Penger

12 gratis programmer vi har lagt til testen for å spare, investere og administrere våre penger hver dag

12 gratis programmer vi har lagt til testen for å spare, investere og administrere våre penger hver dag

EN mye av apps finnes for å hjelpe deg med å administrere din økonomi.

Vi vet - vi lærer om nye hver dag.

Og vi vet at du egentlig ikke har tid til å sile gjennom App Store og sammenligne dem alle for å finne bare den rette.

Så vi bestemte oss for å spare deg litt tid og fortelle hvilke pengestyringsapps vi har faktisk prøvde. De er kanskje ikke alle perfekte for deg, men i det minste vet du at disse har blitt testet.

Money Management Apps Penny Hoarders Love

Her er noen pengerhåndteringsapps vi har prøvd - og elsker:

1. La denne app senke dine månedlige regninger

Uansett hva, dine regninger kommer til å fortsette å komme. Men det betyr ikke at du må fortsette å betale samme beløp.

Derfor liker Penny Hoarder forfatter Carson Kohler trim. Det er en liten bot som lever i Facebook Messenger eller tekstmeldingene dine, og det vil forhandle kabelen din eller internett regninger ned for deg.

Det fungerer med Comcast, Time Warner, Charter og andre tilbydere.

Du kan registrere deg ganske enkelt med Facebook. Deretter laster du opp en PDF-fil av din siste regning, og Trims magi kommer til å fungere.

Hvis det først ikke lykkes, vil det fortsette å forhandle til det kan spare deg for noen penger.

2. Ta stresset ut av lagring

Spare penger er tøft. Så hva om du kunne gjøre det på en måte hvor du ikke engang skulle merke?

Digit gjør det mulig.

Denne innovative appen automatiserer lagring for deg. Bare knytt det til kontoen din, og det vil bestemme små (og trygge!) Mengder penger for å trekke seg inn i en egen, FDIC-forsikret sparekonto.

Ved hjelp av denne set-it-and-forget-it-strategien, lagret Penny Hoarder Matt Wiley $ 4.300 uten å merke seg - les hans Digit-gjennomgang.

Tallet er gratis å bruke i de første 100 dagene, så er det $ 2,99 per måned etterpå.

Bonus: Penny Hoarders vil få ekstra $ 5 bare for å registrere deg!

3. Lagre (egentlig) moro

For de fleste er å spare penger det lengste fra morsomt. Tross alt betyr det at du tar penger vekk fra kule ting du vil gjøre i dag, og legger det i retning av voksne ting som å kjøpe et hjem, din neste ferie eller et nødfond.

Men vi fant en app som gjør lagring faktisk morsomt. Det kalles WinWin Saving. La oss forklare ...

Først, last ned appen (kun iOS). WinWin vil lede deg gjennom hvordan alt fungerer, men her er det: Du kobler til bankkontoen din og oppretter et automatisk beløp for å holde fast i WinWin Savings-kontoen din.

I tillegg kan du spille spill (tenk: klassikere som pinball og breakout) for sjanser til å vinne mer penger for å øke besparelsene.

Så du sparer penger uten å tenke på det - og spiller for en sjanse til å vinne enda mer. Morsomt, ikke sant?

Appen er gratis å laste ned. Du kan bruke den i 60 dager gratis, da koster det $ 2 per måned etter det. Merk: Du kan trekke pengene dine eller avbryte kontoen når som helst.

Pro-tips: Hvis du har problemer med å få pinballen i riktig hull, trykker du på pause-knappen øverst til venstre på skjermen. Slå på enkel modus.

4. Få din lønnssjekk inntil 2 dager tidlig

Vil du få et hopp på lønningsdagen? La Chime vær ditt hemmelige våpen.

I motsetning til de fleste banker vil denne nettbanken ikke vente til betalingsdatoen din for å få pengene dine. Så snart det mottar varsel om direkte innskudd fra arbeidsgiveren, legger den umiddelbart inn penger på kontoen din - opptil to dager før lønning!

5. Beskytt kreditt score

Din kreditt score er viktig. Jo bedre poengsummen din, desto bedre avtale får du på et boliglån, billån eller kredittkort. Vi snakker store penger her.

Selv om du ikke kjøper et hus når som helst snart, betyr en elendig kreditt score at du blir rammet av et høyt innskudd når du leier en bil eller flytter inn i en ny leilighet.

Men visste du at kredittpoengene dine kunne være unøyaktige? Én av fem kredittrapporter har en feil, ifølge en studie fra Federal Trade Commission.

For å holde øye med kreditten din, få din kreditt score og et "kreditt rapport kort" gratis fra Credit Sesame. Det bryter ned nøyaktig hva som er på kredittrapporten din i lekmanns vilkår, hvordan det påvirker poengsummen din og hvordan du adresserer den.

Fordi det forenkler alt, bør du kunne se noen feil. Hvis du for eksempel finner et "ubetalt" kredittkort som du vet at du har betalt, eller en regning i samlinger du aldri har eksistert, kan du bestride feil informasjon og øke kredittpoengene dine.

6. Sett dine besparelser på jobb

Det er ingen lov som krever at du banker den gammeldags måten - på en murstein og bank med en krummende rente på besparelsene.

Det er på tide å flytte pengene dine inn i det 21. århundre. En iOS-app kalles Varo penger kombinerer tradisjonelle bankverktøy med moderne teknologi for å hjelpe kundene til å bli økonomisk sunne.

Her er det beste: Koble din bankkonto med en Varo Savings Account, hvor du vil tjene 1,5% årlig Prosentavkastning. Det er mer enn 20 ganger - gjenta 20 ganger - Den gjennomsnittlige sparekontoen.

Varo går også lett på avgiftene. Så lenge du bruker en av sine 55.000 minibanker over hele verden, betaler du aldri avgifter.

I tillegg betaler du ingen månedlige serviceavgifter, ingen minimumsavgiftskvitteringer, utenlandske transaksjonsgebyrer og ingen gebyr på kontanter. Du betaler bare gebyrer som belastes av utelukkende minibanker og kontanter, hvis du legger inn kontanter i butikken gjennom Green Dot.

7. Invester din reserve endring

Acorns er en enkel besparelses- og investeringsapp som rundler kreditt- eller debetkortkjøp opp til nærmeste dollar og investerer den digitale forandringen.

Acorns runder kredittkort eller debetkortoppkjøp opp til nærmeste dollar og investerer den digitale forandringen.

Frilansskribent CJ Reid gjør sistnevnte, og aksepterer roundups på mindre enn $ 0,50, for eksempel hennes $ 3,60 kopp kaffe.

"Avrunding opp 40 cent her og 25 cent der flytter meg raskt nok til $ 5, slik at jeg kan begynne å investere uten å sette meg inn i det røde," sier hun.

Når rundkjøringene dine nåes til $ 5, blir beløpet overført fra banken din til din Acorns-konto og investert i din valgte portefølje.

"Acorns gjør det enkelt å investere ved å fjerne ansvaret for å velge individuelle investeringer eller bekymre seg for bransjer," forklarer Reid. "Du trenger ikke noen tidligere investeringskunnskap eller historie."

Og når du har automatisert prosessen, gjør Acorns investeringer din digitale forandring for deg.

"Med en konservativ portefølje," reid sier, "jeg vendte $ 15 til $ 19 innen noen få uker."

I tillegg til, Acorns vil gi deg en $ 5 bonus for å gjøre din første investering.

8. Se hvordan dine finanser stabler opp til dine venner

Vi har blitt lært å fokusere på oss selv, og det er flott. Men noen ganger hjelper det å zoome ut og se hva som skjer rundt deg, spesielt når det gjelder personlig økonomi.

To datavitenskapere håper å gjøre det enklere gjennom en tjeneste som heter Status.

Når du registrer deg for status, vil du kunne sammenligne dine økonomiske valg med dine kolleger (anonymt). Du kan sammenligne alt - fra utgifter og inntekter til dine gjeld og investeringer. Se også på hvordan nettoværdi og kreditt score sammenligner.

Ved å gjøre det kan du for eksempel se om du betaler en vanvittig rente på et lån, tjener under gjennomsnittet eller bruker litt også mye.

Om tre minutter, Du vil kunne begynne å knase tall å se hvor du dreper det eller hvor du trenger å ta litt tid til å forbedre.

9. La denne appen optimalisere 401 (k)

Fikk en 401 (k)? Du er på rett spor.

Nå må du bare sørge for at det gjør hva du trenger det til. Det kan imidlertid være vanskelig å trykke på den kontoen og dechifisere informasjonen - eller mangel på den.

Nå kan du få tilgang til en virtuell guide for det på nettet. Blooom, et SEC-registrert investeringsrådgivende firma, vil optimalisere og overvåke 401 (k) for deg.

Det gir deg en opprinnelig 401 (k) checkup gratis, og du vil bli kjent med kontoen din litt mer intimt. Finn ut om du betaler for mange skjulte avgifter, ha det riktige beløpet som er investert i aksjer i forhold til obligasjoner - det slags morsomme ting.

Deretter er verktøyet $ 10 per måned for å fortsette å overvåke din pensjonskonto. La Blooom vite målet om pensjonsalder, og det kan hjelpe deg med å komme dit ved å investere mer eller mindre aggressivt.

10. Få belønnet for å betale regningene dine på tid

Moren din ga sikkert deg et godtgjørelse for å vaske oppvasken og feide gulvet da du var barn. Nå er alt du får for å gjøre det, et kjøkken som er rent for, som 15 minutter.

Som voksen får du vanligvis ikke belønninger for å gjøre ting som forventes av deg ... til nå.

Denne appen slags regler dem alle: MoneyLion, en gratis all-in-one app for å administrere din personlige økonomi.

MoneyLion tilbyr belønninger for å hjelpe deg med å utvikle sunne økonomiske vaner og vil bokstavelig talt betale deg for å logge på appen.

Du kan tjene poeng i belønningsprogrammet ved å betale regninger til rett tid, koble bankkontoen din eller laste ned mobilappen.

Du kan innløse disse poengene for gavekort til forhandlere som Amazon, Apple og Walmart.

Hvis kredittkort ikke er din ting, er MoneyLion som å ha en belønning med kredittkort uten fristelsen til å overføre.

Appen forbinder også med hele din bank, kredittkort, studielån og andre finansielle kontoer. Basert på dine inntekts- og utgiftsmønstre, tilbyr det personlige råd for å hjelpe deg med å spare penger, redusere gjeld og forbedre kreditt.

11. Start investeringen (selv om du ikke er rikelig)

Det er ingen strålende hemmelighet at investering kan være en smart måte å tjene penger på.

Noen ganger skjønt, føles det begrenset til noen velstående elite.

Men stash er annerledes. Denne appen lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 og for bare en $ 1 månedlig avgift for saldoer under $ 5000.

Stash kuraterer investeringer fra profesjonelle fondsledere og investorer, og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine - men det etterlater de kompliserte investeringsbetingelsene ut av det.

Du velger bare fra et sett med enkle porteføljer som gjenspeiler dine tro, interesser og mål.

Bonus: Akkurat nå, Penny Hoarder samarbeider med Stash for å finansiere din første investering - slik at du får en $ 5 bonus for å komme i gang!

12. Spill spilleautomatene - og tjen mer interesse enn på banken din

Er du mer av "sitte hjemme og spille videospill" type person, men du gjør deg selv til å lese dette fordi du er fast bestemt på å få denne vokseninngangen nede?

Folkene som opprettet Langt spill har du dekket med et spill som er morsomt og hjelper deg med å oppnå dine økonomiske mål.

Når du sparer og oppnår oppdrag, vil du tjene mynter for å spille minispill for pengepremier! Vi snakker klassikerne, som spilleautomater, riper og spin-to-win-hjul.

Penny Hoarder Carson Kohler bruker Long Game for å spare penger. Hver to uker sniker den $ 5 ut av hennes bankkonto og belønner henne med mynter.

I to måneder lagret hun $ 35,70, bare ved å spille spill på telefonen. Plus, hennes gevinster utgjør en gevinst på ca 2% - langt høyere enn renter på noen annen sparekonto hun har.

Når du kobler bankkontoen din, tjener du 300 poeng, så du kan begynne å spille mens du venter på lønningstid.

Skrive Inn Din Kommentar