Penger

Hva er budsjettet ditt for ferien? Her er hvor mange andre bruker

Hva er budsjettet ditt for ferien? Her er hvor mange andre bruker

Perioden mellom Halloween og Nyttår er notorisk dyrt.

Og vi snakker ikke "Åh, jeg gikk bare litt over budsjettet mitt" slags dyrt. Snakket tre måneder med økonomisk oppgang slags dyrt.

Ifølge den årlige ferieutgiftsprognosen som ble publisert av National Retail Federation, Ferieutgifter i USA kan komme seg ut på en hel del $ 682 milliarder i år.

Det er opp til 4% fra forrige års $ 655,8 milliarder, noe som viser at vi som forbrukere blir ganske modige i lys av økonomiens kontinuerlige oppadgående sving.

I motsetning til at ferieutgifter i 2008, under høyde av lavkonjunkturen, falt 4,6% fra året før til $ 501,5 milliarder (ujustert).

Hvor, hvordan og hvordan Mye

Ifølge en oppfølgingsundersøkelse fra NRF, forbrukere anslår at de vil bruke et gjennomsnitt på $ 967,13 denne høysesongen. Det tallet er også oppe, fra $ 938,58, sier forbrukerne at de vil bruke i løpet av 2016 høytiden.

Forbrukerne anslår at de vil bruke 49% av det på gaver til familien, mens gaver til venner, kollegaer og andre vil utgjøre ca 13% av ferieutgifter. Elleve prosent vil bli brukt på mat og godteri til feriemål og godbiter, mens ytterligere 6% vil bli brukt på dekorasjoner. (Resten vil bli brukt på gratulasjonskort og porto, "andre" gaver, blomster og potteplanter og vanlig husholdningsbruk uten husholdning.)

Undersøkelsen viste også at relativt lave 27% av forbrukerne sier at deres utgifter vil bli påvirket av økonomiske bekymringer i USA - fra 32% i 2016 og det laveste siden NRF begynte å stille dette spørsmålet i løpet av lavkonjunkturen i 2009.

Hva vil påvirke sine shoppingvaner? Enkel Internett-shopping. Ifølge undersøkelsen vil 59% av forbrukerne handle online - overgå varehusene som det første shoppingmålet for første gang i NRFs feriehandelsundersøkelse. (Dette gir mening gitt den trenden vi ser i disse dager i detaljhandel.)

Et annet mulig bidrag til skiftet vekk fra store detaljister er imidlertid den voksende bevegelsen bak shopping på og støtte flere lokale bedrifter. Ifølge NRF, 25% av de undersøkte sa at de skulle shoppe for ferien på små og lokale bedrifter i år.

En eller annen måte er den mest populære tiden for ferie shopping november. Nesten halvparten (42%) av forbrukerne sier at de planlegger å starte ferien på grunn av Thanksgiving.

Og for å være ærlig, er jeg ikke sikker på hvem jeg føler meg verre for - folkene som frøs deres boller av å vente i kø for Black Friday avtaler (vært der, nekte å gjøre det igjen) eller 2% av folkene som innrømmet at de vil ikke starte sin ferie å handle mer enn to uker ute.

Undersøkelse sier ...

Hvis du - som meg - er fortsatt stumped på hva du skal gave venner og familie over ferien (og ikke ønsker å vente til siste minutt) NRF var snill nok til å undersøke den generelle befolkningen for å gi oss noen ideer.

En og en og en halv prosent av forbrukerne sa at de ønsker å motta gavekort (fordi hvem vet deg bedre enn deg ?!) mens 55% sa at de ville nyte å motta klær og tilbehør. Tretti og nitti prosent av de undersøkte sa at de ønsker å motta bøker og andre medier, 33% vil bli overrasket med elektronikk og 24% håper på innredning og boliginnredning.

Hvis du allerede har kjøpt fin luktende sjampo til broren din og en motorsag til din tante, er det sannsynligvis ikke for sent å bytte gavekortene på dem. Ifølge undersøkelsen er mennesker fortsatt minst litt stereotypiske: Samlet sett vil menn heller motta atletisk utstyr og verktøy for forbedring av hjemmet, mens kvinner foretrekker smykker og personlig pleie og skjønnhetsartikler.

Men hva vet en undersøkelse av 7.349 tilfeldige forbrukere om tante Lindas forkjærlighet for å kutte ned trær? Når det gjelder ferie shopping, gå med tarmene dine, folkens.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar