Penger

Føl deg skremt av å investere? Her er en enkel måte å komme i gang

Føl deg skremt av å investere? Her er en enkel måte å komme i gang

Hei du! Ja, du. Har du begynt å investere pengene dine ennå?

Hvis du er som Halvparten av amerikanerne ikke investerer noe i det hele tatt, kan svaret ditt være et sauisk "nei".

Vel, det er på tide å starte. For å hjelpe deg, tilbyr Lou Carlozo 10 tips for å hjelpe deg med å investere i et innlegg for penger under 30 år.

Ikke la frykt eller mangel på kunnskap holde deg tilbake - fordi, som Carlozo påpeker: "Investering er skummelt, men ikke å investere er scarier. "

Slik begynner du å investere i dag

Selv om du bør sjekke ut de 10 tipsene som hjelper deg med å investere i alle 10 trinnene, vil vi fremheve noen av våre favoritttips nedenfor:

Bare gjør det

Som med mange ting tar den vanskeligste delen om å investere det første skrittet. Så slutte å gjøre unnskyldninger og bare gjør det.

«Jo lenger penger blir investert, jo mer potensial er det å sammensette og vokse,» sier Carlozo. "Så kom i gang, og få det straks senere." Han foreslår at du bruker Acorns, en app som automatisk investerer reservedelskifte.

Lær Lay av landet

Selv om du lærer noen grunnleggende investeringsvilkår, er en god ide, vi liker hvordan Carlozo understreker at du ikke trenger å bli ekspert. For mange av oss tror vi aldri vet nok om investering, så vi lærer ingenting. Et godt sted å starte, er penger under 30-tallet. Slik investerer du godt: Enkelt råd for nybegynnere og mellomstore investorer.

Bruk en Robo-konsulent

Hvis du bare begynner og er strapped for tid og kunnskap, ikke bry deg om å plukke individuelle aksjer. Prøv Bedre, et elektronisk verktøy som lar deg investere i et mangfoldig utvalg av aksjer og verdipapirfond - uten avgift.

Invester i det du forstår

Ikke begynn å investere i gull eller soyabønner med mindre du vet bransjene. Som Carlozo sier, "Uvitenhet er aldri lykke når du velger en investeringskategori."

Den viktigste takeaway fra artikkelen? Begynn liten, start grunnleggende - men begynn å investere i dag. For mer, les hele innlegget på penger under 30.

Din sving: Har du begynt å investere ennå? Hva står i veien?

Susan Shain (@Sanan_Shain) er freelance skribent og travel blogger som elsker å hjelpe deg med å finne eventyr på et budsjett.

Skrive Inn Din Kommentar