Penger

Her er hva døden til myra-programmet egentlig betyr for pensjonering

Her er hva døden til myra-programmet egentlig betyr for pensjonering

Under sin stat for Unionens adresse i januar 2014 annonserte president Barack Obama at regjeringen ville lansere en ikke-risikofylt måte for familier med lav inntekt til middels inntekt å spare mot pensjonering ved å la dem etablere statsstøttede Roth IRAer.

Planen, kalt "myRA", ble lansert som pilot i slutten av 2014, og den ble tilgjengelig for publikum i 2015. Planen var ment å gi et besparelsesalternativ uten minimumsinnskudd for personer som ikke hadde en arbeidsgiversponsjonert pensjon plan, for eksempel en 401 (k).

Denne uken annonserte amerikanske finansdepartementet at den phasing myRA ut.

MyRA var ikke nødvendigvis vellykket. Forbes rapporterer det bare om lag 30.000 mennesker registrerte seg for programmet og bidro med 34 millioner dollar i midler. Omtrent 20 000 kontoer har en medianbalanse på $ 500 hver, mens de andre 10 000 har ingen midler i det hele tatt.

Med så liten bruk bestemte Trump-administrasjonen at minRA koster mer å drive enn det er verdt. Programmet har kostet skattebetalere ca 70 millioner dollar hittil og ble anslått å koste ytterligere 10 millioner dollar per år.

MyRA-programmet hadde ikke et betydelig markedsføringsbudsjett, så mange amerikanere har kanskje ikke engang kjent med sin eksistens.

Ifølge pressemeldingen har pensjonssparere muligheter i den private sektoren som ikke tilbyr kontosvedlikeholdsavgifter, ingen minimumsbalanse og sikre investeringsmuligheter. "

Med øyeblikkelig virkning, folk kan ikke registrere seg for nye myRA-kontoer. Nåværende kontoinnehavere mottok en epost på fredag ​​og informerte dem om regjeringens beslutning om å fase ut programmet. E-posten gir også informasjon om hvordan du kan flytte mine myra-besparelser til en annen Roth IRA.

Alle som har spørsmål kan gå til myRA nettsiden for ytterligere informasjon.

Så hva er neste for din pensjonssparing?

Mens myRA-programmet var et fint alternativ for de som ikke visste hvordan man sparer for pensjonering på et lite budsjett, er det mange måter å begynne å investere på hvilket som helst budsjett.

Hvis du jobber for et selskap som tilbyr en 401 (k) plan, er det sannsynligvis det beste alternativet. Mange selskaper tilbyr en liten prosentandel av tilsvarende midler som et incitament til å begynne å spare, så du får i utgangspunktet gratis penger.

Hvis din arbeidsgiver ikke tilbyr 401 (k) eller du er selvstendig næringsdrivende, kan en Roth IRA være din beste innsats. Det er enkelt og bruker dollar etter skatt, slik at du kan få penger og utbytte inntekt skattefritt når du gjør en uttak. Som en bonus, kan du til og med få en skattemessig kreditt med pensjonsavgift innskudd kreditt. Du kan søke på nettet for alternativer uten minimumssaldo og ingen transaksjonsgebyr fra private selskaper som TD Ameritrade.

Ikke bekymre deg - MyRAs død betyr ikke at pengene dine går bort. Du trenger bare å finne et nytt hjem for dine investeringer. Ikke la dette sette pensjonsplanene tilbake. Fortsett å lagre!

Denne artikkelen inneholder generell informasjon og forklarer alternativer du måtte ha, men det er ikke ment å være investeringsråd eller en personlig anbefaling. Vi kan ikke personliggjøre artikler for våre lesere, så situasjonen din kan variere fra den som diskuteres her. Vennligst søk en lisensiert profesjonell for skatterådgivning, juridisk rådgivning, økonomisk planlegging råd eller investeringsrådgivning.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar