Investere

TaxSlayer Review 2017 - Best for de som trenger deres refusjon raskt

TaxSlayer Review 2017 - Best for de som trenger deres refusjon raskt

For noen skattefiler er TaxSlayer nå det enkleste beste online arkiveringsalternativet for 2018. Hvorfor?

TaxSlayer er det eneste selskapet tilbyr opptil $ 1000 forhånd på selvangivelsen for kvalifiserte filers. Denne fordelen er en typisk reservert for murstein og mørtel arkivering selskaper som H & R Block og Jackson Hewitt. TaxSlayer kaller deres tilbakebetaling av tilbakebetaling av lånet, og vi snakker om det mer nedenfor.

På toppen av den ekstra avkastningen har TaxSlayer forbedret brukeropplevelsen med videoopplæringsprogrammer, forbedret guidet navigering og økt evne til å importere tidligere skatteformer.

Med slike drastiske forbedringer (og priser godt under toppnivået), bør TaxSlayer være en toppkonkurrent for komplekse og enkle filers.


Rask oppsummering

  • Fast rente 30, 15 og 10 år lån
  • Lave kostnader: Ingen opprinnelsesavgift eller meglerprovisjoner
  • Online søknadsprosess er enkel å bruke og rask
Kom i gang

TaxSlayer Navigation

TaxSlayer tilbyr tre former for navigering. Det første skjemaet er "Quick Navigation", hvor erfarne filers enkelt kan skrive navnene på skjemaene de trenger for å skrive inn, og TaxSlayer vil bare lede dem til de. Mens første gangs sidehustlere kanskje ikke vet å gå inn i Schedule C, vil mer erfarne filers elske dette alternativet.

Det andre nivået av navigasjon er "Selvstyrt navigasjon." På dette nivået av navigasjon kan brukerne velge fra en liste over inntektstyper, fradrag, kreditter etc. De fleste erfarne filers vil velge dette alternativet, siden TaxSlayer-menyene er klare og enkel å bruke.

TaxSlayer tilbyr også en guidet skjema på navigasjon som bruker spørsmål og svar for å hjelpe brukerne med å finne ut hvilke skjemaer de trenger for å skrive inn. TaxSlayers guidede navigasjon mangler fortsatt TurboTax, men det er på nivå eller foran TaxActs.

TaxSlayer Brukervennlighet

TaxSlayer tillater brukere å importere PDF-versjoner av sine tidligere selvangivelser. Importfunksjonen fungerte bra, og TaxSlayer brukte informasjonen fra den tidligere selvangivelsen for å gjøre min retur lettere. Det eneste andre importalternativet som TaxSlayer har, er W-2-importalternativet (som du kan gjøre med et bildeprogram eller ved å koble til en av flere store lønnslederne).

Mangelen på importalternativer kan være et problem for folk som er aktive handelsfolk, eller som ønsker å koble sin regnskapsprogramvare til selvangivelsen. Imidlertid vil de fleste andre finne at TaxSlayer er enkel å bruke.

Et lite problem med TaxSlayer er i avskrivnings- og avskrivningsplanene. Disse kalkulatorene fyller ikke automatisk, så filers må vite hvilken type avskrivningsmetode de bruker. TaxSlayer har kunnskapsartikler om dette.

TaxSlayer Knowledge Articles

TaxSlayer er ikke så sjenerøs med sine kunnskapsartikler som toppkonkurrenter H & R Block og TurboTax. Imidlertid tilbyr TaxSlayer Video Tutorials i mange deler av programvaren. Disse videoene pakker massevis av informasjon til bare noen få minutter.

For folk som er vant til å søke på YouTube etter deres informasjon, stiller disse videoene en ny standard for skatteprogramvare.

TaxSlayer Prissetting og planer

I 2018 tilbyr TaxSlayer deres tilbakebetalingNOW-alternativ til alle som bruker Classic og opp (så alle andre enn gratis filers).

Classic-alternativet er lavprisprogramvare som inneholder alle hovedformer (inkludert en forretningsplan C), men denne versjonen kommer ikke med revisjonsassistanse og hjelp fra skattefagfolk.

Premium og selvstendig næringsdrivende planer er nesten identiske med Classic-alternativet, men de kommer med live chat-støtte og hjelp fra skattefagfolk og revisjonshjelp. Den selvbetjente versjonen er også strømlinet for å hjelpe sidehustlere og entreprenører å finne ut sine skatter (det følger også med inkludert statlig arkivering).

Plan

Bare gratis

Classic

Premium

Selvstendig næringsdrivende

Beste for

Kun 1040EZ

Filere som ikke vil ha revisjonshjelp

Folk som ønsker revisjonshjelp og skatteprog bistand i stater uten inntektsskatt.

Folk som ønsker revisjonshjelp og skatteprog bistand i stater med inntektsskatt.

Federal Pricing

$0

$17

$35

$55

Statlig prising

$0

$22

$22

$0

Totalkostnad

$0

$39

$57

$55

Prøv gratisPrøv gratisPrøv gratisPrøv gratis

TaxSlayer refundNOW

TaxSlayer er unikt i år, fordi de tilbyr tidlig tilbakebetaling av tilbakebetaling på forhånd gratis for kvalifiserte filers på nettet (som bruker Classic og høyere). Dette pleide å være en tjeneste som du måtte gå inn i en tradisjonell H & R Block eller Jackson Hewitt å få.

De tilbyr to lånebeløp - $ 500 eller $ 1000, og det er ingen forhåndsavgifter eller renter. Du bør motta ditt lån innen 48 timer innskrevet på din brukerkonto eller via et American Express Serve-kort.

Lånebeløpet vil bli trukket fra skattereduksjonen og reduserer refusjonsbeløpet utbetalt direkte til skattebetaleren.

Den kule tingen om dette er at den er gratis, og kan gjøres 100% online. Dette er en spilleskifter for folk som ønsker å få sine skattemessige tilbakebetalinger raskt.

Hvem skal bruke TaxSlayer 2017?

TaxSlayer er håndens favorittprogramvare for folk som trenger retur raskt. Forskudd på $ 1000 kan være en spilleskifter for filers som ønsker å bruke avkastningen til å betale av kredittkortgjeld eller å investere i en bedrift. I en ideell verden, ville de fleste skattefilister ikke trenge å telle dagene for å få sin selvangivelse, men i den virkelige verden er dette viktig.

Bortsett fra denne gruppen, gjør videoopplæringene TaxSlayer et godt alternativ for første gangs filers, spesielt de som har kompliserte skatter.Premium- eller sysselsettingsalternativene kan være et kostnadseffektivt alternativ for personer som søker støtte fra skattefagfolk, eller personer som ønsker revisjonsassistentgarantien.

H & R Block More Zero er fortsatt vårt beste valg for gratis filers (siden det gir fradrag og kreditter), og TurboTax tilbyr fortsatt det mest intuitive grensesnittet (med de fleste importalternativer), og CreditKarma er fortsatt det laveste anslaget anstendig alternativ.

Imidlertid er TaxSlayer en programvare for å vurdere for sidehustlere og selvstendig næringsdrivende som gjør egne skatter.

TaxSlayer 2017 Review
  • Navigasjon - 80
  • Brukervennlighet - 60
  • Funksjoner og alternativer - 80
  • Kundeservice - 80
  • Planer og priser - 80
76

Sammendrag

TaxSlayer 2017 er den beste skatteprogramvaren for de som har behov for sine refusjoner raskt, da de tilbyr en $ 1,000 skatteforskudd på nettet.

Skrive Inn Din Kommentar