Penger

7 grunner hver avtale søker bør følge hip2save

7 grunner hver avtale søker bør følge hip2save


Her på The Penny Hoarder følger vi mange blogger.

De hjelper oss å holde oss oppdatert på alle nyheter og gode kjøp, så vi kan gi deg den beste informasjonen.

En av våre all-time favoritter er Hip2Save.

Stiftet av Collin Morgan i 2008, hevder Hip2Save at det er "ikke bestemorens kupongblogg" - og jeg er enig. Nettstedet tar et nytt blikk på kuponger og avtaler, og jeg kan ikke få nok.

Hvis du ikke er en Hip2Save konverterer ennå - jeg gjetter at du vil være etter å ha lest dette innlegget.

7 grunner vi elsker Hip2Save

Hip2Save har en ren og velorganisert plattform, og enda viktigere, en morsom stemme som gjør deg glad for å følge med og score avtaler.

Morgans søte personlighet skinner gjennom både hennes skriving og videoer - men i tillegg til Morgan selv, er det syv konkrete grunner til at du kan dra nytte av å følge denne bloggen.

1. Det er fullt av tips for hvert nivå av kuponger

En av de tingene jeg liker mest om Hip2Save er at det ikke bare viser tilbud og kuponger; den inneholder også et vell av tips og artikler, hvorav mange inkluderer innspill fra leserne.

Emner spenner fra å spare penger på krydder for å kjøre en hjemmevirksomhet når du har barn. Det er til og med printables som hjelper deg med å bestemme når du skal kjøpe bestemte produkter eller hvor mye du skal betale for dagligvarer.

Enten du er en kupong noob (som meg) eller en erfaren proff (som vår grunnlegger Kyle), er du sikker på å lære mye på dette nettstedet.

2. Det viser alle typer tilbud

Mens jeg personlig setter pris på nettstedet for sine pedagogiske innlegg, kommer de fleste til Hip2Save bare for tilbudene.

Og med rette slik: Den har alt fra freebies til kuponger, apps, konkurranser og belønninger.

Uansett hvilken type prute du leter etter, vil du sikkert finne den her.

3. Dens Daily Newsletter Rocks

Jeg vet ikke om deg, men det rene antallet avtaler der ute kan raskt overvelde meg.

Heldigvis sender Hip2Save et nyhetsbrev hver ettermiddag, som viser alle dagens nye tilbud. Så i stedet for å kaste gjennom dusinvis av nettsteder, får du de beste kjøpene som leveres direkte til innboksen din.

Registrer deg for Hip2Saves nyhetsbrev her. Eller registrer deg for tekstvarsler i stedet.

4. Kupongdatabasen er sint

Får du frustrert på jakt etter kuponger, fordi de ikke er for ting du kjøper? Jeg vet jeg gjør det.

Vel, det er ikke et problem hvis du bruker Hip2Saves kupongdatabase.

Alt du gjør er å skrive inn ønsket produkt - fra egg til frokostblanding - og tonnevis med kuponger dukker opp. Du kan enkelt sortere gjennom dem etter beskrivelse, verdi, utløpsdato, kilde, butikk og begrensninger.

5. Det hjelper deg med å følge dine favorittsamtaler

Noen ganger ser du en avtale som ser fristende ut, men du er ikke klar til å rydde opp det ennå; da, når du er klar til å handle, kan du ikke finne den lenger.

Hip2Save føles din smerte, og opprettet Hip-listen som en løsning. Når du ser en avtale på nettstedet, kan du lagre den på din Hipliste med ett klikk, for enkel tilgang senere.

Tre skål for ikke flere tapte eller glemte tilbud!

6. Det har enda en app

Som om nettstedet ikke ga nok måter å score avtaler, er det også en Hip2Save-app for iPhone, Android og Kindle.

Ikke bare gjør det showcase avtaler, kuponger og freebies, det har også unike funksjoner som et budsjetteringsverktøy og katalog av butikk kupong politikk.

Som en ekstra bonus for å bruke appen, gir Morgan bort en $ 50 Amazon gavekort hver uke!

7. Det er støttet av en kraftig historie

Sist men ikke minst, Hip2Save har en ekte og inspirerende historie bak den; Morgan overdriver ikke når hun sier at kuponger reddet livet hennes.

Morgan begynte å begynne å bruke narkotika på grunn av manglende tillit til mellom- og videregående skole. Selv om hun stoppet etter å ha blitt gravid, kjempet hun da med bulimi i fem år.

Da hun endelig søkte behandling og gjenopprettet, var hun og hennes familie mer enn $ 50 000 i gjeld.

Ved hjelp av kuponger - og lærer andre å gjøre det samme - hjalp hun ikke med å komme seg ut av gjeld, det hjalp henne også med å få livet tilbake.

"Jeg vet at de bare er kuponger - bare stykker papir - men jeg vet også hva de har gjort for meg, og hva de har gjort for så mange av mine lesere," sier hun i en emosjonell video.

"Kuponger har hjulpet meg til å bli en bedre mamma, bygge opp tilliten min, hjalp meg med å betale min gjeld, hjalp meg med å betale det frem på en så stor måte. Kuponger gjør bare så mye mer enn å spare penger. "

En stor takk til Collin Morgan og hele Hip2Save-teamet for hele tiden de satte inn for å hjelpe oss med å spare penger.

Hold opp hip arbeidet!

Din sving: følger du Hip2Save?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar