Penger

Denne Pay-Per-Mile-planen kan spare deg for $ 768 per år på bilforsikring

Denne Pay-Per-Mile-planen kan spare deg for $ 768 per år på bilforsikring

Hvor mye driver du faktisk hver måned? Har du en lang pendling til jobb hver dag? Eller jobber du hjemmefra eller tar offentlig transport?

Hvis du har din egen bil, men ikke er en hyppig sjåfør, kan bilforsikring per måned hjelpe deg med å spare hundrevis av dollar hvert år.

Federal Highway Administration sier en gjennomsnittlig sjåfør setter i 13.476 miles per år, men ifølge TechCrunch, dekker 70% av sjåførene mindre enn 10.000 miles per år. Hvorfor ikke betale bare for miles du kjører?

Det er ideen bak Metromile, et bilforsikringsselskap som belaster folk bare for kjøringen de faktisk gjør hver måned. "Hvis du kjører under 5.000 miles per år, vil du spare 40% til 50%," sier selskapets administrerende direktør, Dan Preston, til TechCrunch.

Er "Pay-Per-Mile" Forsikring Ny?

Mens mange forsikringsselskaper tilbyr rabatter på lave kilometer, er Metromile det eneste selskapet som tilbyr "pay-per-mile" -forsikring. Et annet selskap, MileMeter, tilbød en lignende pay per mile modell, men lukket dørene i 2012.

Men andre selskaper tilbyr programmer som kan bidra til å redusere prisene i bytte for å overvåke kjørelengde og kjøremønstre. Progressive's Snapshot og Allstate Drive Wise gir deg begge mulighet til å installere en enhet i bilen din som sporer kjørelengde og kjørevaner, inkludert bremsemønstre og kjør aggressivitet, for å hjelpe deg med å bestemme dine priser.

En stor avtale for Urban Drivers

Metromile er hovedsakelig rettet mot urbane drivere som har bil, men ikke bruker alt så ofte. Med parkeringsavgifter, bompenger og trafikk forblir mange byboer parkerte langt oftere enn de er drevet. Denne tjenesten krever en lav grunnrente for dagene bilen ligger i oppkjørselen, garasjen eller parkeringsplassen, ubrukt, og deretter bare noen få cent per kilometer du kjører.

Akkurat nå er tjenesten kun tilgjengelig i California, Oregon, Washington, Virginia, Illinois, New Jersey og Pennsylvania. Imidlertid håper selskapet å ekspandere til andre markeder i nær fremtid.

Hvor mye koster det?

Du installerer en enhet i bilens diagnostiske port for å logge kjørelengde, og dette nummeret, sammen med alder, bil, kredittrapport, hvor du bor, forsikringshistorikk og kjørerkort, hjelper firmaet med å bestemme prisene.

Hver måned betaler du en fast grunnrente og en per-mile rate. De fleste betaler hver måned en annen mengde, men basisrenten og per-mile rate bør forbli den samme i seks måneder, med mindre du ber om en revurdering.

NerdWallet skrev at en 29-årig San Francisco-kvinne ville betale rundt $ 57 per måned med Metromile, i motsetning til $ 121 gjennom Geico (som var den billigste tradisjonelle bilforsikringsleverandøren de kunne finne).

Hva er fangst?

Hvis du er en kjører med lav kjørelengde, er det egentlig ikke en fangst. Selskapet tilbyr full dekning alternativer og flere ulike nivåer av ansvar dekning. Bilen din kan bli registrert i en hvilken som helst stat, men bilen må "oppholde seg permanent" på det stedet du angir på retningslinjene dine.

Du kan få Metromile hvis du eier eller leier bilen, og det spiller ingen rolle om bilen blir betalt i sin helhet eller finansiert. Hvis du ikke kjører i det hele tatt i en måned, betaler du fortsatt basisrenten for den måneden, men du betaler ikke noen "per kilometer" avgifter.

Går tursturer?

Driftskostnadene per dag er begrenset til 250 miles (150 miles i New Jersey). Det betyr at hvis du går ut på en lang biltur, betaler du 250 miles (150 for New Jersey) for den dagen, men da kan du kjøre i hundrevis av kilometer på den kalenderdagen uten å påføre noen ekstra kostnader.

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar