Penger

8 enkle måter å gjøre hjemmet ditt energibesparende samtidig som du sparer penger

8 enkle måter å gjøre hjemmet ditt energibesparende samtidig som du sparer penger

Hvordan vil du investere $ 30 og bli betalt et utbytte på $ 45 på investeringen hvert år etter det?

Det er egentlig hva du gjør når du gjør visse forbedringer i hjemmet for å senke utgiftene dine.

Hvis du gjør trinnene som er foreslått nedenfor, spesielt hvis du gjør jobben selv, du kan ha en årlig avkastning på 40% til 200%. Enda bedre, du vant, betalte inntektsskatt som du ville med vanlig avkastning.

8 Energibesparende tips som også sparer penger

Når du investerer i hjemmet ditt for å senke regningene dine, er hver krone lagret ditt å beholde.

Klar til å komme i gang? Her er åtte måter å spare penger ved å forbedre huset ditt.

1. Isoler vannvarmeren

En isolerende jakke til varmtvannsberederen koster $ 30 eller så, og du kan installere det selv om en time.

Ifølge eksperter ved Institutt for Energi sparer isolering av en varmtvannsbeholder $ 20 til $ 45 årlig.

Med andre ord bruker du $ 30 og du har $ 20 til $ 45 mer i lommen ditt hvert år, noe som gjør årlig avkastning på denne investeringen et sted mellom 67% og 225%.

2. Installer en programmerbar termostat

Du trenger ikke så mye varme når du er i seng om natten, og du trenger ikke så mye oppvarming eller air condition når du er ute av huset. Men du vil ikke klatre ut av sengen på en kald vinter morgen eller komme hjem til et varmt hus om sommeren.

En programmerbar termostat løser disse problemene ved automatisk å justere temperaturinnstillingene for deg.

Ti minutter før du står opp om vinteren, slår varmen på. Ti minutter før du kommer hjem etter en varm sommerdag på jobb, justerer klimaanlegget for å kjøle huset. Du bruker kun oppvarming og kjøling når du faktisk trenger dem.

En programmerbar termostat kan spare deg 180 dollar på oppvarming og kjølingskostnader hvert år, ifølge Consumer Reports. Mange modeller er enkle å installere på egen hånd.

Siden programmerbare termostater starter på rundt $ 30, og bedre er rundt $ 60, Du kan effektivt få en 300% årlig avkastning på dette investering.

3. Slå ut lyspærene

CFLs (kompaktlysrør) starter på rundt $ 5 per pære, men de sparer omtrent 6 dollar per år i strømkostnader. LED-pærer er enda mer effektive, og prisene har gått ned.

Nøkkelen til å få en god avkastning på investeringen i nye pærer er å erstatte de som er skrudd på de fleste dagene daglig, slik at du kan få hele $ 6 årlige besparelser per pære.

Også, lysstråler og lysdioder oppvarmer ikke nesten like mye som glødelamper, noe som gjør dem sikrere.

4. Bind opp disse vannlinjene

Bare vannlinjer lekker varme, så du må stille temperaturen på varmtvannsberederen høyere for å få en varm dusj i den andre enden av huset.

Løs dette problemet med en liten rørisolasjon: et billig skumrør med en spalt nedover siden. Bare kutt den til ønsket lengde med saks og skyv den på rørene.

Energiministeriet sier at dette prosjektet tar deg om tre timer for et lite hjem og koster $ 10-15 totalt. Hvert år spenderer du $ 8-12 mindre for å varme opp vannet ditt.

5. Kjøp et nytt kjøleskap

Hvis kjøleskapet ditt virker bra, er det normalt ingen god grunn til å erstatte den, selv om den nye er litt mer effektiv. Men hvis du har et gammelt kjøleskap i garasjen eller kjelleren, kan det være på tide å erstatte den.

Et nytt kjøleskap bruker omtrent $ 100 mindre i strøm hvert år sammenlignet med en fra 1980. Så hvis du kjøper en grunnenhet for $ 400, Du vil få tilbake investeringen i omtrent fire år, og spare penger hvert år etter det.

6. Isolere din loft

Hvis du kjører varmeapparatet eller klimaanlegget de fleste dager, kan du spare litt penger ved å legge til ny isolasjon på loftet.

Oppgradering av loftet isolasjon fra R-11 til R-49 er noe du kan gjøre selv om en dag eller to for rundt 750 dollar, ifølge HouseLogic.com. (Kostnaden er omtrent dobbelt hvis du vil at fagpersoner skal installere det.)

Du sparer omtrent $ 600 per år på varme- og kjølingskostnader, avhengig av hvor du bor, og hvilken type varme du har. Det legger også til verdi for hjemmet ditt hvis du bestemmer deg for å selge i fremtiden.

7. Seal de lekkasjer

Kontroller sprekker eller mellomrom rundt dørkarmer, vinduer og inngangspunkter for rør og kabler. Du mister varmen fra disse hullene om vinteren og kjølig luft om sommeren, og legger til oppvarming og kjølingskostnader.

Det tar ca $ 20 i caulking og peel-and-paste isolasjonsstrimler for å forsegle disse oppe over hele huset.

Ekspertene på Energy Star sier at dette vil redusere energiforbruket med et gjennomsnitt på 12% til 20% avhengig av hvor du bor. Det er potensielt hundrevis av dollar lagret for en investering på en ettermiddag og $ 20. Ikke dårlig, ikke sant?

8. Bytt det toalettflapper

Hvis du hører at toalettet ditt kjører når det ikke blir brukt, har du sannsynligvis en lekkende flapper.

På DIYlife.com forklarer Carolyn Weber hvordan vannregningen hennes gikk fra den vanlige $ 45 til nesten $ 700 en måned på grunn av en lekkende toalettflapper. Hun har ignorert støyen hun hørte fra toalettet, men til og med lekkasjer som du ikke hører, kan du enkelt legge til $ 10 i din månedlige vannregning.

Siden en ny klaffventil kan kjøpes for under $ 10 og kan spare deg $ 120 per år, kan denne lille investeringen ha den høyeste avkastningen på noen på vår liste.

Din tur: Hvordan har du investert litt tid og penger rundt huset for en god avkastning?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .


Skrive Inn Din Kommentar