Penger

Å ta disse trinnene kan hjelpe deg å gå på pensjon i tid for å faktisk nyte det

Å ta disse trinnene kan hjelpe deg å gå på pensjon i tid for å faktisk nyte det

Tidlig avgang er drømmen, ikke sant?

Det ville gå noe slikt: "Du, kolleger, trodde du måtte håndtere meg i ytterligere sju år. Psyyyyych! "Da vil du få fart ut av parkeringsplassen i din RV med Fluffy riding hagle, av til et nytt eventyr.

OK, så du kan takle situasjonen litt mer grasiøst enn det, men du får poenget: Retiring tidlig kan være ganske fantastisk.

Men det kan virke umulig til tider å barbere seg selv ett eller to år fra pensjonsalderen. Men vær ikke redd: Vi har noen få enkle trinn du kan ta på slutten av hver måned for å nå målet om førtidspensjon tidligere.

1. Vurder din eksisterende gjeld

Du må hoppe på økonomien din ved å ta vare på gjelden du allerede sitter på.

Dessverre blir mange av oss rammet av vanvittige rentesatser, noe som gjør tilbakebetalingsprosessen fryktløs. (For eksempel, årets gjennomsnittlige kredittkortrenter slo en heltidshøyde på nesten 16%, ifølge en fersk undersøkelse.)

Hvis du vil finne ut en bedre løsning, bør du vurdere å konsolidere eller refinansiere din gjeld for å kutte disse prisene.

En solid ressurs er forbruker økonomisk teknologi plattform Selv finansiell. Det vil tillate deg å shoppe rundt for forskjellige priser og til og med hjelpe deg med det personlige lånet som best fordeler deg. Priser starter på 4,99%, og tilbakebetaling planer varierer fra 24 til 84 måneder.

Å komme på vei til å betale disse gjeldene raskere kan føre til pensjonering litt nærmere virkeligheten.

2. Ikke sett av Student Lån Gjeld, Enten

Akkurat som du kan refinansiere din personlige gjeld, kan du også refinansiere din stillestående studentlånsgjeld.

For dette, vurder Troverdig er studentlån refinansiering program. Her kan du sammenligne ulike alternativer fra sine utlånspartnere, så du vil være trygg på at du får de beste prisene.

Her er et eksempel: Vi skrev om John DePrato, som flommet i $ 65 000 av studentgjeld. Hver måned trakk han $ 850 mot betalingene. Han bestemte seg for å gjøre noe med det, og refinansiert gjennom Troverdig. Nå betaler han $ 400 i måneden.

Ikke dårlig, va? Prosessen er heller ikke super vanskelig.

3. Sjekk inn på din 401 (k)

Fikk en 401 (k)? Du er på rett spor.

Nå må du bare sørge for at det gjør hva du trenger det til. Det er imidlertid ofte vanskelig å tappe inn på den kontoen og oversette informasjonen - eller mangel på det.

Det er en robo-rådgiver for det. Det heter Blooom, og det er et SEC-registrert investeringsrådgivende firma som vil optimalisere og overvåke 401 (k) for deg.

Noen av oss Penny Hoarders bruker tjenesten. Det gir deg en opprinnelig 401 (k) checkup gratis, og du vil bli kjent med kontoen din litt mer intimt. Finn ut om du betaler for mange skjulte avgifter, ha det riktige beløpet investert i aksjer i forhold til obligasjoner, det slags morsomme ting.

Sett pensjonsalderen litt tidligere, til sluttmål, og Blooom kan hjelpe deg med å komme deg dit ved å investere mer aggressivt. (Det var det jeg gjorde.)

4. Stash Away Noen sparer automatisk

Dessverre vil du ikke pensjonere tidlig ved å tilbringe hele lønnen din den andre du får det, med mindre du har noe magisk opp i ermet.

Den beste måten å begynne å spare på, er å tildele penger til en egen konto hver gang du får lønnsslipp. Du kan automatisere dette også, slik at du ikke engang må se hva du mangler.

Hvis du ikke er klar til å dykke inn i verden av IRA eller høy avkastning sparekontoer ennå, begynner du mindre.

Du kan bruke en mikroinvesterende app som Stash for å trekke så lite som $ 5 ut av kontoen din på slutten av hver måned. Enhver liten bit er bedre enn ingen. Stash investerer pengene for deg.

Det er en fin måte å begynne å bygge et lite reiregg på, og når du føler deg komfortabel med det, kan du begynne å se på andre alternativer.

(Hei, Stash gir deg også en $ 5 bonus etter ditt første innskudd, så det er kult også!)

5. Ta en god titt på dine månedlige regninger

Du kan tro at de månedlige verktøyregningene ikke går overalt; du er bare fast med dem.

Feil.

Du vil bli overrasket over måtene du kan kutte uten å gjøre mye av alt.

Starte med trim, din egen lille virtuelle personlige assistent. Trim vil forhandle kabelen og internettregningene for deg - slik at du ikke trenger å sitte på vent i flere timer.

Det vil også ringe ut eventuelle abonnementer du kanskje ikke vet du har og kansellere dem for deg, hvis du ikke lenger trenger produktet eller tjenesten. (dvs. Yikes, jeg har betalt for et magasinabonnement som blir levert til min gamle leilighet.)

Det vil også hjelpe deg med å spare på andre områder, for eksempel på dagligvarer og restaurantfaner. Virkelig, det er et praktisk og gratis verktøy som du alltid skal ha i lommen. (Hold telefonen i lommen. Trim liv i det.)

6. Hold tabs på kredittrapporter

Dine kredittrapporter er i utgangspunktet den hellige gral av økonomien din - og livet ditt.

Økonomisk kan de påvirke mange av dine store livsbeslutninger, som å kjøpe et hus eller en bil.Disse beslutningene kan bli mye vanskeligere hvis kredittrapporter har en feil.

Sjekk kreditt på en gratis app som Credit Sesame. Du får en gratis kreditt score og kreditt rapport, som du kan vurdere for tegn på feil, tyveri eller svindel. Du får også personlige forslag for å forbedre kredittpoengene dine.

Deretter holder du øye med bankens og kredittkontoopplysninger, e-post og postkasse. Å holde seg våken kan hjelpe deg med å fange potensielle problemer snarere enn senere.

7. Gjennomgå budsjettet

Når du har tatt vare på disse månedlige oppgavene, sett deg ned og begynn å skissere et budsjett for (tidlig) pensjonering.

Nei, dette vil ikke være perfekt, og det vil sannsynligvis alltid skifte, men du kan bare starte med en pensjonskalkulator.

Sett ditt pensjonsalder for mål, og finn ut hvordan du kommer dit. Hvis du vil pensjonere tidlig, ta det med i betraktning.

Nå, hold faner på dette budsjettet hver måned. Det blir ikke en enkel prosess, men det er nødvendig - og en du kan finjustere når du går.

(Selvfølgelig vil du budsjettere for at RV - og Fluffys utgifter også.)

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun har store planer for pensjonering ... som er 40 år unna. La oss bare si at hun liker å planlegge fremover.

Annonsørens opplysning: Kapital En kompenserer oss når du registrerer deg i CreditWise ved hjelp av linkene vi oppgitt ovenfor.

Skrive Inn Din Kommentar