Penger

10 Frugal Kjendiser som elsker Clipping Coupons

10 Frugal Kjendiser som elsker Clipping Coupons


Kjendiser som spenner fra Hollywood-stjerner til profesjonelle idrettsutøvere er kjent for å tjene millioner. Men ikke alle av dem bruker som rike folk.

Noen klippekuponger. Følgende kjendiser har fått øye på øvelsen offentlig og er bare for glade for å dele sin sparsomme kunnskap.

For noen av de rike og berømte kupongene stammer det fra ydmyke oppdrag. For andre er det en refleksjon av deres evne til å sette pris på verdien av en dollar som er lagret til tross for millioner av fortjente kroner.

Som de andre av oss, de rike og berømte brukskupongene for bestemte typer kjøp oftere enn andre. Noen kjendiser elsker å bruke kuponger for dagligvarer og spise ute. Andre bruker dem for omtrent alt fra Bed, Bath & Beyond.

Her er noen av disse kjente kupongene.

1. Carmelo Anthony

Profesjonell basketballspiller Carmelo Anthony, for tiden av New York Knicks, fortalte CBS Denver folk ser på ham med sjokk når han bruker kuponger i matbutikken:

"Jeg går til supermarkedet, sørg for at jeg får avisen og rive kupongene ut; spar en dollar eller to. ... Jeg er også menneskelig, "forklarte han.

2. Kristen Bell

Skuespillerinnen Kristen Bell fortalte komiker Conan O'Brien på sin TV-snakkeserie "Conan" at hun er "veldig sparsom":

"Jeg bruker mange kuponger. Jeg handler nesten utelukkende med kuponger. "

Hennes favorittkupong er Bed, Bath & Beyond's 20% rabattavtale fordelt på post. (Du kan også registrere deg for dem her.)

3. Sarah Michelle Gellar

Skuespillerinnen Sarah Michelle Gellar fortalte selvmagasinet hun og hennes skuespillerinne, Freddie Prinze Jr., butikksalg og brukskuponger:

"Jeg klipper kuponger hele tiden. Hvorfor skal du betale mer for noe som noen andre er betaler mindre til?"

4. Lady Gaga

Den popstjernen fødte Stefani Joanne Angelina Germanotta reiste opp overskrifter med et enkelt sosiale medier innlegg da hun tweeted om couponing:

hvorfor ser folk på meg som jeg er gal når jeg bruker kuponger i dagligvarebutikken eller prøver å forhandle på detaljhandel, IM FRA NEW YORK Hvor er salgsrekningen

- Lady Gaga (@ladygaga) 21. desember 2012

5. Tim Hasselbeck

Da damerne i "The View" diskuterte emnet menn som bruker kuponger på datoer, snakket samarbeider Elisabeth Hasselbeck for sin ektemann, pensjonert National Football League kvartalsback Tim Hasselbeck:

"Jeg giftet seg med en kupong fyr. På sikt er han så på toppen av tingene. Han er veldig klar over hva ting koster og hva det betyr for vår situasjon, og jeg takker ham for det. "

6. Roy Hibbert

Profesjonell basketballspiller Roy Hibbert, for tiden av Los Angeles Lakers, fortalte "The Dan Le Batard Show" at kuponger er et eksempel på hvordan han lever beskjedent.

"Å gå til restauranter, jeg sørger for at hvis jeg har en kupong, bruker jeg den. Jeg prøver å leve som om jeg er en normal person, "forklarte han, ifølge et transkripsjon på SportsRadioInterviews.com.

Hibbert sa at han får kuponger fra avisen.

7. Kourtney Kardashian

TV-personlighet Kourtney Kardashian ble en gang sett rifling gjennom kuponger på en av Kardashian-klanens reality show, "Kourtney & Kim Take New York."

Hun forklarte opprinnelsen til hennes interesse på hennes nettside:

"Khloe [Kardashian] fikk meg avhengige av kuponger etter å ha sett" Extreme Couponing. "Ingenting som et morsomt shoppingeventyr for å mate min avhengighet."

8. Hilary Swank

Skuespillerinnen Hilary Swank fortalte Regis Philbin og Kelly Ripa om hva som var "Live With Regis and Kelly" som bruker kuponger i hennes blod:

"Når du åpner papiret og ser disse kupongene, ser det ut som dollarregninger som stirrer deg i ansiktet. ... Det er hvordan jeg vokste opp, og hvorfor ikke? "

9. Tiffani Thiessen

Skuespilleren Tiffani Thiessen kan ha startet sin TV-karriere på "Saved by the Bell", men hun fortalte Krazy Coupon Lady hun vokste opp med å se på hennes morselskapskuponger. Hun bruker dem hele tiden når hun kan huske dem.

Thiessen sa at hun er stolt av å bruke kuponger til å kjøpe sunn mat - når hun ikke plukker produsere fra sin egen hage eller bøndemarkedet, er det.

10. Carrie Underwood

Country sanger Carrie Underwood klipp kuponger for hennes ukentlige dagligvare shopping turer.

"Jeg lager opp på stekepanne, Amys kjøttløse burgere, og armloads av løk og hvitløk," fortalte hun bladet EveryDay med Rachael Ray. "Jeg legger løk og hvitløk i alt."

Men hun innrømmet også å glemme hennes kuponger.

Din sving: Er du overrasket av noen av disse kjendis kupongklippere? Mistet vi en av dine favoritt sparsomme kjendiser? Gi oss beskjed i kommentarene!
Dette innlegget opprinnelig ble vist på Money Talks News. Siden 1991 har MoneyTalksNews produsert både video og utskrift for å hjelpe deg med å gjøre mer, bruke mindre og unngå rip-offs.

Skrive Inn Din Kommentar