Penger

4 måter Fryseren min hjelper meg med å spare $ 65 i måneden på dagligvarer

4 måter Fryseren min hjelper meg med å spare $ 65 i måneden på dagligvarer

Vil du spare mer? Klikk her og vi hjelper deg med å lage over budsjettbudsjettet!

Når jeg tenker på budsjettmatlaging, fyller jeg ofte bilder av bønner og ris.

Mens jeg elsker godt forberedt ris og bønner, Jeg har funnet en annen enkel måte å spare penger på kjøkkenet: bevare mat og mat i fryseren.

Denne teknikken stole ikke på klemme pennies, et bestemt sett av ferdigheter eller utelukkende å kjøpe merket brød og produsere (begge jeg gjør!). I stedet bruker jeg fryseren min for å få mest mulig ut av mitt dagligvarebudsjett og måltidstid, sparer meg minst $ 65 per måned mens du reduserer det daglige stresset med matlaging.

Men hva er egentlig "frysekoker"? Det betyr å bruke en fryser for å lagre ferdigretter, sider og ingredienser til fremtidig bruk. Ved strategisk bruk av fryseren har jeg alltid mat og ingredienser på hånden for å holde maten min velsmakende og på budsjett.

1. Det forhindrer tankeløs spising

Jeg liker å gå ut for å spise for moro, ikke fordi jeg føler meg lat eller sliten. På de dagene liker jeg å spise allerede tilberedte måltider som krever litt mer enn å slå på ovnen eller trekke ut en panne.

Frysekjøkken tar også litt av kostnaden og det mentale arbeidet ut av å spise sunt. Jeg kan omhyggelig budsjettere og planlegge måltider som oppfyller næringsmålene mine, i stedet for å kjøre til matbutikken i siste øyeblikk for å kjøpe mat til en sunn middag når alt jeg virkelig vil ha, er mac og ost og sjokoladekakekaker.

Lunsj kan være et vanskelig måltid å planlegge for, og det er lett å falle i fellen med å gå ut med medarbeiderne dine hvis du ikke har rester fra natten før.

Min mann tar vanligvis sin lunsj for å jobbe, så jeg lager også noen måltider som han kan poppe i sin lunsjpose. Elementer som ostebønner, refiterte bønneburritoer og supper kan tine om morgenen, og du kan mikrobølge dem ved lunsjtid.

besparelser: $ 30 i måneden

2. Det maksimerer dagligvarebudsjettet

Har du noen gang vært i matbutikken og sett en god del, men vært nølende med å legge opp fordi du ikke er sikker på hva du skal gjøre med en stor mengde av ett element?

Frysekjøkken hjelper meg med å dra fordel av salg og kampanjer fordi jeg lager en plan for å bruke maten i en gruppe av en bestemt oppskrift.

Det motsatte virker også. Hvis jeg vet at jeg vil lage oppskrifter som trenger en bestemt ingrediens, kan jeg begynne å se på at disse elementene skal gå i salg. Jeg har kjøpt flere svinekjøtt linser til halv pris for å lage svinekjøtt ragout og pounds av nedsatte shredded cheddarost for quiche.

Hvis du er en bønder markedet regelmessig eller et CSA-medlem, dra full nytte av sesongbaserte råvarer. Er søte paprika i sesong, med tonnevis av bounty til utrolig lave priser? Forskning oppskrifter som rød pepper pesto og pepper biff, deretter lager opp, lage mat og fylle fryseren.

besparelser: $ 10 i måneden

3. Det holder måltidstifter hendig

Jeg prøver å holde en håndfull bekvemmelighetsartikler på hånden i fryseren for å gjøre måltidet til en bris.

Elementer som pizza deig, naan brød, kylling bouillon og kokte bønner er langt billigere å gjøre enn å kjøpe, og du kan lagre dem i fryseren til du er klar til å spise dem. For eksempel lager jeg flere oppskrifter av naanbrød og fryser det for å spise med thailandske pizzaer eller kokosnøttkarri.

Hvert par måneder lager jeg et par pund av kakedeig og fryser den i en pund pakker. Hver og en er en perfekt siste øyeblikk dessert for en hendelse eller spesiell godbit for en kveld hjemme.

besparelser: $ 15 per måned

4. Det minimerer matavfall

Vinner du noen gang å kaste bort odds og ender fra oppskrifter (en halv tomtpasta, noen?) Eller rester fordi de går dårlige før du kan bruke dem?

Fryseren min har blitt min beste kjøkkenlagring for forgjengelige ingredienser, jeg ville ellers ting i baksiden av kjøleskapet og glemme.

Jeg fryse ingredienser som leftover tomatpuré, kjernemelk eller hjemmelaget stekt peppers i små trinn for å ta tak i fremtidige oppskrifter. Hvis jeg har rester, er jeg ikke sikker på at jeg skal spise før de går galt, jeg vil kaste dem i fryseren for fremtidige lunsjer og middager.

besparelser: $ 10 i måneden

Ved strategisk bruk av min fryser med gjennomsnittlig størrelse har jeg vært i stand til å spise godt hjemme, maksimere mitt dagligvarebudsjett og holde matavfall til et minimum uten å være i stand til å spise ris og bønner.

Vil du spare mer? Klikk her og vi hjelper deg med å lage over budsjettbudsjettet!

Din sving: Hvordan bruker du fryseren din for å holde matbudsjettet på sporet? Noen tips eller favorittoppskrifter?

Abigail Murrish liker å hjelpe folk til å nyte deilig mat mens de bor på budsjettet. Hun er en mat- og landbruksforfatter som ligger i hjertet av Midtvesten, som er lidenskapelig om å oppmuntre folk til å kjenne maten og spise godt.

Skrive Inn Din Kommentar