Penger

Ferdig Skatteavkastningen? Belønne deg selv med disse freebies!

Ferdig Skatteavkastningen? Belønne deg selv med disse freebies!

15. april er en dag som lever i infamy på de fleste av våre kalendere.

Det fremkaller følelser av frykt, panikk og frustrasjon, enten du har slått av skatteprep til siste øyeblikk, eller du bare vet Regjeringen kommer til å spørre deg om noen ekstra penger i år, eller du hater bare papirarbeid og nummer-knase.

Jeg kan ikke være i stand til å gjøre mye for å lette stikket av å faktisk sende inn skattene dine (unntatt for å minne deg om at du ikke ser noen potensielle besparelser). Men jeg kan hjelpe deg med å feire når gjerningen er gjort ved å gi deg beskjed om alle skatte dag freebies der ute som kan bidra til å gjøre april 15 litt enklere og morsommere.

Her er noen av våre favoritttilbud for gratis mat, godbiter og tilbud på skattedag. Dra nytte av dem alle, og du kan ha en god og produktiv dag - etter at du har slått "send" på selvangivelsen din, det vil si.

Gratis mat

Når du rushing for å fullføre avkastningen din, kan du finne deg selv å hoppe over et måltid eller glemme å pakke snacks. Disse restaurantene tilbyr gratis mat for å gjøre dagen litt enklere.

 • California Tortilla vil gi deg en gratis bestilling av Chips og Queso (eller salsa hvis du er laktoseintolerant) hvis du sier uttrykket "Skatter Shmaxes" når du bestiller.
 • Hard Rock kafé Kjører en "Sing for Your Supper" -avtale på deltakende steder. Syng din favoritt melodi på scenen foran en restaurant full av fremmede, og du får en gratis lokal legendarisk burger.
 • Hvis du bor tilfeldigvis bor i nærheten av Hard Rock Cafe i Hollywood, CA, kan du tjene en gratis burger mellom 5-7 pm hvis du er villig til å gjøre noe karaoke foran Poison frontman Bret Michaels, som også skal utføre et kort sett å starte sangfestet. Hvorfor? Hvorfor pokker ikke ?!
 • Schlotsky s ønsker at du skal ha mye bedre skattedag, så de gir bort en liten liten The Original sandwich med kjøp av en 32 oz. drikke og en pose med chips.
 • Great American Cookies tilbyr en gratis vanlig sukkerkake til hver kunde som stopper innen 15. april.
 • Kona Ice lastebiler vil bli parkert utenfor postkontorer, skatteprep sentre og bedrifter over hele landet for å feire "National Chill Out Day" ved å tilby trette skattytere en gratis kopp barbert is og en Hawaiian lei.
 • Deltakende Hele matvarer butikker vil gi deg en gratis kaffe på kaffebaren. Bare gå til kaffebaren i din lokale butikk for å spørre om de er ærefulle avtalen.
 • Tony Roma er gir bort en gratis Red Velvet Cake dessert. Spis i restauranten 15. april, og du får en kupong for denne freebieen. Bli med på e-postlisten, og du vil motta en e-postkupong 15. april, som er bra gjennom 29. april. Hvis du er i Miami-området, kan du også se Tony Roma-ansatte som deler ut gratis Red Velvet Cake-desserter til folk som gjør det siste -minute tur til postkontoret på ettermiddagen 15. april.

Gratis ting

Når du har noshed til ditt hjertes innhold, kan du være klar for noen andre gratis tilbud. Prøv disse godbitene:

 • Hva med å avslutte dagen med en nydelig, gratis massasje? Hydro Massasje tilbyr en kupong for en gratis "HydroMassage Experience" når som helst fra 13. april til 17. april. (Du må planlegge massasje forut for å innløse denne kupongen.)
 • Trenger du å kvitte deg med noe gammelt papirarbeid, men vil ikke bare kaste det i resirkuleringsplassen din? Staples Har en kupong for gratis papirfjerning for opptil fem pund dokumenter. Bare gå til kupongsiden og bla ned for å finne kupongen, som er god gjennom 2. mai.
 • Fikk mer enn fem pund papir til makulering (eller ingen stifter i nærheten)? Ikke tro at du er ute av lykke. Office Depot tilbyr opptil to pund av gratis shedding gjennom 25. april med denne kupongen.

Tax Day rabatter

Mens disse tilbudene ikke er gratis, tilbyr flere restauranter tilbud på dagtilbud på mat og godbiter.

 • Boston MarketKjøp en, få en avtale gir deg en individuell måltid, hel sandwich kombo, salatskål eller markedskål for $ 10,99 (få det?) Pluss et andre måltid av like eller mindre verdi gratis.
 • Bruegger's Bagels tilbyr en Big Bagel Bundle (13 bagels pluss to kar med kremost) for $ 10,40. Registrer deg for e-postklippen for å motta kupongen, som er god fra 11. april til 15. april.
 • Sonic cheeseburgers vil være halv pris hele dagen på 15. april.
 • Orange Leaf Frossen Yoghurt vil la deg fylle på fro-yo og pålegg (opptil 16 oz.) for bare $ 4,15 på skattedag. Du må være medlem av deres Facebook fan side, men så "like" dem her og se etter kupongen som skal legges ut 15. april.
 • Sonnys BBQ tilbyr halv pris rib middager for sine IRS: Irresistible Ribs Special.
 • Beef O 'Brady's vil gi deg 15% av din regning på skattedag, ingen kupong nødvendig.
 • Ta tak i dette Outback Steakhouse kupong for 15% av middagen din sjekk gjennom 3. mai 2015.

Din sving: Hvor mange av disse freebies har du tenkt å dra nytte av kommende skattedag? Har du hørt om noen andre?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar