Penger

6 måter å lage batteriene lenger, inkludert en enhet som ble kalt batterispenderen

6 måter å lage batteriene lenger, inkludert en enhet som ble kalt batterispenderen

Det skjer på samme måte hver gang: Du setter deg inn for en House Hunters-maraton og finner ut at fjernsyns-fjernkontrollen din dør stille. Eller nevøen din er veldig spent på å vise deg sin fjernstyrte bil, men ingen mengde knapper kan ødelegge det.

Batteriene er døde. De er alltid døde når du forventer dem - nei, avhengig på dem - å fungere.

Og alle de batteriene du trenger for fjernkontroller, digitale kameraer, trådløse tastaturer og mus? De er ikke billige. Batterifor desperasjon er enda dyrere: Når du er engstelig for å få batteridrevet enhet til å fungere igjen, er du ikke akkurat ute etter en kupong for å ta med til apoteket. Du vil bare få darnene til å fungere igjen.

Men løft opp de tunge hodene, batterikjøpere. Det er noe nytt på krafthorisonten, og vi har noen løsninger for deg i mellomtiden.

En batterirevolusjon?

Her er det store problemet med moderne batterier: De har tonnevis av strøm igjen i dem når de slutter å fungere. CNNMoney s David Goldman beskriver det godt. "AA-batterier starter med 1,5 volt energi, men spenningen går ned når batteriene er oppe," forklarte Goldman. "Når batteriene har dyppet under 1,35 volt, ser de ut til å være døde, selv om de fortsatt har mye juice igjen."

Hva kan du gjøre for å komme til den gjenværende energien? Skriv inn batteriet.

Batteriseren er en tynn, gjenbrukbar ermet som klikker på ditt vanlige gamle batteri og hevder å forlenge levetiden til et vanlig batteri så mye som åtte ganger det normale bruket. Det lille lurte på datavitenskapsprofessor Bob Roohparvar, enheten koster $ 2,50 og vil være tilgjengelig fra og med dette fallet i AA, AAA, C og D størrelser. Roohparvar sier at enheten vil betale for seg selv når det forlenger livet på bare ett batteri.

Mor Nature vil elske denne doohickeyen. Med 15 milliarder engangsbatterier kjøpt hvert år over hele verden, forlenge levetiden til batteriene som allerede er i våre hjem, betyr penger spart i tillegg til færre batterier i deponier.

Beyond the Batteriser: Home Fixes for å forlenge batterilevetiden

Hva er en pengerbevisst batteribruker å gjøre til batterispenningen debuterer? Heldigvis finnes det flere batterihacker som du kan prøve å strekke batteristrømmen for litt lenger. I tillegg til Batteriser er her fem flere av våre favoritter:

1. Ikke lager opp

Hvis du bare går gjennom 20 eller 30 batterier hvert år, ikke hopp med sjansen til å hente en 60-pack på salg. (Jeg vet ikke engang om de selger dem, men du tar min drift.)

"En god tilnærming er å ta er å behandle batterier og batteridrevne enheter som du gjør meieriprodukter," Lifehacker Australia forfatter Valentin Muenzel forklarer. "Kjøp den ferskeste når du får valget."

Pass på å sjekke datoen som er oppført på en pakke med batterier, advarsler Muenzel, da batterier mister strøm selv uten å bli plassert i en enhet. Ta en avtale på noen eldre batterier, men vær forberedt på å bruke dem med en gang - og forvent et kortere levetid.

2. Fullfør kretsen

Dette tipset kommer fra Dylan Hacker på Household Hacker Youtube-kanalen.

"Juice fra ett nytt batteri er vanligvis nok til å drive en liten enhet som en fjernkontroll," sier Hacker. Han anbefaler å grave en bolt eller skru på størrelsen på et batteri ut av søppelskuffen din; sett inn ett nytt batteri, sett inn metallstykket og kom tilbake til virksomheten foran TV-en din.

3. Roter

Fjernstyringsbilen virker ikke, men det betyr ikke at batteriene faktisk er død. Som vi vet fra forskningen til Batteriser, er det fortsatt mye juice der inne. Fest de brukte batteriene til en enhet som krever mindre energi, som en klokke eller fjernkontroll.

4. Kjøl (men bare i ekstreme forhold)

Hvis du bor i et varmt klima eller ikke har vekselstrøm i de dampende sommermånedene, vil du kanskje kjøle batteriene dine. Men ikke svette det for hardt: "Langvarig varme på over 100 grader er kjent for å skade ladningen på et batteri med opptil 1/4," forklarer Batteries and Butter bloggen. "Det er imidlertid tvilsomt at batteriene dine vil bli utsatt for de ekstreme forholdene."

Hvis du gjør kjøleskap, husk at du ikke kan sette kalde batterier inn i en enhet - de må først varme opp til romtemperatur først.

5. Ikke overlad

Dette tipset gjelder for oppladbare batterier sammen med de som forblir inne i en enhet (som laptopbatteriet). Hvis du forlater batteriene på laderen når de ikke er i bruk, vil du faktisk brenne dem ut raskere. "En årsak er" gassing "-effekten, hvor overladning fører til økt trykk, noe som midlertidig øker ytelsen, men reduserer levetiden drastisk, forklarer Anna Jacobsen på Brokelyn.

Lad opp batteriene (og telefonen og datamaskinen) i stedet når batterinivået når opp til 40%. Motstå trang til å plugge inn tidlig og ofte!

Din sving: Hvilke tips har hjulpet deg med å forlenge levetiden til batteriene dine?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster basert i Washington, D.C.

Skrive Inn Din Kommentar