Investere

Hva skjer når din 401k suger?

Hva skjer når din 401k suger?

I dag vil jeg ta opp spørsmålet: Hva skjer når 401K suger deg? Har du noen gang hatt den opplevelsen på jobb, hadde en 401K og ønsket å redde, men du tok en titt på denne tingen, og du er som det som er det her. Noen av dere har kanskje noen av dere ikke, men hvis du er i den situasjonen vil jeg hjelpe deg.

Jeg jobber med mange kunder, jeg har sett mye 401K som bare er latterlig forferdelig.

De er H.O.R.R.I.B.L.E.

Jeg vil takle det og se hva vi kan gjøre for å fikse situasjonen.

Først, hva slags ting ville gjøre en 401K sug eller hva slags ting ser vi på her? En av de tingene jeg ser er en 401K som har svært begrensede alternativer. Jeg tror vanligvis at du må ha mellom 12 og 15 midler. Det er greit, men jeg liker å se planene som har flere midler, som 20-30 forskjellige alternativer.

En annen ting som kan gjøre en 401K sug kan være at investeringene de har, deres ytelse er bare fryktelig. Når du ser på de 5-årige eller 10-årige tallene, er de bare Gud-forferdelige. Det er ingenting om det som er enda attraktivt for deg å sette dine egne penger inn i den. EN

En annen dårlig egenskap som vi ser er å ha høye avgifter. Vanligvis bør 401Ks ha lav pris, men jeg har sett mange leverandører har svært høye avgifter, høye skjulte avgifter som virkelig spiser bort når du kommer tilbake.

Til slutt, enhver type 401K med et livrenteprodukt som har noen form for overgivelsesgebyr. På en annen video hadde jeg en finansiell rant som snakket om å ha livrenter i 401K-produkter der jeg hadde en klient som måtte betale en svært stor overgivelsesavgift for å få pengene hennes ut når hun forlot jobben sin. Det er de forskjellige faktorene som kommer inn i å ha en 401K som suger.

Nå som vi har identifisert hva som gjør en 401K sug, hva er noen av tingene vi kan komme rundt? En av de tøffe tingene er hvis du har en 401K som har en kamp som betyr at bedriften din tilbyr gratis penger. Det er vanskelig å komme seg vekk fra det. Jeg vil faktisk anbefale deg å utnytte kampen, få gratis penger. Hvis 401K er så fryktelig, legg så mye inn for å få gratis penger, så i det minste har du den returneringen. Det er ganske mye en garantert avkastning av din arbeidsgiver som passer på dine vegne.

Ikke glem IRA

Hvis det ikke er noen kamp, ​​og derfor må du gjøre noe fordi du bare ikke kan gjøre det, de andre alternativene du selvfølgelig har, er å gjøre det tradisjonelle eller Roth IRA. Du kan sette $ 5000 i en tradisjonell eller en Roth. Du kan ikke gjøre begge deler, men du kan gjøre $ 5000 til en eller en kombinasjon av de to.

Med Roth får du skattefrie penger ved pensjonering. Med tradisjonell får du en avskrivning som du ville investere i 401K, så det er et alternativ. Som jeg sa, kan du bare gjøre $ 5000, men la oss si at du har en ektefelle. Du kan også gjøre $ 5000 på deres vegne. Det får deg nærmere $ 16 500 som du kan legge inn i 401K. Det er noe å vurdere.

Et annet alternativ du kan gjøre er å gjøre en vanlig individuell investeringskonto eller felleskonto hvis du er gift. Du får ikke noen skattefordeler ved å gjøre det, men det gjør det mulig å ta ansvar for pengene dine, investere i investeringsfond, aksjer og obligasjoner du er mer komfortabel med og ha større kontroll over. Jeg er en mann som elsker kontroll. Jeg liker å være ansvarlig for ting og ikke å ha noe som begrenser meg fra å gjøre de tingene jeg vil gjøre. IRA og investeringskontoer gjør nettopp det.

Gå selvstendig næringsdrivende

Et annet alternativ, og dette kan være litt ut av din komfortsone, men å finne en slags måte å ha egen sysselsettingsaktivitet, derfor har du selvstendig næringsinntekt. Ved å hoppe over tøyene til å være selvstendig næringsdrivende, kan du nå implementere din egen pensjonskonto, i utgangspunktet sette opp din egen 401K for din bedrift.

Du kan gjøre en enkel IRA, en SEP IRA, eller en solo 401K. Hva de gir deg, er de samme fordelene som 401K gjør, men nå har du kontrollen som jeg bare snakket om. Nå har du kontroll over å komme seg unna fondskasser med høy avgift, komme seg bort fra midler som har mangelglansytelse. Du kommer vekk fra alle de tingene. Det gir deg den kontrollen at du ikke kommer inn i å ha en 401K som suger.

Hvis du har flere spørsmål angående din 401K, vennligst klikk meg på bloggen, goodfinancialcents.com, og jeg vil gjerne svare på og hjelpe deg med det beste jeg kan. Sørg også for å sjekke oss ut på Facebook, vær sikker på å gi oss de store tommelen opp, gi oss to hvis du kan. Vi setter pris på det, og vi snakker med deg snart. Ha det fint.

Meningene som ble uttrykt i dette materialet er kun for generell informasjon og er ikke ment å gi spesifikke råd eller anbefalinger til noen. For å finne ut hvilken investering (er) kan være hensiktsmessig for deg, ta kontakt med din finansrådgiver før du investerer.

Skrive Inn Din Kommentar