Banker

Den ultimate veiledningen til studielåns refinansiering

Den ultimate veiledningen til studielåns refinansiering

Studielånsfinansiering har vokst de siste årene, med mange nye selskaper som går inn i rommet og fremmer tilbud til studielåntakere.

Men bare fordi du har studielån betyr ikke refinansiering det riktige valget for deg. Det er mye du trenger å vite om når det gjelder studielåns refinansiering:

 • Hvordan det fungerer
 • Hva det betyr for deg
 • Privat lån mot føderale lån

Og det er bare en liten liste.

Den enkleste måten å sammenligne butikk for studielåns refinansiering er å bruke en sammenligningsmotor som troverdig. Vi elsker Troverdig fordi de handler lån på nesten alle de store studielånene. Det er raskt, enkelt, og du kan spare penger. Plus, College Investor lesere får en $ 200 bonus når de refinansiere med troverdig!

Dette er den ultimate guiden til studielåns refinansiering, og vi dekker alt du trenger å vite hvis du tenker på refinansiering av studielån. La oss komme i gang.

Hva er Student Lån Refinansiering

Studentlån refinansiering er prosessen med å ta ut et nytt studielån for å betale av det gamle studielånet ditt. Det høres forvirrende ut, men tenk på det for et sekund.

Tenk deg at du har et gammelt studielån (eller flere) til en høyere rente, og du ønsker å spare penger. Du får rett og slett et nytt lån fra et lånefinansieringsselskap, og bruker pengene fra lånet til å betale det gamle lånet.

Faktisk gjør studentlånsfinansieringsselskapene dette lett fordi de betaler av de gamle lånene gjennom prosessen med å få den nye.

Refinansiering av et studielån betyr at du tar ut et nytt privat studielån for å betale av disse andre lånene. Så husk alt du trenger å vite om private studielån.

Endre tilbakebetalingsplaner og betalingsbeløp

Når du har et føderalt studielån, kan du enkelt endre tilbakebetalingsplanen ved å bare ringe din utlåner eller logge inn på StudentLoans.gov. Føderale lån tilbyr mange tilbakebetalinger, for eksempel inntektsbaserte avdrag, uteksaminerte planer og utvidede planer.

Men private studielån tillater ikke fleksibilitet i dette. Hvis du vil ha eller trenger lavere betaling, må du få et nytt lån. Dette er et annet område der studentlånsfinansiering kommer inn i spill.

Hvordan refinansiering av studentlån er forskjellig fra studielånskonsolidering

Studentlånsfinansiering er forskjellig fra studielånskonsolidering, men mange bruker vilkårene utveksling og det kan være forvirrende.

Studielånskonsolidering er et spesialprogram som tilbys av Institutt for utdanning for å kombinere alle dine føderale studielån til et enkelt føderalt studielån. Studentlånskonsolidering gjelder bare for føderale studielån, og det er et gratis program. Lær mer om studielånskonsolidering her.

Studentlån refinansiering er prosessen med å ta ut et privat lån for å erstatte andre studielån. Dette begrepet blir forvirret for konsolidering fordi mange mennesker konsolidere flere private lån til ett nytt lån. Du kan refinansiere både private og føderale lån, slik at det legges til et annet nivå av forvirring til begrepet.

Hvis du har føderale lån, vil du vanligvis konsolidere. Hvis du har private lån, vil du vanligvis refinansiere.

Hva skal du se etter når refinansiering av studielånene dine

Den viktigste tingen å se etter når refinansiering av studielån er hva er det nye lånet som skal gjøre med betalingen din, og hvordan gjorde selskapet det for deg.

Det er to nivåer som student lån refinansiering selskaper kan trekke for å endre din månedlige betaling: renten og lengden på lånet.

En av de viktigste måtene du kan spare penger ved å refinansiere, er å få en lavere rente på lånet ditt. Akkurat nå, renten er historisk lav. Så hvis du har et lån fra begynnelsen av 2000-tallet, kan det være fornuftig å refinansiere til et lån med lavere rente.

For det andre, kanskje din kreditt score har forbedret siden du opprinnelig tok ut lånene dine. Hvis du husker fra vår artikkel om alt du trenger å vite om private lån, er kredittpoengene dine en stor faktor. Kanskje med din forbedrede poengsum kan du kvalifisere deg for de beste rentene.

Den andre måten at du kan redusere betalingen når du refinansierer studielån, er ved å forlenge lånets løpetid eller lengde. Kanskje du har et 10-årig lån nå, og ved å gjøre det til et 20-årig lån, kan du nesten kutte dine betalinger i halvparten. Bare husk at du vil sannsynligvis betale mer interesse over lånets levetid med et lengre lån.

Kan du refinansiere private lån?

Så du kan refinansiere andre private lån du allerede har? Absolutt. Studielånsfinansiering oppsto ved å refinansiere andre private studielån. Tenk på det som å refinansiere boliglånet ditt på huset ditt.

Hvis renten faller nok, kan du spare mye penger ved å refinansiere dine lån.

Husk også hva vi sa tidligere - hvis du ikke har råd til din private lånebetaling, kan du ikke bare ringe og få den endret. Du trenger et nytt lån. Det er her studentlånsfinansiering kommer inn i spill.

Men før du tror du kan refinansiere hele tiden, må du sørge for at lånene tillater det. Sjekk om dine private studielån har noen form for forskuddsbetaling. Noen lån tillater deg ikke å refinansiere i minst et år, og belaste straffer hvis du prøver å gjøre det.

Kan du refinansiere føderale studielån?

Hvis du har føderale lån, kan du se på renten på 6,8% og lurer på om studentlånsfinansiering gir mening for deg.

Ja, du kan refinansiere dine føderale studielån, men du bør bare gjøre det i ett bestemt scenario. Vi setter sammen en trinnvis prosess som viser deg når du bør vurdere å refinansiere dine føderale studielån.

Som alltid husk at et privat lån nå skal erstatte dine føderale lån, så sørg for at du leser vår guide.

Kan du refinansiere flere lån sammen?

Ja, du kan refinansiere flere individuelle lån til ett nytt lån. Som vi nevnte ovenfor, er det her noen forvirring oppstår fordi folk feiler konsolidere lånene dine med prosessen med Student Loan Consolidation.

Hvis du har flere private studielån, kan det forenkle ting å ha et enkelt lån for å foreta betalinger på. Hvis du har føderale og private studielån, anbefaler jeg ikke å kombinere dem med mindre du har lest våre Federal Student Loan refinancing guide og er positive at du aldri kommer til å trenge fordelene med dine føderale lån.

Kan du refinansiere mer enn en gang?

Hva skjer hvis du refinansierer i dag, og neste år satser renten igjen? Vel, du kan typisk refinansiere igjen og igjen, så lenge studentlånet ditt ikke har noen form for forskuddsbetaling eller forbud.

Bare husk at lånetiden din vil fortsette å utvide hvis du fortsetter å refinansiere til nye lån. Noen långivere som Earnest tilbyr svært fleksible tilbakebetalinger, men de fleste holder seg til standardene på 10, 15 eller 20 år.

Når er den beste tiden å refinansiere studielånene dine?

Den beste tiden å refinansiere studielån er før du trenger å. Hva mener jeg med dette?

Mange venter til de ikke har råd til sin gjeld, og deretter ser etter alternativer for å refinansiere.

Hvis du vurderer studielåns refinansiering, spiller kredittpoengene en stor rolle i om du kvalifiserer eller ikke. Hvis du begynner å savne låneutbetalinger, vil kredittpoengene dine falle, og du kan ikke kvalifiseres (eller du kan trenge en cosigner).

Så det er to ganger når jeg tror du bør se på studentlånsfinansiering:

 1. Umiddelbart etter eksamen
 2. Hvis renten faller med 1% eller mer

Umiddelbart etter oppgradering er det beste tidspunktet å bare få alt i orden. Hvis du har flere lån, kan du refinansiere dem til en. Du kan også refinansiere til en betalingsplan som kan være rimeligere.

For det andre bør du revidere lånene en gang i året. Hvis renten har falt med mer enn 1%, kan det spare deg for mye penger for å refinansiere dine lån. Bare vær sikker på at du ikke legger for mye til lengden på lånet når du gjør dette.

Skal du refinansiere studielånene dine?

Så, nå som jeg har besvart alle de store spørsmålene som kommer opp når det gjelder studentlånsfinansiering, er det bare ett spørsmål igjen: bør du refinansiere studielånene dine?

Svaret er ja, hvis:

 • Du har private studielån og trenger lavere betaling
 • Renten har falt med mer enn 1% på dine eksisterende private lån
 • Du vil kombinere flere private studielån
 • Du har Federal Student Loans på standard 10-års plan og kvalifiserer ikke for tilgivelse eller inntektsbaserte avdragsplaner

Svaret er nei, hvis:

 • Du prøver å konsolidere flere føderale studielån (gjør studentlånskonsolidering)
 • Du trenger ikke å endre beløpet eller planen din for privat lån
 • Du har cosigner utgivelse og trenger ikke å fjerne noen fra lånet
 • Du har føderale lån og utnytter inntektsbaserte avdragsplaner
 • Du har føderale lån og utnytter studielån tilgivelsesprogrammer

Slik sammenligner du studentlånsfinansieringsselskaper

Hvis du har bestemt at refinansiering av studielånet ditt gir det mest fornuftige, er det viktig at du sammenligner studielånsfinansieringsselskaper.

Du må shoppe og finne utlåner med de beste rentene, ingen avgifter og en lengde på lengden som gir mening for deg.

Et annet stort hensyn er behovet for en cosigner. Ideelt sett bør du ikke ha en cosigner for studielånene dine, men hvis utlåner krever en, må du sørge for at de også har bestemmelser for cosignerutgivelse. En typisk cosigner-utgivelsesavtale er tidsbetalinger i 3 år.

Den enkleste måten å sammenligne butikk for studielåns refinansiering er å bruke en sammenligningsmotor som troverdig. Vi elsker Troverdig fordi de handler lån på nesten alle de store studielånene. Det er raskt, enkelt, og du kan spare penger. Plus, College Investor lesere får en $ 200 bonus når de refinansiere med Troverdig!

Hvis du ikke vil bruke en sammenligningsmotor, har vi vurdert nesten alle store utlånere. Du kan se hvordan vi vurderer hvert selskap individuelt på vår Student Lånutlåner Sammenligningsverktøy. Du kan gå til hvert selskap og sende inn informasjonen din individuelt hvis du vil (det er bare kjedelig og tidkrevende).

Endelige tanker om refinansiering av studentlån

Studielåns refinansiering kan være fornuftig i noen situasjoner, og er et dårlig trekk i andre. Det kan definitivt spare deg penger, men du trenger virkelig å gjøre leksene dine før du hopper inn i den.

Jeg vet at studielåns refinansiering långivere presser hardt der ute, og annonserer hvordan de kan spare penger. Men hvis du har føderale lån, kan det egentlig ikke gjøre mye fornuftig å refinansiere.

Endelig ikke bli forvirret lenger mellom studielåns refinansiering og studielånskonsolidering.

Husk at hvis du vil ha en enkel måte å kjøpe studentlånsfinansiering, sjekk Troverdig.

Fotokreditt: ndul / 123RF arkivfotografi

Skrive Inn Din Kommentar