Penger

Studere i utlandet uten å gå i stykker: 5 tips for å se verden på det billige

Studere i utlandet uten å gå i stykker: 5 tips for å se verden på det billige

Under mitt andre semester i juni, bestemte jeg meg for å studere i utlandet i kystbyen Brighton, England. Etter å ha aldri vært hjemmefra i mer enn tre uker, var utsikten om å klatre inn i et fly og å reise 3.200 kilometer for å leve med en rekke fremmede i noen måneder både spennende og skremmende.

En del av min bevegelse stod fra samlingen av horrorhistorier jeg hadde hørt om de ublu kostnadene ved å bo i utlandet. Mens England var den perfekte passformen for meg akademisk, økonomisk, utgjorde det et stort problem. Som et tredjeår av universitetsstudent med lån som allerede henger opp, ble jeg forstyrret av det britiske pundet og den ugunstige valutakursen.

For å gjøre saken verre, hadde jeg sikret en out-of-state internship i New York den sommeren, noe som betyr at jeg ikke bare skulle budsjett for våren, men også for noen måneder etterpå. Av denne grunn ble jeg tvunget til å utvikle noen unike overlevelsesevner for å unngå å komme tilbake på campus i høst helt og fullstendig konkurs. Slik har jeg strekt ut budsjettstudentenes budsjett mens jeg bor i utlandet, og hvordan du kan gjøre det samme.

1. Frys dine dagligvarer

Så mange europeere er raske til å påpeke, inneholder maten deres færre konserveringsmidler enn mat i USA. Selv om denne praksisen sikkert bidrar til å fremme en sunnere livsstil ved å begrense antall kjemikalier du pumper inn i systemet, kan det også vise seg å være veldig ubeleilig, spesielt når du kommer hjem for å finne brødet ditt dekket i mugg bare to dager etter deg kjøpte det.

Tre uker og fem bortkastede brød senere bestemte jeg seg for at jeg trengte en ny strategi, en som ville tillate meg å nyte min favorittmat uten å bryte banken hver uke. Jeg begynte å fryse mine dagligvarevarer, skyve alt fra brød til bær til kyllingfingre i isboksen i håp om å spare noen ekstra penger.

Min plan viste seg å være overraskende effektiv. Ved å lagre dagligvarer i fryseren, klarte jeg å forlenge hyllevene med noen få uker.

2. Ta med en kalkulator til dagligvarebutikken

Jeg hadde aldri før brukt søndagsmorgen min kuponger fra den lokale avisen og planlagt min ukentlige utgifter, men med matvarepriser i Storbritannia er det nesten dobbelt så mye i USA, det er akkurat det jeg fant meg selv i løpet av mine fem måneder unna hjem.

Etter å ha satt et stramt $ 30 ukentlig matbudsjett for meg selv, satte jeg meg for Sainsbury med en dagligvareliste og en kalkulator i hånden. Ved å holde fast i matvarer med matvarebutikk og skure gangene for de billigste prisene, klarte jeg å holde matkostnadene lave. Å ha en kalkulator på hånden hjalp meg å holde meg innenfor budsjettet mitt og beregne valutakursen. Det bidro også til å dempe mine impulsive kjøp, selv om jeg tillot meg en "juks" -produkt hver uke, et element utenfor mitt vanlige kosthold som var litt pricier enn resten.

3. Hopp over flyet eller trene og ta bussen

Hvorvidt min kjærlighet for busser stammer fra deres overkommelige priser, eller om den utviklet seg selv, har jeg ingen anelse om. Det er litt av en "kylling-eller-egg" -situasjon. Det jeg vet er det, sammenlignet med fly og tog, busser i Europa er utrolig billig. En rundturer fra London til Edinburgh kan være hundrevis av dollar billigere enn tilsvarende tog eller flybillett til samme sted.

Mot slutten av mitt opphold i utlandet, for eksempel, tok jeg en 15-timers busstur fra München til Paris, ikke bare fordi det ga muligheten til å se det tyske landskapet (det var en fin bonus), men også fordi billettene var tre ganger billigere enn en flybillett for samme reise. I tillegg tilbyr mange busslinjer spesielle "lojalitetsprogrammer" som gir deg mulighet til å få rabatter eller gratis turer etter et visst antall turer.

4. Velg dine prioriteter

Før du går ut på reisen i utlandet, er det viktig å identifisere hva dine hovedreiseprioriteter er. Personlig er jeg ikke en stor foodie, så jeg hadde ikke noe imot å kutte på matbutikker og spise billig pasta til frokost, lunsj og middag, men ikke alle deler min blasé holdning til mat.

Men jeg elsker å se nye steder og oppleve spenningen av fysisk å flytte fra ett sted til et annet. Fordi jeg visste at dette gikk inn i min tur, Jeg var i stand til å budsjettere pengene mine for å bedre imøtekomme mine interesser, omfordele pengene jeg sparte på måltider til nye turer eller aktiviteter. Hvis du forstår deg selv og hva som gjør deg lykkeligst før du hopper inn i et lengre opphold i utlandet, kan du justere utgifter tilsvarende og ha en bedre reiseopplevelse.

5. Finn en sikkerhetskilde for inntekt

En av de vanskeligste delene om å studere i utlandet er ansettelseslimboen som følger med å flytte til et fremmed land i en begrenset periode. Visum visum, som vanligvis er utstedt til reisende som bor i et land i seks måneder eller mindre, tillater ikke at du jobber i utlandet, noe som tvinger mange utvekslingsstudenter til å gå uten en inntektskilde for hele oppholdet. Noen studenter søker om langsiktige visum for å unngå dette problemet, men kostnadene ved å skaffe seg disse kan variere fra hundrevis til tusenvis av dollar.

En måte å omgå dette problemet på er å finne en "under bordet" eller virtuell inntektskilde. Papering av lokalområdet med barnevakt, au pair eller veiledningsannonser kan hjelpe deg med å finne en midlertidig sidegig og kompensere for noen av kostnadene ved å bo i et fremmed land.

De med en evne til å skrive, webdesign eller andre ferdigheter kan også hente freelance jobber på nettet og jobbe fra praktisk talt hvor som helst. Ikke bare vil freelancing gi deg noe å gjøre på egen 15-timers bussrute, men det vil tillate deg å gjøre noen få dollar mens du reiser, noe som høres ut som en god avtale i boken min.

Din tur: Hva er noen unike måter du har spart på utenlands?

Tyler Vendetti er en nyutdannet akademiker som håper å vinne lotteriet og føre et ubekymret liv, eller hvis det ikke briller seg ut, jobber du på fjernsyn. Når hun ikke krysser verden eller liker kattbilder på Facebook, kan Tyler bli funnet på Twitter @HeyThereFuture. Du kan også nå henne via e-post ([email protected]), hvis du føler deg så tilbøyelig.

Skrive Inn Din Kommentar