Liv

Bryllupet er viktig, men fremtiden er viktig

Bryllupet er viktig, men fremtiden er viktig

Et bryllup er en av de viktigste og viktige øyeblikkene i et persons liv. For mange kvinner drømmer et bryllup om fra barndommen. For mange menn bør ingen utgifter spares mens han lover sitt liv til kvinnen han elsker. Med kjendiser som graver dekslene til blanke magasiner, som springer bryllup som koster millioner av dollar, gjør det mange av oss "opp" våre forventninger til hva "riktig" type bryllup skal være. Tilbringe på bryllup kan få rett og slett opprørende. Det perfekte eksempelet ville være kjendis Kim Kardashian, som nylig brukte en rapportert $ 10 millioner på hennes bryllup. De fleste av oss har ikke disse typer store billettbrusdrømmer, men mange bruker mye mer enn det virkelig er nødvendig.

Et budsjettpustende bryllup er en dårlig måte å starte en union på

Poenget med å gifte seg er ikke å ha et gala-stil bryllup. Mens de fleste ikke ser det som sådan, finner vi oss ofte i dyre detaljer som sannferdig, de fleste merker seg ikke helt selv (stolen dekker, hver intrikate blomst, listen fortsetter ...). Bryllupet er den symbolske og juridiske samlingen av et par for livet sammen. Det er dårlig oppmerksom på at et par starter sitt giftliv sammen i gjeld på grunn av kostnaden av bryllupet.

Mange par bruker tusenvis av dollar på bryllupet og mottaket. Mange små, små detaljer legger opp til store kostnader raskt: jo større bryllupet er, jo mer er det sannsynlig å koste. Mens tradisjonen sier at foreldrene til bruden og brudgommen dekker kostnadene ved visse aspekter av bryllupet, skjer dette ikke alltid lenger - mange familier har ganske enkelt ikke råd til slike kostnader. Dette betyr at mange par skulder alle eller deler av kostnaden for å dekke bryllupet. Et redeegg kan enkelt bli dyppet inn i eller utarmet til et bryllup.

En enkel, liten og lav nøkkel bryllup er like spesiell som en stor begivenhet tegnet med rom fullt av friske (dyre) blomster og monogrammed alt. Disse besparelsene kan da settes i retning av fremtiden som et par.Det er mange måter å spare penger på et bryllup uten å ofre noen av unike eller spesielle anledninger. Lokale parker lar deg ofte holde bryllup gratis eller til en redusert pris. Blomsterhager er vakre steder som kommer med alle blomsterarrangementer, naturlig. Resepsjoner holdt i familiens hjem kan våre utendørs arenaer tilpasses deg og din ektefelle-til-være eksakte ønsker.

Verdien av å spare på et bryllup og planlegge en fremtid

Som nevnt ovenfor bruker mange så mye på deres bryllup at det som kunne vært et anstendig nestegod, er brukt for en enkelt, om enn veldig spesiell dag. Tenk deg imidlertid å investere disse besparelsene og se på resultatene et tiår senere. Din investering er sannsynligvis å gi mer enn nok for deg og din til å feire en spesiell jubileum, og sannsynligvis mye, mye mer.

Ja, bryllup er veldig spesiell. Og så lenge det er kjendiser med store mengder penger, vil de få oss til å føle oss som om ikke vårt bryllup drikker med overskudd, det er ikke bra nok. Men det er smart å kjøpe denne konvensjonskonvensjonen og gjøre ting din egen måte. Lag en spesiell, personlig seremoni som gjenspeiler deg og din ektefelle, ikke trender eller andre folks forventninger. Bruk besparelsene dine til å investere i fremtiden som et ektepar. At besparelsene lett kunne vokse gjennom forsiktig investering, til nedbetaling i hjemmet, eller starten på et høyskolefond for fremtidige barn. Selvfølgelig er bryllupet viktig, men det er det som kommer etter at det er helt spesielt.

Skrive Inn Din Kommentar