Penger

Visste du at du kan tjene penger på å spore orkaner hjemme?

Visste du at du kan tjene penger på å spore orkaner hjemme?

Det er orkan sesongen igjen. Mens vi krysser fingrene at det er en mild sesong, forutsetter klimatologene at det kan være veldig aktivt. Og en gruppe entreprenører regner med det ...

Tast inn Weather Risk Solutions.

Weather Risk Solutions er et nytt nettsted som i hovedsak gjør det mulig for folk å satse på hvor en orkan kan lande. Innsatsen er laget med et finansielt instrument kalt et "alternativ".

Mens mange kan rive ved tanken på entreprenører som satser på orkanangrep, er ideen ikke så uvanlig. Investorer har handlet med naturkatastrofer i mange år og markeder eksisterer allerede for andre tragedier som flom.

Ideen er basert på at huseiere og bedrifter kan kjøpe en hekk mot tap, dersom de frykter en forestående katastrofe. Selv om, Weather Risk Solutions understreker at orkanalternativer ikke er erstatning for forsikring, men snarere et supplement som bidrar til å dekke de store egenandelene som Gulf State-villaeiere ofte har.

Mens produktene markedsføres som beskyttelse for villaeiere, er markedet de har opprettet, åpent for alle. Dette betyr at enhver vær-savad gambler kan tjene penger ved å satse riktig på plasseringen av orkanfall.

Slik fungerer det ...

La oss si at du trodde en orkan kan slå Galveston, Texas. Du kan kjøpe et alternativ at en slik hendelse vil skje for $ 30,50. Hvis en orkan faktisk skulle streik, ville alternativet utbetale $ 997,40. Hvis du kjøpte 2o alternativer, ville du bli betalt $ 19 948.

Handelssystemet er fortsatt i sine Beta-stadier, men nettstedet tilbyr en gratis spillkonto til alle som ønsker å prøve. I tillegg gir selskapet $ 5 til det amerikanske Røde Kors for hver av de første 3000 personene som registrerer seg. Her er en lenke til søknaden.

Hva tror du? Tror du det er riktig for folk å satse på orkaner?

Skrive Inn Din Kommentar