Penger

Bruk denne nye appen fra McDonalds for å få gratis mat og andre tilbud

Bruk denne nye appen fra McDonalds for å få gratis mat og andre tilbud

Elsker du å chow ned på en og annen Big Mac, Double Quarter Pounder med ost, eller kanskje en McDonald's Apple Pie?

I så fall har vi gode nyheter for deg! McDonald's har lansert en ny mobilapp, og en av sine beste fordeler hjelper deg med å spare på din neste fastmat-overbærenhet. Du kan til og med få menyelementer gratis, og alle elsker gratis mat!

Enten du er en vanlig McDonalds kunde eller bare slår opp stasjonen - gjennom noen ganger med barna, vil du gjøre det til en del av din McDonalds rutine for å sjekke ut denne nye appen for muligheter for å spare.

Slik får du den nye McDonalds mobilapp

Hvordan får du appen? Det er lett: McDonalds nye app er tilgjengelig gratis fra Apple Store og Google Play butikken.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen til smarttelefonen din, konfigurere kontoen din, aktivere posisjonen din ... og du vil være god å gå! Du må være minst 13 år gammel for å kunne bruke appen og få tilgang til avtalene.

Hvor og når kommer McDonald's App ut?

Når du laster ned appen og legger inn posisjonen din, kan du kanskje lære avtaler ennå ikke er tilgjengelige i ditt område. Men ingen bekymringer - det kommer snart! McDonalds ruller ut appen over hele landet litt etter litt.

Hvis du bor i San Diego eller New York City, du kan allerede finne gode tilbud. Appen ble avduket på disse stedene i forrige uke, så det er ikke nødvendig å vente på å komme i gang.

Hvis du bor andre steder rundt USA, trenger du ikke å vente lenge. Utrullingen vil fortsette i løpet av de neste ukene, så appen vil være tilgjengelig landsdekkende innen utgangen av september, ifølge McDonalds nettsted.

Mens hver region eller butikk vil ha sine egne tilbud tilgjengelig, vil selskapet også tilby landsomfattende avtaler, så du har mange måter å spare på. Og de gir deg grunn til å sjekke tilbake regelmessig, fordi Nye tilbud vil bli utgitt hver uke.

Slik bruker du McDonald's App

Når du har appen lastet ned, konfigurert kontoen din, og plasseringen din er angitt, vil du være klar til å få gode tilbud, inkludert gratis menyelementer.

Sørg for å legge til plasseringen din, fordi appen er tilpasset for å gi lokale og nasjonale avtaler til hver kunde. Du vil ikke gå glipp av lokale avtaler mens du hører om de som er tilgjengelige 1.000 miles unna!

Når du har funnet en avtale du er interessert i, er alt du trenger å gjøre, velg tilbudet du vil bruke, klikk "innløs" på appen, og skann telefonen når du legger inn bestillingen.

Appen inneholder også noen andre fordeler. I tillegg til å hjelpe deg med å finne McDonald's butikker i nærheten av deg, viser det fasilitetene til hver restaurant, inkludert hvilke som har et Play Place for kiddos å brenne av litt energi, hvor du kan ta måltidet ditt via en kjøre-gjennom, og hvilke steder Har gratis Wifi hvis du trenger å få noe arbeid gjort.

Hvordan Appen kan hjelpe deg med å gjøre sunnere valg

Prøver å kaste noen få pund? Du kan til og med hente næringsinformasjon fra appen som vil hjelpe deg med å gjøre sunnere kjøp.

For eksempel vil det fortelle deg at en Double Quarter Pounder med ost har 780 kalorier og 45 gram fett (whoa!), Men en Grillet Ranch Snack Wrap har bare 290 kalorier og 13 gram fett. Hvilken skal du gå for?

Å vite ernæringsinformasjonen for hvert menyelement kan gå langt i retning av å hjelpe deg med å finne ut den sunneste måten å hengi seg til ditt ønske om hurtigmat.

Hva gratis mat kan du få?

Nå som du vet hvor du skal få appen og hvordan du bruker den, la oss dykke inn i de gode greiene. Hvilken ledig mat kan du få hendene på med denne nye appen?

Først opp er en gratis sandwich fra den vanlige eller frokostmenyen, tilgjengelig for de første 8 millioner personene som laster ned appen.

McDonalds tillater bare én gratis smørbrød per person, så ikke bry deg om å laste ned appen flere ganger for å få ekstramateriale. Du kan heller ikke overføre avtalen til noen andre, så vær sikker på å dukke opp for å få ditt gratis element.

Vi begynner å få en følelse av lokale avtaler, siden appen bare har rullet ut i noen byer.

I San Diego kan du kjøpe en Big Mac og få den andre gratis. Andre Southern California avtaler hittil har inkludert gratis smørbrød, "kjøp en få en gratis" frokostsmørbrød, $ 1 av premium hamburgere, sparer $ 4 på ordrer over $ 20, og en gratis Happy Meal med kjøp av utvalgte salater.

Mens noen avtaler krever kjøp, for eksempel å få en gratis dessert sammen med et annet kjøp, tilbyr andre rett og slett gratis varer du kan nyte. Hvem ville passere det opp?

Andre kampanjer inkluderer gratis frokostsmørbrød, desserter, lykkelige måltider og andre menyelementer, ifølge Business Insider.

Hvis du er en vanlig kaffedrikker, vil du være glad for å høre om avtaler for å hjelpe deg med å få koffeinrettingen. Siden McDonalds nye app inneholder et lojalitetsprogram, vil hver sjette McCafe-drikk være gratis. Alt du trenger å gjøre er å bruke lojalitetsprogram-appen når du bestiller dine McCafes-drinker.

Husk at disse avtalene varierer rundt i landet, så Din beste innsats er å legge til din plassering i appen for å finne ut hvilke gode tilbud du kan få lokalt. Og sjekk tilbake ofte siden avtalene er planlagt å skifte ukentlig!

Din sving: Har du prøvd den nye McDonald's app? Hvilke tilbud fant du?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.


Skrive Inn Din Kommentar