typen plan.
 • Disse planene kan låse barna dine ut av bestemte muligheter og karriereveier, siden de begrenser høyskolegivers valg; de kan bare delta på høgskoler i sin stat, og deres planer kan bare gi dem adgang til bestemte kurs.
 • Det er et visst nivå av risiko som kommer med 529 planer på grunn av forekomster der stater har mistet eller begrenset tilgangsutbetalinger tidligere. Som et resultat bør foreldre som ønsker å investere i forhåndsbetalt undervisning gjøre omfattende undersøkelser før de gjør noen form for engasjement. Man kan aldri forutsi fremtiden; Men med tilstrekkelig planlegging kan du unngå eller begrense risikoen.
 • Søknad om en 529-plan kan effektivt koste barnet deres andel av økonomisk hjelp. Dette skyldes at staten vil anta at planen din vil og skal være nok for at de skal gå gjennom college uten økonomiske begrensninger.
 • Hvis du registrerer deg for en 529-plan, har du et mye mindre basseng av finansielle investeringer. Du er vanligvis pålagt å gjøre bidragene dine som de er i 529-kontoen din, og la den være der i en spesifisert tid. På den annen side, foreldre som hadde bestemt seg for å åpne et fond, kan være i stand til å investere sine penger i ulike ventures, og øke sin bunnlinje over tid.
 • 529 planer er på innfall av mange faktorer i drift av en stat som et budsjettmangel. Dette betyr at sikkerheten som opprinnelig ble lovet til deg og din familie, kan forsvinne innen et år, bør din stat oppta rippelvirkningen av en dårlig økonomi med hensyn til budsjettutgifter. For å rette opp dette potensielle problemet, spør administratørene i din stat om det er noen form for garanti som vil beskytte investeringen.
 • Din 529-plan kan bare dekke undervisnings- og administrasjonsgebyr, slik at du kan skrabe noen penger sammen for viktige ting som lærebøker og overnatting. Det er derfor det er så viktig å gjøre undersøkelsen din og spørre alle de riktige spørsmålene fra get-go.
 • Det er en tidsramme som en student må følge når det kommer til ting som å få tilgang til midler, samt bruk av studiepoeng. For eksempel krever de fleste 529 planene deg å trekke ut alle midler og legge dem inn i studiekostnadene innen ti (10) år av det tidspunktet barnet ditt begynner på college. I tillegg bør barnet ditt bruke sine studiepoeng før de fyller 30 år.
 • Som forelder vil du være pålagt å ta en aktiv rolle i å sørge for at du holder øye med barnets konto. Du må være oppmerksom på endringene i statlige lover angående utdanningsmidler samt nasjonale nyheter om det samme. Foreldre med høyskolebesparende midler kan synke penger til verdipapirfond, aksjer og obligasjoner og glemme disse i lange perioder, og la pengene deres gjøre arbeidet for dem.

Rydde misforståelsene om forskuddsbetaling og forutbetalt 529 planer

 1. Mange tror at det er en hette med hensyn til hvor mye penger de kan synke inn i disse typer kontoer på årsbasis. Planen tillater enkeltpersoner å bidra maksimalt $ 13 000 i året, hvis de ikke ønsker å sende inn en gaveavkastning. Når det er sagt, kan du bidra med inntil $ 130 000 i disse planene, eller til og med kombinere $ 13 000 til en 5-års klumpsum på $ 65 000.
 2. I motsetning til populær mening, låser en 529 plan ikke deg inn i en type investering for hele eksistensen. Lovgivningen startet i 2009 gir nå foreldre og bidragsytere muligheten til å bytte til en annen type 529 opptil to ganger i året. I tillegg har du friheten til å endre mottakerne av planen hvis den opprinnelige personen bestemmer at høyskolen ikke er for dem eller at de ønsker å betale sin egen vei framover.
 3. Bare fordi du bestemmer deg for å ta ut penger i planen til andre formål, betyr det ikke at du ikke kan bruke den til noe annet enn college. Du kan sette den i bruk i nødstilfelle, men vær oppmerksom på at du vil bli belastet en 10% straff og tvunget til å betale skatt på det beløpet. Hvis du bestemmer deg for å trekke hele beløpet, vil du kunne få hovedbeløpet tilbake uten å ha skatt eller straff pålagt det.
 4. 529 planer er ikke bare for studenter; de kan brukes til studenter som går på fellesskoler hvor noen grader kan ta 2 til 3 år, samt tekniske skoler. Når det er sagt, vil regjeringen og staten din bare tillate deg å bruke disse midlene i akkreditert institusjoner; Dette betyr at utenlandske og private, uaccrediterte institusjoner ikke er dekket.
 5. Til slutt er forhåndsbetalt undervisning tilgjengelig for enkeltpersoner i alle inntektsbeslag.Noen familier kan være av feil mening at de gjør for mye penger til å få lov til å åpne en 529 plan. Dette kan ikke være lenger fra sannheten, og det som enda mer spennende er at du fortsatt kan få skattefeil hvis du bestemmer deg for å gå for en, uansett hvor mye du og din kone gjør i fellesskap.

Konklusjon

Utdanning har potensial til å åpne dører og gjøre livet rikere på så mange nivåer. Vennligst snakk med statens representant for å se hvilke typer 529 planer som er tilgjengelige for deg og din familie. Hvis du vil ha en liste over vanlige spørsmål og svar som berører dette emnet, sjekk ut dette ressursrike stykket på IRS-nettsiden.

Takk for at du tok deg tid til å lese dette innlegget. Hvis du har spørsmål eller kommentarer, vil vi gjerne høre fra deg. Vennligst bli med i samtalen ved hjelp av kommentarfeltet nedenfor.

Skrive Inn Din Kommentar