Penger

Google vil tekst deg om svart fredags salg. Men er det verdt å registrere deg? Her er vår ta ...

Google vil tekst deg om svart fredags salg. Men er det verdt å registrere deg? Her er vår ta ...

Hvis du er anstendig om å få de beste tilbudene denne Black Friday, ønsker du sannsynligvis at tilbudene kan komme til deg i stedet for å jakte dem ned hele dagen. Er det ikke en bedre måte å lære om salg !?

Det må også være hva innovatørene på Google tenkte, fordi de nylig lanserte en ny tjeneste som varsler kunder via tekstmelding om salg og avtaler.

"Folk kan klikke for å abonnere på en Google-tjeneste som skreddersyr reklamemeldinger til produkter de er interessert i," Googles AdWords-team delte i et Google Plus-innlegg tidligere denne måneden. Programmet er så langt bare tilgjengelig for mobilkunder i USA

Siden jeg er en person som elsker å motta skreddersydde meldinger - "produktene du kanskje er interessert i" delen av Etsy var mitt gateway drug - jeg registrerte meg.

Her er en gjennomgang av min erfaring, pluss min dom, så du kan bestemme om disse varselene er verdt tiden din.

Hvordan Googles nye salgs tekstmeldinger fungerer

Legg merke til at Google-teamet beskrev denne nye tjenesten som «salgsfremmende meldinger». Det er bedriftens tale for annonsering.

Det betyr at Google ikke nødvendigvis curating avtalene de sender til deg for å sikre at de er verdt tiden din (som vi gjør på vår Black Friday live blog). I stedet tilbyr de plasseringer til selskaper som er villige til å betale for å nå forbrukerne.

Kanskje jeg er en total sucker for frivillig arbeid for å få annonser sendt til meg. Men Google vet at folk bruker mye tid på å undersøke shoppingalternativer på mobilenheter, takket være en 2013-undersøkelsesundersøkelse det gjorde med Nielsen.

Mer enn halvparten av de som undersøker et potensielt kjøp på telefonene deres, vil kunne kjøpe noe innen en time, lærte Google.

Så selskapets hjelpende annonsører hjørner kunder ved å kutte ut søkeelementet helt, og håper nyheten av avtaleoppdagingen vinner over forbrukere.

Hva betyr dette for kunder?

Google har tre numre som sender tekstvarsler: en hver for Black Friday, Cyber ​​Monday og generelle ferie tilbud. Registrering var like enkelt som teksting "bli med" til hvert nummer. Jeg satt tilbake, avslappet og ventet på tilbud tilbud å ankomme.

Og jeg ventet.

Og ventet.

Å gi Googles Holiday Deal-tekster en prøve

Mer enn en uke etter at jeg registrerte meg, begynte jeg endelig å få tekstmeldinger på "Black Friday" -linjen. La oss få dette feriekjøpsselskapet startet, skal vi?

"BuildDirect: Black Friday salg på BuildDirect gulv. Opptil xtra 45% avslag. Bestil gratis prøver b4 salg starter. "Linken gikk til BuildDirects mobile hjemmeside.

Jeg trenger ikke etasjer. Hardt pass.

Neste dag: "PBteen: Finn den perfekte gave på The Great Gift Event! Nyt 20% av bestillingen din til søndag bare ved PBteen. "

Hva pokker er PBteen? Ved å klikke på linken ble det avslørt at det er Pottery Barn for tenåringer. Men siden forklarte ikke om 20% rabatt var bra umiddelbart, eller bare i Thanksgiving weekend.

Så er det hele "Jeg er ikke en tenåring, heller ikke jeg bor med en" ting. Så langt har disse meldingene ikke virket skreddersydd.

Deretter kom et varsel fra en butikk jeg aldri hadde hørt om:

"Rep ditt lagånd med 20% av alle mobile bestillinger over $ 50 på fanatics.com! Noen unntak gjelder. "

Hva med noen rabatter jeg kan bli begeistret for? Et salg på den nye Mindy Kaling-boken, eller kanskje noen Bluetooth-hodetelefoner.

Min forespørsel ble snart besvart med en tekstavlesning:

"Stage Stores: Stage Butikker 'Black Friday sneak peek! $ 19.99 Rampage støvler, $ 96.99 Beats hodetelefoner og mer. "

Hodetelefoner! Men da jeg klikket på lenken, var alt jeg fikk, en side som sa, "Ups! Vi er veldig opptatt i dag. Våre medarbeidere vil løse problemet så snart som mulig. "

(Jeg visste ikke engang hva Stage Stores var. Jeg skjønte senere at det er en varehuskjede langt fra hjemmet mitt.)

En siste innsending til din anmeldelse: En tekst som tilbyr halvparten av en Sony TV. "Abt Electronics: 50% rabatt på Sony 4K HDTV @Abt."

Å besøke Abt Electronics-området ble avslørt, halvveis ned på siden, 43-tommers TV som et salgsfremmende salgsobjekt. Prisen var ikke synlig, så jeg måtte klikke på produktet for å finne ut at listeprisen er $ 1,599 og salgsprisen er $ 698.

Jeg trenger ikke en TV, men jeg vurderte avtalen. Prisen var riktig, og jeg var overrasket over å finne at nettsiden tilbød gratis bakken, akkurat som store boksbutikker.

Men ønsket jeg å bruke $ 700 med et selskap jeg aldri hadde hørt om, for å få et produkt jeg også kunne få på Target nedover gaten? Jeg var ikke sikker på at prisen alene ville overbevise meg om å prøve en ny forhandler etter å ha lært om dem gjennom en tekstmelding.

Bedømmelse: Hopp over svart fredagstekster, hold ferievarsler

Den store shoppinghelgen er nesten over oss, og alt jeg har fått er mangelfulle Black Friday rabatter som ikke virker utrolig eksklusive eller tidsfølsomme. Jeg har ikke mottatt et eneste Cyber ​​Monday-varsel, selv om jeg forventer at telefonen min skal eksplodere den dagen.

Bedømmelsen: Hvis du leter etter røde avtaler fra store butikker du allerede har på handlelisten din, er Google-varslene sannsynligvis ikke verdt tiden din.

Men hvis du er nysgjerrig, kan det generelle tilbudet bli en tekstlinje med noen interessante tilbud.

Den eneste tekstmeldingen jeg har mottatt fra det nummeret hittil har sagt, "ÄPottery Barn: 40% av alle Robes og slippers Only Today!"

Ved å klikke på lenken i meldingen tok jeg meg direkte til, Eubes og tøfler, salgsside som bare markerte de rabatterte elementene. Bildene var store, teksten var tydelig, og jeg kunne fokusere på salget jeg hadde kommet hit for å utforske.

Nå er det en mobil shopping opplevelse jeg kan godta.

Din sving: Har du prøvd Google? S tekstvarsler? Fikk du bedre alternativer enn jeg gjorde?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C.


Skrive Inn Din Kommentar