Penger

Finn $ 2000 i besparelser hvert år, bare ved å besøke ditt lokale bibliotek

Finn $ 2000 i besparelser hvert år, bare ved å besøke ditt lokale bibliotek

Mitt offentlige bibliotek har reddet meg et bunt gjennom årene.

I år har jeg spart om $ 2000 ved å bruke biblioteket mitt som en gratis ressurs, og det betaler seg virkelig - familien min er spent på å bruke det vi har reddet for å ta en fem dagers ferie til San Juan-øyene denne sommeren.

Følgende estimater er basert på personlig erfaring og besparelser, men de skal fungere for de fleste små familier.

1. Bøker, selvfølgelig

Med bekvemmeligheten av Amazon og utbredelsen av billige e-bøker, kan det være fristende å kjøpe en ny bok av og til. Hvis du skulle kjøpe alle bøkene din familie leser, ville kostnaden legge til.

Interbiblioteksprogrammer gjør det mulig å bestille helt nye utgivelser for henting. Visst, du må vente en stund for å lese bestselgerne, men spargrisen din vil takke deg.

Hvis familien din kjøper to bøker per måned for rundt $ 15 hver, får du de bøkene gratis fra biblioteket, og sparer deg rundt $ 30 per måned. Det er en besparelse på $ 360 per år.

2. Film og TV-programmer

Hvis du velger kabel, kan satellitt og Netflix enkelt spare deg minst $ 50 per måned, avhengig av din nåværende underholdningsløsning.

For eksempel starter det grunnleggende Netflix-abonnementet på $ 7,99 per måned, og Dish nettverkets laveste pris er $ 49,99 per måned. For å kutte prisen og fortsatt gi alle noe gøy å se, er løsningen vår å sjekke ut bibliotekets gratis-låne-DVDer.

DVD-delen på ditt lokale bibliotek sannsynligvis lager dine favoritt handlinger og romantikk filmer, og det vil ofte bære hele volumet av tv-serier og populære dokumentarfilmer. Å gjøre bryteren fra Dish Network lagret min familie $ 600 per år.

3. Internett og datamaskin tilgang

Hvis du ønsker å redusere din månedlige internettregning (som ikke er), har biblioteket datamaskiner og gratis internett tilgjengelig for bruk. Du må typisk være medlem av biblioteket og må registrere deg for en tildelt tid for å bruke internett.

Før jeg hadde en datamaskin, brukte jeg bibliotekets datamaskiner til å søke på jobb på nettet. Biblioteksdatorer pakker ofte ellers dyre programmer som Microsoft Word som kan hjelpe deg med å bygge opp CV eller fullføre skoleprosjekter.

Xfinitys billigste plan for internettjeneste er $ 19,99 per måned, men du kan bare få den prisen hvis du bor på vestkysten. Prisene for Spectrum er høyere på østkysten, som starter på $ 44,99 per måned. Hvis du ikke betaler for internett hjemme, kan du spare minst 240 dollar per år.

4. Møterom

Hvis du har en lekegruppe eller en forfatters møteoppgave, eller du trenger et sted for forretningsmøter, har noen biblioteker gratis konferanserom tilgjengelig.

Før jeg oppdaget dette, undersøkte jeg kontorlokaler for min skrivegruppe. Den billigste plassen jeg fant i nærheten av meg, var $ 25 per time gjennom Davinci Workspaces. Våre månedlige møter ville ha kostet $ 50 til $ 75 hver.

I stedet har jeg reservert plass på biblioteket. Det kreves bare et fullt refunderbart depositum. Sjekk ditt lokale biblioteks nettside for mer informasjon om tilgjengelige rom og krav. Holding møter i ditt lokale bibliotek kan spare deg eller din gruppe over $ 600 per år.

5. Gratis Storytime og spill

Som en mor til små barn vet jeg hvor viktig det er å få dem ut av huset for litt underholdning nå og da.

Det er et rettferdig antall steder som gir lekeutstyr, men krever en avgift eller krever at du kjøper mat eller drikkevarer. Et månedlig besøk til det lokale pizzaområdet ville koste $ 12 for ett barn å leke og spise.

Hopp over det og gå til bibliotekets gratis historietid istedenfor. Mitt bibliotek har også noen gulvpuslespill og mange brettspill for små. Det er også en park over gaten, så jeg pakker smørbrød og gjør det til en hel dag med gratis moro. Denne lille forandringen har spart meg $ 144 per år.

6. Hendelser for hele familien

I stedet for å ta klasser som koster penger, kan du dra nytte av de gratis hendelsene som tilbys på biblioteket ditt. Mitt lokale bibliotek har et sommerleseprogram som tilbyr gratis bøker og kuponger for fastfood-restauranter og fornøyelsesparker på slutten av programmet for voksne og barn. Tidligere har vi scoret rabattbilletter til vår lokale fornøyelsespark og besparelser på Dairy Queen.

Biblioteket ditt kan også tilby skrivegrupper, bokklubber og presentasjoner på en rekke emner. Noen av informasjonsforhandlingene jeg har sett tilbys inkludert økonomi, hagearbeid, foreldre og pensjonsplanlegging.

Mitt lokale bibliotek har også et fellesskapsteater som tilbyr gratis forestillinger noen ganger i året i bytte for en donert bok eller boks med mat. Hvis du betaler for å se barnas teater til vanlig pris, koster billettene rundt $ 15 per person.

Så hvis en familie på fire deltok på ett spill per år som ville være $ 60. Eller hvis familien din betalte for filmbilletter på $ 10 per person som ville være $ 40. Du kan se hvordan sjekke ut hendelser på biblioteket ditt et par ganger i året, for å spare deg for $ 100 eller mer.

7. Brukt boksalg

Et par ganger hvert år har biblioteket mitt et brukt boksalg for å samle inn penger og gjøre plass til nye bøker. Jeg bruker disse salgene til å kjøpe strømpebukser og bursdagstilbehør for min 7-årige.

Disse salgene er også en sjanse til å behandle meg selv til noen få bøker som koster meg rundt $ 15 hver nye. De fleste brukte bøkene er til salgs for $ 1 eller $ 2.

For eksempel, i bibliotekets salg kan du kjøpe 25 tidlige leserbøker for $ 2 hver og sparer deg $ 50 per år. Selv med mer enn ett barn, er det et flott utvalg av bøker for barnets bibliotek til en brøkdel av kostnaden for nye kopier.

Selv om det kan være en ulempe å løpe til biblioteket for ting du kan kjøpe uten å forlate huset, har besparelsene vært vel verdt det for meg.

Ved å besøke ditt lokale bibliotek som et alternativ for utdanning og underholdning, kan du spare minst like mye som jeg gjorde - over $ 2000 per år. Selv om du bare utnytter noen av mine anbefalinger, vil du sannsynligvis komme opp med nok besparelser for å ta en tur eller betale litt gjeld.

Melissa Uhles er frilansskribent, romanforfatter og mor. Å leve som en kreativ person i dyre byer i mange år antydet hennes sparsomme ånd.

Skrive Inn Din Kommentar