Penger

Her er hvordan den endelige versjonen av skattepengene vil påvirke deg i 2018

Her er hvordan den endelige versjonen av skattepengene vil påvirke deg i 2018

Etter måneder med utarbeidelse, revidering og avstemning er skattereformen her.

Når planen gikk i senatet tidligere denne måneden, var deler av det vesentlig forskjellig fra planen som ble vedtatt i representanthuset i november.

De to gruppene av lovgivere kom sammen for å skape en regning de trodde var det beste fra begge verdener. På fredag ​​morgen undertegnet president Trump, som snakket det som en julegave, til loven.

"95% av amerikanerne vil betale mindre eller i verste fall samme mengde skatt (for det meste langt mindre)," Trump tweeted etter signering regningen.

"Dems vil bare heve skattene dine," la han til.

La oss ta en titt på hva den nye loven vil bety for oss alle.

Her er hva som er i sluttskatten

New York Times og Politico skapte sammenbrudd av hvordan regningen sammenlignet med våre nåværende skattelovgivning. Her er de viktigste forskjellene:

Individuelle skatter vil gå ned, men det er fortsatt 7 braketter

Et av de tidlige løftene var at den nye skattekoden ville forenkle skattefester fra syv til fire. Det skjedde ikke i den endelige regningen.

Når du legger inn skattene dine under den nye regningen, Det vil fortsatt være syv parenteser som varierer fra 10% til 37%. Den nåværende skattekoden krever at amerikanere i toppinntektsbraketten betaler 39,6%.

Mens antall braketter ikke endres, vil skatten senkes over hele linjen. I hvert fall for nå. De fleste av de enkelte skattesnettene vil forsvinne i 2025.

Korporasjoner betaler 21% skattesats

Selv om individuelle skattelettelser er midlertidige, er kortsiktig skattelettelse permanent i regningen med tittelen til Trump. Tidlige planer sa at bedrifter ville betale en 20% rente. Den endelige planen stødte opp til 21%. I henhold til gjeldende lov er toppskattesatsen 35%.

Proponenter sier at dette kuttet vil skape flere arbeidsplasser med høyere lønninger. Men kritikere sier at arbeidstakere ikke vil se fordelene. I stedet sier de, det vil bare utvide rikdomskløpet ved å konsentrere mer penger i de rike.

Standard Fradrag, Child Tax Credit vil doble ... for nå

Midlertidige endringer kommer til hvilke fradrag og kreditter du kan kreve når du legger inn skattene dine.

Som lovet, standardfradraget - dollaren beløper de som ikke spesifiserer sine fradrag kan trekke fra sin skattepliktig inntekt - vil nesten doble.

Tidligere kunne enkelt filers trekke ut $ 6.300, og felles filers kunne trekke $ 12.600. Disse fradragene hopper til henholdsvis $ 12 000 og $ 24 000.

Barnets skattekreditt vil doble fra $ 1000 til $ 2000 og vil også komme med en større refunderbar del som sannsynligvis vil være nyttig for lavere inntekt foreldre.

Boligeierne kan forvente at rentenettingen skal endres også. Den nye regningen begrenser fradraget til den første $ 750.000 av boliglånet for boliger kjøpt etter 1. januar 2018. Den nåværende loven er avkortet den til $ 1 million.

Dette vil påvirke velstående amerikanere som eier dyre boliger over hele landet og middelklasse folk i store byer som New York City og Los Angeles, hvor selv mellominntektsfolk blir tvunget til å betale høye priser på boliger.

Alle tre endringene utløper også i 2025. Hvis ingen andre lover blir vedtatt for å utvide dem, øker standardfradraget, barnets skattekredittforhøyelse og hypotekslånsavdragsloven alle tilbake til hvor de er nå.

Endelig vil studentene bli glad for å lære det planlegger å beskatte studieavvik som inntekt gjorde ikke den endelige regningen.

Når vil disse endringene få effekt?

Skattesesongen er nesten her igjen. I de neste månedene vil vi alle samle opp våre W-2s og andre betalingsdokumenter for å beregne hvor mye vi skylder regjeringen eller hvor mye vi kommer tilbake.

I løpet av denne skattesyklusen gjelder de gamle reglene fortsatt. Den nye loven vil påvirke hvordan vi betaler skatt på vår 2018 inntekt.

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar