Penger

Vil du ha gratis McDonald's? Betal med kjærlighet i stedet for kontanter

Vil du ha gratis McDonald's? Betal med kjærlighet i stedet for kontanter

McDonalds elskere, glede: denne måneden kan du få litt av det lovin're ryggen. Men du må spille oddsen riktig hvis du vil vinne noen freebies fra denne fast food giant.

Betal med Lovin '-kampanjen starter i morgen og går gjennom 14. februar, som tjener som en utvidet Valentinsdag feiring for McD og spiller på sin "Jeg elsker det" slagordet. En kommersiell under Pro Bowl tilbød tips om kampanjen, men dagens Super Bowl-annonse - McDonalds første i spillet siden 2008 - retter litt mer.

Tilfeldig valgte kunder i løpet av 13-dagers perioden vil bli fortalt at deres betalingsform ikke er dollar og cent, men i stedet en invitasjon til å "gi lovin" "å få lovin". " Utfør din tilfeldig genererte oppgave, for eksempel å vise frem dine dansebegrep eller ringe et familiemedlem til å uttrykke din kjærlighet, og McDonalds vil plukke opp fanen din.

Vil du score et gratis måltid? Her er hva du trenger å vite:

Betal med lovin 'regler

Hver McDonalds sted vil ha 100 vinnere i løpet av kampanjen. Vinnerne vil bli valgt i tre ulike segmenter av dagen: kl. 6 til 11, igjen mellom kl. 11 og klokken 3 og endelig klokka 3 gjennom 6 pm Dessverre, din sen natt McNugget cravings kommer ikke til å hjelpe deg med å vinne.

Du kan ikke betale med lovin 'på drive-through, så hodet i din lokale restaurant. Den første personen som nærmer seg disken ved en forhåndsbestemt Pay with Lovin tid, vil bli fortalt at de er en vinner etter at de har bestilt sin bestilling; Når den tildelte oppgaven er fullført, vil kassøren tørke bort regningen.

De tilfeldig genererte "Lovin 'Acts" du vil bli bedt om å fullføre er alle G-ratede, men ferdigstillelse av slike oppgaver er etter kasinoets skjønn så lenge du deler litt kjærlighet. Hvis for eksempel ditt oppdrag er å ringe moren din, men hun bor i en tidssone hvor det er midt på natten, vil du sannsynligvis få lov til å ringe noen andre for å fortelle dem at du elsker dem.

Hvordan øke sjansene dine for å vinne gratis McDonald's

Her er hvor jeg leste liten utskrift, slik at du ikke måtte: Du trenger ikke å forplikte seg til en bestilling med en gang. Vinnerne kan også bli varslet om deres status "hvis den uoffisielle vinneren begynner å forlate restauranten uten å bestille på disken." Simpelthen, Du kan bare gå opp til disken og spørre kasserer hvis du er en vinner. Hvis du er, får du ikke plutselig å bestille alt på menyen gratis. I stedet får du to Ekstra Verdi Målkuponger som du kan bruke til enhver tid før 31. mars 2015.

Mens hver McDonalds plassering vil ha 100 vinnere, vil de ikke alle være jevnt fordelt. De beste datoene for å spille er 2. februar (35 vinnere per restaurant), 3. februar (20 vinnere), og lørdag 7. februar (10 vinnere). De andre 10 dagene i konkurransen vil ha fem eller færre vinnere hver dag.

Det er enda en best tid på dagen å besøke for å øke sjansene dine for å vinne:

  • Mandag 2. februar er det store kickoffet, så hver plassering vil ha 10 vinnere om morgenen, 12 vinnere i lunsjtid og 13 vinnere på sen ettermiddag.
  • 3. februar er sjansene for å vinne litt høyere under frokost og lunsj.
  • 4. og 5. februar besøk på frokost eller lunsj, da det bare vil være en vinner i hver av disse ettermiddagene.
  • 7. februar vil det være fire vinnere på hvert sted om morgenen, med tre vinnere i løpet av både lunsjtid og ettermiddagstidspor.
  • Til slutt, ikke prøv lykken mellom 3 og 6 p.m. søndag 8. februar. Det blir ingen vinnere i løpet av den tiden.

Hvorfor gi bort gratis mat?

Hvorfor så generøsitet plutselig? McDonalds hadde et tøft år i 2014, med en lang liste over utfordringer. Samme butikk salg led. Menyen, som noen sier, hadde vokst ut av kontroll med for mange gjenstander, begynte bare å begynne å kontrakt. Det har vært vanskelig for kjeden å holde prisene lave og fortsatt holde tritt med de stigende kostnadene av mat over tid.

For å hisse matkvalitetshensyn, svarer kjeden nå på spørsmål om ingrediensene i sine retter. McD er trekker tilbake gardinen på noen av sine mat-prep-metoder med fascinerende korte videoer. Konsernsjef Don Thompson kunngjorde i forrige uke at han ville forlate selskapet.

McDonald s står også overfor en tøff konkurranse fra nyere kjeder som annonserer sunnere eller mer tilpassbare alternativer. Men hurtigmatkjeden er fortsatt nummer én i USA, med langt flere kunder enn noen av sine konkurrenter.

Din sving: Håper du å betale med Lovin 'denne uka eller neste? Gi oss beskjed om hvordan det går!

Skrive Inn Din Kommentar