Penger

Disse 7 Twitter-kontoene kan hjelpe deg å spare penger på omtrent alt

Disse 7 Twitter-kontoene kan hjelpe deg å spare penger på omtrent alt

Teknologi har gjort sparepenger så mye lettere.

Twitter, spesielt, har vært en godsend. Du trenger ikke lenger å avskjære aviser, registrere deg for nyhetsbrev eller holde øye med salg for å vite nøyaktig når du skal få den beste prisen.

Hvis du følger de riktige Twitter-kontoene, vil avtalene komme til deg.

Disse kontoene deler tilbud fra forhandlere som Nike, Amazon, Walmart og mer, så du kjøper fra nettsteder du kjenner og stoler på, og du kan stole på forhandlerens kvalitets- og returpolitikk.

I tillegg, siden du bare følger disse kontoene på Twitter, trenger du ikke betale noen medlemsavgifter eller foreta forhåndsinnkjøp for å få tilgang til avtalene. Alt du trenger er en Twitter-konto for å få oppdatert informasjon og besparelser.

Her er noen av mine favoritt Twitter-kontoer som hjelper deg med å spare penger på joggesko, elektronikk, kjøkkenutstyr, sengetøy og mye mer.

1. @FatKidDeals

Steal på denne 32 "1080p LED Samsung TV, bare $ 199.99! https://t.co/OaZx6GLxHP pic.twitter.com/ewRxSA2ftE

- Fat Kid Deals (@FatKidDeals) 7. juni 2016

@FatKidDeals er hendene ned en av Twitters beste kontoer for å spare penger.

Den deler et svimlende antall daglige salg og rabatterte varer fra Amazon.

Du kan spare på vaskemiddel, babyservietter, kontormøbler, hodetelefoner og nesten alt annet du kan tenke på.

2. @SlickDeals

Hasbro Leker og spillsalg: 50% av Playskool, Nerf, Play-Doh, Star Wars og mer fra $ 2.50 + Gratis S & H https://t.co/jiJMniXPC6 - slickdeals (@slickdeals) 7. juni 2016

@SlickDeals anser seg selv som "det største og beste samfunnsdrevne tilbudsdelingsstedet for tilbud og kuponger" - og det har fått sitt rykte.

For en måned siden var jeg i markedet for en helt ny tv. Innen en uke etter søket postet @SlickDeals en link fra Walmart for en renovert 55-tommers TV for 350 dollar. MSRP verdien var over $ 300 mer!

Denne kontoen deler ofte avtaler fra Amazon, Walmart og andre store forhandlere.

3. @SneakerSteal

WMNS NIKE AIR HUARACHE ULTRA "TURQUOISE" $ 89.97 GRATIS SHIPPING https://t.co/KpcwuiWns5 pic.twitter.com/aSlH3yXDCG

- Sneaker Steal (@sneakersteal) 7. juni 2016

Det var en tid da å kjøpe joggesko var en ekte utfordring.

Mangfoldet og alternativene var begrenset, og du hadde en enda mindre mulighet til å kjøpe joggesko til en nedsatt pris hvis du ikke bodde i en storby.

@SneakerSteal endret alt dette. Tagline for kontoen er "stjeler, ikke avtaler", og det er sant. Salg kan variere fra 25% til 50% av den opprinnelige MSRP, og du får også se hyppige gratis frakttilbud.

Se etter gode Nike-avtaler fra @SneakerSteal.

4. @KicksDeals

Disse 2 Nike-stilene er bare et par par du kan få for 25% OFF i denne @bdgastore-avtale: https://t.co/BBbUEXMocG pic.twitter.com/Dx1svecdmH - Kicks Deals (@KicksDeals) 7. juni 2016

@KicksDeals er "kilde # 1 for tilbud på joggesko."

Dens motto er for kjøpere å "aldri betale full detaljhandel", enten du er en snikskytter eller bare ute etter et nytt par sportssko. Denne kontoen aksjer avtaler på Nike, Adidas og Asics fottøy.

For omtrent et år siden ønsket jeg å komme tilbake til treningsmålene mine og hadde et desperat behov for et nytt par løpesko. I stedet for å gå til Footaction eller Foot Locker, handlet jeg rundt på KicksDeals.

Jeg endte med å kjøpe et par løpesko for omtrent 30% mindre enn det samme paret jeg så på murstein og mørtel butikker.

Hvis du er i Canada eller USA, kan du også følge @KicksDealsCA eller @KicksDealsEU for lokalspesifikke avtaler. Disse kontoene har også gratis frakttilbud.

5. @DealsPlus

Opptil 70% Av Salg + Gratis Prøver! https://t.co/JAuzcEaXKS pic.twitter.com/BsZzSHsKe4

- DealsPlus (@DealsPlus) 7. juni 2016

@DealsPlus-rabatter kan få så høyt som 60% -70% av utsalgsprisene. Den deler avtaler fra massevis av forhandlere, som for eksempel Best Buy, Sears og NewEgg.

Hvis et element er tilgjengelig på mer enn ett sted, vil @DealsPlus inkludere flere alternativer for deg å velge mellom.

For eksempel presenterte kontoen nylig et salg for en renovert 11,6 "MacBook Air. Det fremhevet oppføringen på eBay, hvor MacBook solgte for $ 499. Men på bunnen av innlegget, kan du se Neweggs pris på $ 650 for den samme datamaskinen.

6. @ 9to5Toys

Hoover's Cordless Upright Vac holder en overflate i ditt hjem skinnende for $ 150 (Orig. $ 300) https://t.co/d4kzCSgB9z pic.twitter.com/eOkq3W8ocN - 9to5Toys (@ 9to5toys) 7 juni 2016

@ 9to5Toys er en drøm som kommer til rette for de som ønsker å kjøpe rabatterte elektronikk.

Jeg pleier å ha "dropsies" når det kommer til mobiltelefoner. Da jeg kjøpte en ny en gang i år, bestemte jeg meg for å beskytte min investering ved å kjøpe en telefonsamtale. Jeg forventet å betale rundt $ 30, men @ 9to5Toys hadde tilfeller på salg for en brøkdel av prisen!

Se etter tilbud på gadgets og gizmoer fra forhandlere som Amazon, Best Buy og Apple.

7. @KinjaDeals

Spar $ 20 på @ gomohus nyeste antenne, som faktisk er laget av resirkulerte kabelbokser. https://t.co/UnmqQWARKB pic.twitter.com/8Og6nLdjsn

- Kinja tilbud (@KinjaDeals) 7. juni 2016

Gawker Medias handelslag kuraterer @KinjaDeals, som fremhever "de beste tilbudene på internett."

Handelslaget ser etter tilbud som leserne vil finne nyttige, fra elektronikk til klær, fra store forhandlere som Amazon.

De tar også brukerinnleveringer, selv om teamet filtrerer disse før deling for å unngå "avtaler som krever legwork (fysisk eller digital), avtaler som krever betalt medlemskap eller spesifikke kredittkort, avtaler som helt og holdent er basert på rabatter eller noe som foregår av" YMMV . '”

I tillegg til sine "daglige avtaler", kan @KinjaDeals av og til publisere blogginnlegg som avrunder "de beste avtalene vi har sett på [X]" for å hjelpe deg med å få det største banget for pengene dine.

Din sving: Hvilke Twitter-kontoer følger du for gode tilbud på dine favorittartikler?

Garfield N. Hylton, J.D., er Editor-Chief ved Abernathy Magazine og en forfatter på The Smoking Section. Når han ikke gjemmer seg fra noe av det ansvaret, liker han å lese grafiske romaner på tavlen.

Skrive Inn Din Kommentar