Penger

Når å hoppe over svart fredag: 6 ting å kjøpe på småbedrifter lørdag i stedet

Når å hoppe over svart fredag: 6 ting å kjøpe på småbedrifter lørdag i stedet

Svart fredag ​​er åpenbart en fantastisk tid å score fantastiske tilbud på mange produkter. Men det betyr ikke at det er den beste dagen å kjøpe alt på listen din.

Noen elementer blir ikke diskontert så bra på Black Friday. Mens du sannsynligvis vil ha den nye TVen eller datamaskinen på fredag, mindre gaveartikler som klær, tilbehør og håndverk er Vanligvis utelukket fra nyhetsverdig salg.

Hvis du ikke får en dypere avtale hos en storboksforhandler på Black Friday, hvorfor ikke vente til Small Business Saturday og støtte dine lokale butikker?

Liten virksomhet lørdag er dagen etter svart fredag. Det feirer lokalt eide småbedrifter, og gir deg en mulighet til å få tak i noe unikt til en bedre pris enn du kanskje ser i løpet av året.

Disse bedriftene rir på samtalen av Black Friday shopping spenning. Mindre butikker kan vanligvis ikke konkurrere med mega-rabatter hos store forhandlere, så de har sin egen "ferie" for spesialtilbud.

Hvis disse elementene er på din feriehandleliste, hopp over å kjøpe dem på Black Friday. I stedet, sjekk dine lokale butikker for tilbud på lørdag etter Thanksgiving.

1. Møbler

Store ting kan være for tungt å trekke i bilen på svart fredag. De kan også være for dyre å sende om du kjøper dem online på Cyber ​​Monday.

Besøk en lokal forhandler lørdag, ta leveringsalternativet, og spar besværet med å få det hjem. Vær oppmerksom på apparater og andre store ting også.

2. Klær

Rabatter på klær og tilbehør er historisk underwhelming på Black Friday. Fordi prisen på klær synes billig i forhold til TVen du plukker opp, kan du bli fristet til å legge den til i handlekurven din.

Motstå trang!

Små bedrifter er perfekte for å finne unike håndverksklær, smykker og annet tilbehør. Dra nytte av Small Business Saturday for å få disse til rimelige priser.

3. Håndverk og dekorasjoner

Lørdag formiddag er det perfekte tidspunktet å stoppe ved et lokalt kunstmarked eller håndverksmesse! Disse er spredt med booths og bord fra lokale bedrifter, individuelle kunstnere og crafters.

Uansett om du handler for helligdager eller generell hjemmedekorasjon, er uvanlige håndlagde varer mye mer interessante enn masseproducerte varer.

Lokale håndverkere begynner feriesalg denne helgen sammen med andre forhandlere. Sjekk dem før du setter deg på noe middelmådig fra en kjedebutikk.

4. Bakt varer og godbiter

Leter du ikke på dette, blir du begeistret for en feriemiddag? (Kanskje jeg bare er sulten.) Thanksgiving helg starter ferien, og ditt lokale bakeri er også klar til vinterferier.

Apples bakeri i Peoria, Illinois pleide å ha minimal trafikk lørdag etter Thanksgiving. Hvorfor besøke et bakeri når kjøleskapet ditt fortsatt er fylt med rester?

Bakeriet tilbyr nå et pre-ferie salg med 20% rabatt på visse godbiter, slik at kundene kan lagre sine pantries for ferien.

Rabatten gjør at bakeriet kan bli med på småbedriftsfirmaet og gi kundene en praktisk grunn til å handle lokalt.

Ikke overse dine lokale bakerier. Small Business Saturday rabatter og kampanjer gjør dette til en perfekt dag for å fylle opp på ferie candies, kaker og andre godbiter!

5. Stedspesifikke gaver

Jeg flyttet til Florida for arbeid i 2015, forlater familien i Wisconsin og venner spredt rundt i landet. Jeg holder alltid øye med spesielle gaver for å feire mitt nye hjem og hjelpe alle med å huske meg etter ferien!

Noen ting du ikke kan få fra kjedebutikker. Se etter Small Business Saturday tilbud på varer du bare kan finne hvor du bor. Disse gjør fantastiske gaver til fjerntliggende familie og venner.

6. Sparingbutikk finner

Lokale butikkhandel varierer alt etter sted, selv for nasjonale kjeder. Men jeg har funnet flere Frelsesarme og St. Vincent de Paul-butikkene som deltok i SBS de siste årene.

Se på lokale kapitler av kjedebutikker og byens lokalt eide bruktbutikker. De er i detaljhandeln, så de vil sannsynligvis hoppe på salget bandwagon denne helgen!

Bonus Tips: Vær en kresen shopper

Hvis du virkelig ønsker å få de beste tilbudene, ikke bli feid opp i spenningen av Black Friday. Lag budsjett og handleliste på forhånd, og velg butikkene dine klokt.

Unngå å kjøpe noe bare fordi det er på salg. Gjør din forskning før du handler, og du vil vite om en avtale er virkelig hva det virker.

Hvis ikke, se på de ovennevnte alternativene for å sikre at du alltid får det beste valget for pengene dine.

Din sving: Hva tilbyr de lokale bedriftene på Small Business Saturday? Vil du handle Lokal den dagen?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur, Writer's Digest og mer. Hun vil nok tilbringe Black Friday som jobber på en utfordrende essay og spiser ALLE rester av grønnbønne gryte.


Skrive Inn Din Kommentar