Banker

Studentlån Alternativer for leger og advokater

Studentlån Alternativer for leger og advokater

Det er lett å tenke på leger og advokater som å være immun mot økonomiske problemer. Omtrent enhver lege eller advokat i filmer eller tv er portrettert som velstående, og alle i disse yrkene vil bli presset til å oppmuntre sympati fra venner og familie på grunn av økonomiske problemer.

Hva disse menneskene ikke ser er de knusende studentlånsgjeldsoppgjøret plaguing omtrent alle i disse yrkene.

Mens medisin og lov kan føre til rikdom nedover veien, kommer det nesten alltid med høy pris. Dette er noen av de mest prestisjefylte grader som er tilgjengelige, men også noen av de dyreste. Par som med stresset klatrer stigen på et advokatkontor eller jobber dobbeltskift som bosatt, og kanskje du begynner å se hvorfor leger og advokater trenger økonomisk hjelp, akkurat som alle andre.

Alternativer for leger

Nesten hver lege med føderale lån må umiddelbart melde seg på inntektsbasert tilbakebetaling (IBR) eller Pay-As-You-Earn (PAYE) etter eksamen hvis de kvalifiserer. Årsaken er at disse nedbetalingsplanene vil dekke innbetalingen din til 10% av din skjønnsmessige inntekt. For leger, etter eksamen er det typisk en periode med høy gjeld, med lav inntekt på grunn av bosted. Det betyr at betalinger vil også være lave. Men etter oppholdet, når du ser et løft i kommer, vil du fortsatt aldri betale mer enn du ville ha på standardbetalingsplanen. Som sådan kan du innse en stor besparelse på studielånet ditt, og foreta standardbetalinger senere.

Student Loan Tilgivelse Alternativer For Leger

Utover bare din tilbakebetaling plan, det er tilgivelse alternativer. The National Health Service Corps er et program som betaler tilbake til $ 120.000 i studielån for leger som jobber i et område som mangler kvalitetsleger. Dette programmet, som drives av den føderale regjeringen, krever at elevene skal tjene i minst tre år for å motta maksimal økonomisk fordel.

Leger som ikke er i NHSC-programmet, kan også velge Public Loan Forgiveness (PSLF) for sine føderale lån. De må jobbe for en ideell eller annen kvalifisert institusjon og foreta 120 utbetalinger (10 år eller mer) før resten av lånene vil bli tilgitt.

De som velger dette alternativet vil sannsynligvis ha nytte av å velge det minste månedlige betalingsprogrammet, siden lånene vil bli tilgitt skattefri. En annen grunn til at det kan gi mye mening for leger å velge inntektsbaserte tilbakebetalingsprogrammer.

Noen leger som går inn i privat praksis, kan få signifikant signeringsbonus når man starter en ny jobb. Leger som bruker disse bonusene mot sine lån - som gjennomsnittlig $ 24 000 - kan slå ned balansen betydelig.

Private lån alternativer for leger

Mange leger slutter med private lån fordi kostnaden for høyskolen kan være så høy. Og mens det ikke er noen tilgivelsesmuligheter for private studielån, er leger i en god posisjon til å refinansiere studielånets gjeld. Studentlån refinansiering er prosessen med å få et nytt lån for å erstatte ditt gamle lån (eller flere lån).

Noen studielån långivere har utviklet programmer spesielt for leger, og de tar hensyn til høyere lånebeløp, lavere opp inntektsinntekter, og mer, fordi de vet at legernes inntekter stiger over tid. For eksempel tilbyr Link Capital Student Loan Refinancing medisinske lån opp til $ 450 000, med svært lave renter.

Du kan også sammenligne alle dine private lånealternativer med en gratis sammenligningstjeneste som Troverdig. Vi elsker Troverdig fordi det lar deg se de beste studentlånsrenten som er tilgjengelige. Sjekk ut Troverdig her.

Student Loan Gjeld Valg for Advokater

Som leger, stryker advokater vanligvis med byrden av å ha høyt studielåns gjeldsbetalinger med lav inntekt etter eksamen. Entry level jobber i advokatfirmaer er vanligvis mye arbeid, for relativt lav lønn. Det kan ta flere år før en advokat kan begynne å tjene en inntekt for å virkelig gjøre et hull i studielånets gjeld.

Som sådan bør advokater også velge en inntektsbasert tilbakebetaling plan hvis de kvalifiserer. Alternativer som PAYE og IBR er gode, fordi du igjen kan få en lav oppbetaling, og det vil stige som inntektene dine gjør. Hvis betalingen din vil overstige det beløpet for standardavdrag, vil du ikke overstige beløpet som standard. Det er en fin måte å lagre rett etter eksamen.

Student Loan Tilgivelse For Advokater

Advokater er også belønnet for offentlig tjeneste. Advokater som arbeider for regjeringen eller et nonprofit kan også være berettiget til PSLF-programmet. Som leger, bør de også velge lavere månedlig betaling hvis de går ned denne ruten.

Advokatspesifikke alternativer inkluderer følgende:

  • John R. Justice Student Loans Tilbakebetaling Program gir opp til $ 60.000 i tilbakebetaling av lån for advokater som arbeider enten som anklagere eller offentlige forsvarere i tre år. Advokater må jobbe i seks år for å tjene hele 60.000 dollar.
  • Justisdepartementets advokatlønn tilbakebetaling Programmet tillater kandidater å jobbe for den føderale regjeringen i bytte for tilbakebetaling av studielån. De krever tre års arbeid i bytte for samsvarende innbetalinger fra advokat (opp til $ 6 000 i året).
  • Ulike stater og universiteter har egne hjelpeprogrammer for advokater som prøver å betale sine studielån. I dag tilbyr 24 stater tilbakebetalingshjelp, inkludert Florida, Illinois, Texas og Pennsylvania. Loven skolene som tilbyr tilbakebetaling av lån inkluderer Duke University, New York University og Notre Dame.

Du kan finne mye flere studentlån tilgivelse alternativer av staten her.

Studentlån Alternativer for begge

Hvis du ikke har føderale lån eller ikke har tenkt å jobbe i det offentlige sfære, bør du prøve å refinansiere studielånet ditt for å spare penger. Bedrifter som DRB Bank, SoFi og CommonBond kan jobbe med deg for å refinansiere dine lån. Enda bedre er en tjeneste som heter Troverdig, som sammenligner over 10 forskjellige långivere for å hjelpe deg med å finne den beste pris- og avgiftsstrukturen.

For å være berettiget til refinansiering krever de fleste av disse selskapene en solid kreditthistorie og en stabil inntekt. En kreditt score på 640 er vanligvis nødvendig, men noen krever 700 eller høyere. Jo bedre kreditt score, desto mer sannsynlig vil du bli godkjent for refinansiering motta de beste prisene.

Vi har en stor ressurs for å sammenligne private studentlån långivere. Ta en titt på vårt studielån for låneutlåner for mer.

Husk at du vil miste eventuelle føderale beskyttelser du har ved å refinansiere lånet ditt, så det kan være en gamble hvis du mister jobben din og trenger å utsette utbetalinger. Men hvis du skylder mer enn seks tall i gjeld og kan redusere renten ved å refinansiere, står du for å spare tusenvis eller titusenvis av dollar i løpet av lånet ditt. Her er vår guide til når det er fornuftig å refinansiere et føderalt studielån.

Utover å refinansiere eller finne et tilbakebetalingsprogram, må leger og advokater lære å budsjettere lønnene sine. Mens de vanligvis tjener mer enn gjennomsnittlig høyskoleutdannet, bør de også være forsiktige med å ikke skala deres livsstil opp med lønnen sin. Å leve som en høyskole student for selv noen år etter college kan gjøre en stor forskjell.

En av de beste måtene å tilbakebetale lånene dine raskt er å leve på mindre enn du tjener og bruke forskjellen på studielånene dine. Å holde et budsjett og foreta ekstra utbetalinger på disse lånene vil lære deg smarte økonomiske vaner som vil fortsette å være nyttige når du er gjeldfri.

Foto kreditt: didecs / 123RF arkivfotografi

Skrive Inn Din Kommentar