Banker

Alt du trenger å vite om Studentlånskonsolidering

Alt du trenger å vite om Studentlånskonsolidering

Å bli kvitt studentgjeld er høy på radars av alle som har det. Spesielt så når du har lånene dine spredt mellom ulike studielåner.

Det er ikke uvanlig for kandidater å ende opp med 5-6 forskjellige studielån, noen ganger hos forskjellige lånebedrifter. Hvis du tar ut et annet lån hvert år på college, kanskje et par sommer økter - du kan ha en rekke lån på forskjellige steder.

I slike tilfeller kan det være verdt å vurdere et studielån gjeldskonsolidering lån (en munnfull er det ikke?)

Det virker som en rundkjøring måte å gå om å betale din gjeld: Jeg mener, du tar ut et nytt lån for å betale et annet lån. Hvor er følelsen i det?

Virkeligheten er at hvis du for tiden har problemer med å holde opp med betalinger eller grave deg ut av gjeld raskere, kan et gjeldskonsolideringslån bare være løsningen for deg. Videre er det andre mulige fordeler for å ta ut et konsolideringslån også (for eksempel å kunne dra nytte av studielåns tilgivelsesprogrammer). Men det er ikke uten problemer.

La oss lære mer her.

Hurtignavigasjon Hvordan fungerer studielånskonsolidering? Hvilke lån kvalifiserer for studentlån ForgivenhetStudent lånekonsolidering og tilbakebetaling Planer Studentlånskonsolidering Gjør deg betalt mer? Studentlånskonsolidering mot refinansiering Når studentlånsfinansiering gir mening Hvorfor du ikke bør normalt refinansiere føderale studielån Bare scenario når refinansiering av føderale studielån gjør det mulig å konsolidere føderale studielån Hvordan kan du konsolidere private studentlån? Gjeldsforsikring for studielånskonsolidering Hva disse selskapene belaster deg for, bør du betale for hjelp med studielåneskulden?

Hvordan fungerer studentlånskonsolidering?

Studentlån konsolidering er prosessen med å kombinere Federal Student Loans til ett enkelt lån.

For eksempel kan du ha 3 eller 4 forskjellige studielån på det tidspunktet du tar opp college (en for hvert år du gikk på skolen). Dette kan være vanskelig å administrere fordi du kan ha 3 forskjellige betalinger for å gjøre hver måned. Og hvis du savner en, kan du ende opp med å skade kredittpoengene dine.

Studentlån konsolidering gjør dette enklere på deg ved å gjøre de 3 forskjellige lånene til et enkelt lån for å foreta betalinger på. Dette nye lånet kalles konsolideringslån.

Selv om et gjeldskonsolideringslån bidrar til å forenkle og effektivisere betalinger, er en ulempe for å få det, at din nye lavere månedlige innbetalinger også kan forlenge hvor mye tid du må betale av lånene dine.

Tips: Du kan enkelt oppveie dette ved å betale litt mer hver måned.

Her er et eksempel:

Hvis betalingene dine nå kommer til totalt $ 250 på tvers av flere kontoer, og du søker om et gjeldskonsolideringslån, kan betalingen komme ned til $ 120.

Nå betaler du bare en betaling på $ 120 per måned (pluss eventuell skatt) i stedet for dobbelt så mye som du betalte før.

Hvis du klarer å legge til, si en ekstra $ 30 og betale $ 150 hver måned, kan du faktisk kompensere den ulempen som er innført ved å betale mindre penger mot studielån.

Merk: Dette gjelder ikke for Spousal konsolideringslån. Les alt om Spousal Student Loan Consolidation Loans her.

Hvilke lån kvalifiserer for Student Loan Forgivenhet

Du kan konsolidere omtrent hvert føderalt studielån til et nytt konsolideringslån. Disse inkluderer:

 • Direkte subsidierte lån
 • Direkte Unsubsidized Loans
 • Subsidierte Federal Stafford Lån
 • Unsubsidized Federal Stafford Lån
 • Direkte PLUS Lån
 • PLUS lån fra Federal FFEL-programmet
 • Supplerende lån til studenter (SLS)
 • Federal Perkins Lån
 • Føderale sykepleie lån
 • Helseutdanning Assistance Loans

For å kvalifisere, må du ha minst ett lån i det som er i graceperioden for tilbakebetaling. I tillegg må du være gjeldende på betalingene dine.

Hvis lånene dine er i mislighold, vil du bli bedt om å foreta minst 3 påfølgende månedlige utbetalinger før du kan søke om det føderale studielånet gjeldskonsolideringslånet.

Studentlån Konsolidering og tilbakebetaling Planer

ADVARSEL: IKKE GJØR DENNE STUDENTEN LÅN KONSOLIDASJON MISTAKE

Det første store problemet som kan skje med studielånskonsolidering er at siden du kan konsolidere omtrent alle typer føderalt studentlån, kan du ved et uhell sette inn et lån i det nye konsolideringslånet som forhindrer deg i å ha visse tilbakebetalinger.

Det vanligste problemet med PLUS Lån gjort til foreldre. Hvis du er forelder, og du låner med et PLUS-lån for å betale for barnas høyskole, bør du aldri konsolidere disse lånene. Dette kan være forvirrende, så la oss slå det ned.

Foreldre PLUS-lån er i foreldrenes navn. Ditt barn kan ALDRI ha dette lånet i sitt navn. Du kan ikke overføre den til dem, og du kan ikke tillate dem å konsolidere PLUS-lånet i lånet.

Men hvis du er forelder med andre studielån i ditt navn, og nå har du dette PLUS-lånet, kan du potensielt legge det til dine andre lån via konsolidering. Dette er vanligvis en dårlig ide fordi PLUS-lån ikke kvalifiserer for inntektsbaserte tilbakebetalingsprogrammer som IBR, PAYE eller RePAYE. Som sådan, hvis du konsoliderer, er du på et tap av disse programmene.

Dette kan også bety at du ikke vil kvalifisere deg til studielån tilgivelsesprogrammer som PSLF.

Så, Aldri konsolidere et Parent PLUS-lån. Husk at.

Kan studentlånskonsolidering få deg til å betale mer interesse?

Det er mange variabler som går inn i studielånskonsolidering, men det kan koste deg mer hvis du ikke er forsiktig.

Konsolidering av studielånene kan ende opp med å koste deg mer over lånets levetid hvis du glemmer et par ting. Umiddelbart ved konsolidering vil ditt nye konsolideringslån være tilnærmet lik summen av alle eksisterende lån. Din rente vil være det veide gjennomsnittet av alle lånene du konsoliderte (avrundet til nærmeste 1/8 prosent), og betalingen din skal også svare til summen av alle dine individuelle innbetalinger.

Fordi husk, student lån konsolidering handler om bekvemmelighet i å betale flere lån - ingenting annet.

Ditt nye konsolideringslån gir deg valg i tilbakebetalingsplaner - du kan bytte til en inntektsbasert avdragsplan eller den utvidede planen.

Hvis du bytter til noen annen tilbakebetaling plan, vil du ende opp med å betale mer over lånets levetid. Men det kan være verdt hvis du bare ikke har råd til betalingen din i dag og ikke har valg.

Også når du konsoliderer, må du søke om eventuelle fradragsrenteprogrammer du var på. Hvis du for eksempel lagret 0,25% for bruk av direkte debitering, må du sette opp denne planen på nytt for å lagre den på nytt.

Disse små faktorene er hva folk glemmer når de konsoliderer studielånene, og det kan ende opp med å koste dem mer.

Studentlånskonsolidering vs Refinansiering

Studentlånskonsolidering er forskjellig fra studielånsfinansiering, men mange bruker vilkårene utvekslingsmessig.

Studentlånskonsolidering: Dette er et gratis program for å kombinere føderale studielån til et nytt føderalt studielån.

Refinansiering av studentlån: Dette innebærer å få et privat lån for å erstatte noen (eller alle) av dine eksisterende studielån.

Du kan konsolidere føderale lån, men du kan ikke konsolidere private lån.

Du kan refinansiere både føderale og private studielån - men det er vanligvis ikke fornuftig å refinansiere føderale lån.

Når Student Loan Refinancing gjør mening

Det kan gi mye mening å refinansiere dine private studielån. Når du refinansierer lånene dine, har du potensial til å senke renten og senke betalingene.

Når du refinansierer, er det viktig å se både renten og låneperioden. Du kan få refinansieringslånsbetingelser fra 2 år til 20 år, og begrepet lengden du bestemmer deg for, har stor innvirkning på både betalingen og interessen du betaler.

Anbefaling: Prøv å refinansiere ditt lån i ikke mer enn 7 år for å få den beste renten.

Her er et eksempel på hvordan dette kan gi mening økonomisk (fra et virkelighetseksempel):

Lånebeløp

Månedlig betaling

Rentesats

Resterende år

Total rente

Lån 1

$19,415

$115.00

5.06%

12

$8,581

Lån 2

$12,789

$136.85

9.74%

12

$13,568

Lån 3

$10,995

$115.60

9.49%

9

$8,145

Lån 4

$15,170

$242.24

12.50%

12

$16,832

Lån 5

$8,051

$152.09

8.25%

8

$4,482

Total

$66,421

$761.78

$51,607

Ved å refinansiere alle sine studielån til et nytt lån for $ 66.421, var han i stand til å få følgende:

Lånebeløp

Månedlig betaling

Rentesats

Resterende år

Total rente

Nytt lån

$66,421

$496.65

4.16%

15

$22,976

Dette refinansieringslånet var for NO cosigner, og var basert på at han hadde utmerket (780) kreditt. Som du kan se, selv om låneperioden er litt lengre enn vi anbefaler, men på grunn av den mye lavere renten, kan han både redusere sin månedlige betaling med 35% og betale over 50% mindre rente over livets levetid. låne.

Hvis du ser på refinansiering, anbefaler vi Troverdig - de er et studentlåns refinansieringsverktøy som lager en rekke forskjellige långivere for å finne den beste prisen.

Vi anbefaler Troverdig fordi du kan se om det er verdt det på ca 2 minutter uten kredittsjekk. Plus, College Investor lesere får en $ 200 bonus for refinansiering med dem. Sjekk ut Troverdig.​​​​

Hvorfor bør du ikke normalt refinansiere føderale studielån

Når det gjelder føderale lån, er historien imidlertid annerledes. Årsaken er, utover renten og betalingen, føderale studielån har massevis av fordeler og alternativer for å hjelpe låntakere.

For det første, hvis du betaler for høyt, kan du kvalifisere for inntektsbasert tilbakebetaling. Dette vil redusere studielånets gjeld til mindre enn 15% av din skjønnsmessige inntekt (eller 10% for Lønns- og RePAYE-planer). Det betyr at uansett hva lånet ditt eller kreditt score er, får du en lavere betaling.

For det andre, disse inntektsbaserte avbetalingsplanene inkluderer også studielån tilgivelse ved slutten av 20 eller 25 år. Det betyr at du ikke bare kan få lavere betaling, men lånet ditt kan bli tilgitt etter en tidsperiode.

Til slutt kvalifiserer føderale studielån for offentlig tjeneste Loan Forgiveness, eller PSLF. Hvis du jobber for en ideell eller regjerende, kan du få tilgivelse etter bare 10 år. Det er en stor fordel.

Hvis du skulle refinansiere dine føderale lån til et nytt privatlån, husk: ditt nye private lån erstatter alle dine føderale lån. Som sådan vil ditt nye lån ha null av disse fordelene.

Du kan tenke, ja, jeg trenger ikke et inntektsbasert tilbakebetaling alternativ i dag. Og det er greit, men kan du si det med sikkerhet i morgen? Er du sikker på jobb og inntektsnivå? Vil du aldri jobbe i offentlig tjeneste de neste 10 årene?

Dette er alle viktige spørsmål å spørre.

Det eneste scenariet når refinansiering av føderale studentlån gir mening

Når du svarer på disse spørsmålene, vil du raskt se at det bare er ett scenario der det er fornuftig å refinansiere dine føderale studielån til private.

De eneste scenariene når det kan være fornuftig å refinansiere et føderalt studielån er om du oppfyller alle følgende krav:

 • , ÃYou betaler for tiden under standard 10-års tilbakebetaling planen
 • Du har lett råd til dine månedlige innbetalinger, og de overstiger ikke 10% av hjemmeinntektene dine
 • Du jobber ikke i noen kvalifiserende offentlig tjeneste eller statlig jobb
 • Du har ikke tenkt å trenge inntektsbasert tilbakebetaling innen de neste 10 årene
 • Du ser på å betale studielånet ditt tidlig, eller kan muligens betale lånet ditt tidlig
 • Du har utmerket kreditt (over 760). Vi anbefaler Credit Karma som en gratis måte å sjekke kreditt på.

Også, hvis du har foreldre PLUS Lån, kan det være fornuftig å refinansiere dine føderale lån til private lån.

Hvis du oppfyller alle de ovennevnte kravene, kan refinansiering av føderal studielån kanskje være fornuftig som en måte å spare penger over lånets løpetid. Årsaken er at du sannsynligvis aldri vil kvalifisere for inntektsbasert tilbakebetaling siden du har råd til standardbetalingsplanen. Også, du vil aldri ha mulighet til å søke om tilgivelse for offentlig tjeneste.

For å få den beste renten og vilkårene for et refinansieringslån, må du også ha god inntekt og en god kreditt score. Hvis du har begge disse, vil du sannsynligvis kunne finne et refinansieringslån med lavere rente og bedre vilkår enn dine føderale lån (men ikke alltid).

Det gjør aldri vondt for å shoppe om du passer inn i dette scenariet. Sjekk ut Troverdig og se om det er en bedre avtale der ute. Det er gratis å sammenligne lån, og du vet aldri at du kan spare tusenvis av dollar i løpet av lånets løpetid.

Hvordan konsolidere føderale studielån

Konsolidering av føderale studielån er relativt enkelt. Utdanningsdepartementet anslår at det tar ca. 20 minutter på StudentLoans.gov.

Det er ingen kostnader å konsolidere føderale studielån. Du trenger ikke å betale et tredjepartsfirma et stort gebyr for å gjøre dette. Du kan gjøre dette selv.

Du må gå gjennom her: Federal Direct Loan Consolidation

Når du konsoliderer lånene, vil renten bli et veid gjennomsnitt av alle lånene som blir konsolidert. Du kan også kvalifisere for en 0,25% rente reduksjon hvis du registrerer deg for automatiske betalinger.

Så hvis du har $ 10.000 på 6,8% og $ 20,000 på 3,4%, vil du ende opp med å betale 4,5% på ditt nye lån på $ 30.000. Men innse at den underliggende kostnadsstrukturen ikke endres, og du vil likevel ende opp med å betale samme beløp over livet til dette nye konsoliderte lånet sammenlignet med de underliggende lånene.

Igjen, det går ikke ut av lånet. Et føderal konsolideringslån justerer nettopp dine betalinger.

Hvis du ikke vil gjøre det selv (selv om du kan), samarbeider vi med Ameritech Financial som et betalt hjelpeselskap. De vil kun konsolidere lån som må konsolideres. For eksempel, hvis du har Federal Family Education (FFEL) lån og trenger å kvalifisere for Public Service Loan Forgivenhet, kan de hjelpe deg i konsolideringen av de nevnte lånene. De kan jobbe med deg gjennom hele konsolideringsprosessen, og siden gebyrer betales gjennom en 3rd Party Escrow-konto, vant de ikke bli betalt til konsolideringen er fullført.

Hvis du vil komme i kontakt med dem, er nummeret deres 1-866-863-3870, eller sett opp en gratis konsultasjon.

Hvordan konsolidere private studielån

Private studielån er litt av et annet spill. De er mye mer som billån eller boliglån. Det er ulike renter og avgifter som tilbys av ulike banker til studielåntakere.

Hvis du har private lån, kan det virkelig lønne seg å handle rundt og finne en god rate for et konsolideringslån. Som nevnt ovenfor, bruk Troverdig for å finne en god studielånskonsolidering og refinansieringsfrekvens. Troverdig er en markedsplass for studielån hvor du kan motta tilbud fra flere långivere etter å ha fylt ut en enkel form. Troverdige veterinærer alle de jobber med, slik at de bare jobber med kvalitet långivere. Ikke glem å dra nytte av ditt $ 200 bonustilbud for refinansiering med Troverdig.

Du kan starte prosessen her:

Unngå Student Loan Consolidation Scams

Som en påminnelse trenger du ikke å betale for studielånskonsolidering. Det er mange studentlån svindel der ute målgruppe folk som ønsker å konsolidere sine studielån. Det er også mange såkalte "Euaid" selskaper som vil belaste deg for å konsolidere studielånene dine.

Bunnlinjen er at du enkelt kan konsolidere studielånet ditt gratis på StudentLoans.gov, eller ved å ringe din utlåner. Når du logger inn på StudentLoans.gov, kan du enkelt fullføre studielånskonsolideringsprogrammet ditt. Hvis du kjenner ditt navn, adresse og personnummer, er du i stand til å gjøre dette selv uten å betale noen andre.

La oss kutte ned det du trenger å vite om tredjepartsfirmaer, og hvordan du unngår studielåns konsolidering svindel.

Hva disse selskapene belaster deg for

Jeg vil tydeliggjøre at disse selskapene ikke nødvendigvis er falske. I stedet lader de deg for en tjeneste som du egentlig ikke trenger å betale for. De bruker markedsføring taktikk for å få deg til å tro at du må betale for sine tjenester for å få studentlån konsolidering, men du gjør det ikke.

Hvis du leser på disse selskapenes nettsider, vil de gjøre følgende for deg:

 • Bestem de beste studielånskonsolideringsprogrammene for deg
 • Arkiver alle papirene
 • Arbeider med deg hvis du er i standard
 • Svar på spørsmålene dine

Når du registrerer deg med dem, vil en av de første skjemaene du fyller ut, være en fullmaktskjema. Dette gir selskapet juridiske rettigheter til å handle på vegne av dine studielån. Det er skummelt at du lar disse menneskene handle på dine vegne! Bare gjør det selv.

Problemet er at du ikke trenger å betale noen for dette! Du kan fylle ut papirene selv. Hva med det beste studielånskonsolideringsprogrammet? Du har ett alternativ for føderale studielån - bare én.

Skal du betale for hjelp med studielåneskulden din?

Gjør meg ikke galt - Jeg vet at håndtering av studielån kan ta tid og være forvirrende. Du trenger ikke å betale noen for hjelp - men jeg vet også at jeg ikke kan være din mor.

Jeg har gjort dette lenge, og uansett hvor lett jeg sier det er - det er fortsatt en god 30% av dere som ikke vil takle dette og helst vil betale et tredjepartsfirma for å hjelpe. Det er greit.

Så, hvis du vil ha profesjonell hjelp (og du forstår hva du får), anbefaler vi Ameritech Financial, et firma jeg personlig har oppdaget. De kan hjelpe deg med å navigere på studentlåns terrenget og hjelpe deg systematisk med å søke etter programmene som tilbys av Institutt for utdanning. Hvis du ikke er sikker på å gjøre det selv, kan Ameritech hjelpe deg med å finne tilbakebetalingsløsningen som passer for deg, og potensielt omstrukturere lånene dine slik at du kan kvalifisere deg for programmer du ikke ellers har kvalifisert for. Du kan ringe dem på 1-866-863-3870 eller sjekk ut deres hjemmeside her.

Siste tanker

Den nederste linjen er at studielånskonsolidering kan være en fin måte å hjelpe til med å organisere lånene dine, potensielt kvalifisere deg til å låne tilgivelsesprogrammer, og gjøre tilbakebetaling enklere. Men du må forstå at potensielle problemer det kan føre til også.

Først, hvis du har føderale studielån, har du bare en måte å konsolidere disse lånene: et direkte konsolideringslån. Dette lånet er tilgjengelig for gratisgjennom US Department of Education. Du kan lære mer og søke om det her: StudentLoans.gov.

For det andre, hvis du har private studielån, har du flere muligheter til å konsolidere, men selv da vil jeg egentlig bare at du skal se på ett alternativ - Troverdig. Dette nettstedet gir deg et kostnadsbesparende estimat av hva du kan spare ved å konsolidere og refinansiere studielånene dine på 30 sekunder. Så, hvis du går videre med din private konsolidering, kan du motta og sammenligne tilbud fra mange långivere etter å ha fullført en enkelt, kort form. Som en bonus kan College Investor-lesere få $ 200 hvis de refinansierer med Troverdig!

Til slutt, sørg for at du ikke konsoliderer føderale og private lån til et enkelt privat lån. Hold dem skilt. Du får mange fordeler fra dine føderale studielån, og du mister dem hvis du smelter dem inn i et privat studielån.

Og ikke fall for noen studielåns konsolidering svindel!

Skrive Inn Din Kommentar