Penger

Ønsker du en gratis høyskole? Få en jobb hos Starbucks

Ønsker du en gratis høyskole? Få en jobb hos Starbucks

Få en jobb hos Starbucks, og du kan bringe hjem mer enn bare en lønnsslipp og litt gratis kaffe. Kaffeselskapet vil nå også betale for høyskoleutdanningen din.

Starbucks annonserte bare en ny plan til Betal alle undervisningskostnader for ansatte som ønsker å tjene en fireårig, online bachelorgrad fra Arizona State University. Tidligere betalte selskapet for studenter å ta to års verdi av disse onlineklassene, men den nye Starbucks College Achievement Plan (CAP) vil tillate ansatte å tjene full, fireårig høyskolegrader.

Og siden ett års klasser i ASUs nettbaserte program koster vanligvis rundt $ 15.000, er dette en stor fordel som kan hjelpe deg med å spare penger på studielån.

Nysgjerrig på hvordan du får en høyskoleutdanning på Starbucks 'dime? Her er hva du trenger å vite om programmet.

Hvorfor jobber Starbucks for college?

Starbucks sier motivasjonen bak CAP er å hjelpe arbeidstakere å oppnå "American Dream".

Selskapet anerkjenner at økonomiske barrierer og utfordringene med å balansere arbeid, skole og liv hindrer mange fra å fullføre sine høyskoleopplæringer, og lederne vil hjelpe medarbeidere å overvinne disse hindringene.

Starbucks er kjent for den omfattende personalpakken, inkludert helseforsikring og 401 (k) matchende programmer, som den gir til både heltids og deltidsansatte, en praksis som er uvanlig i bransjen.

"Utdannelse er en av de aller beste investeringene våre partnere kan gjøre, og investerer i våre partnere er den beste investeringen Starbucks kan gjøre," forklarer programmet FAQ. CAP forventes å koste Starbucks $ 250 millioner i løpet av det neste tiåret, og selskapet håper å hjelpe 25.000 ansatte til å tjene sine høyskolegrader.

Hvem er kvalifisert for CAP?

Både full- og deltid Starbucks ansatte er kvalifisert for denne betydelige fordelingen. Men hvis du jobber på en "lisensiert" kaffebar, for eksempel en i butikk, er du ikke kvalifisert for det gratis tilbudet - du må jobbe hos en vanlig bedriftsbutikk.

Du må jobbe mot din første bachelorgrad; Hvis du allerede har en fireårig grad, vil Starbucks ikke betale for deg å få en annen. Men siden 70% av medarbeiderne ikke har høyskolepoeng, er det ifølge selskapets anslag gode satser. Starbucks anslår at mer enn 140.000 av sine 191.000 ansatte er kvalifisert til å dra nytte av tilbudet.

Har du allerede begynt på en annen institusjon? Ikke noe problem. Så lenge du møter ASUs overføringskrav, kan du bytte skole og dra nytte av CAP. Hvis du allerede har registrert eller opptjent studiepoeng på en annen skole, kan du kontakte ASUs undergraduate transfer office for å få råd om din spesielle situasjon.

Hvilke grader kan du tjene?

Arizona State University tilbyr dusinvis av ulike online grad alternativer, inkludert elektroteknikk, informasjonsteknologi, sykepleie, psykologi og spansk. Gjennom programmet kan du tjene en grad i noen av disse feltene.

ASU er ikke noen fly-by-night institusjon eller gravering mølle. Det er en anerkjent og velkjent institusjon som US News & World Report Rangerer femte landsomfattende for å "produsere de best kvalifiserte kandidatene." Nettstudier er undervist av de samme professorene som underviser på murstein og murbruk, slik at ASU-nettstudenter får en utdanning av høy kvalitet.

Skolen tilbyr også seks forskjellige startdatoer for studenter, så det bør være enkelt å finne en tidsplan som fungerer for deg.

Hvordan Starbucks College Achievement Plan Works

Først må du snakke med en CAP-registreringsrådgiver og søke på ASU. Når du registrerer deg for emner hvert semester, vil CAP gi et stipend for 42% av kostnadene for studiepoengene dine. ASU vil veilede deg gjennom søknader for både føderal og skolebehovsbasert økonomisk hjelp, som skal hjelpe deg med å betale de resterende 58% av undervisningen din.

På slutten av semesteret når du har fullført studiepoeng, vil Starbucks refundere deg for det du betalte for undervisning. Her er best del: Hvis du vinner noen meritbaserte høyskole stipend, reduserer de ikke refusjonen din, i henhold til CAP FAQ. Det betyr at du kan til og med får betalt å gå på college!

Hva er fangst?

Det er ikke mange forbehold med dette tilbudet - det ser ut som en god del.

Hvis du utnytter CAP, har du ingen forpliktelse til selskapet; du trenger ikke å fortsette å jobbe for Starbucks etter å ha oppgradert.

Du gjøre må være hos selskapet til slutten av et semester for å motta refusjon for det semesteret. Så du kan ikke jobbe for en uke og har Starbucks fot regningen for de neste månedene. På samme måte, hvis du slipper ut av klassene dine halvveis, vil Starbucks ikke betale for dem. Du må fullføre semesteret for å motta refusjonen din.

Et annet viktig notat: Ytterligere skolerelaterte utgifter, inkludert lærebøker, bærbare datamaskiner, laboratorieavgifter og levekostnader, er ikke inkludert i tilbudet.For å betale for disse ofte betydelige kostnadene, bør du kontakte finanshjelpskontoret for å se om du kvalifiserer for eventuelle lån eller andre finansieringskilder.

Hvordan registrerer du deg?

Først må du få en jobb hos Starbucks. Du vil bli kvalifisert for undervisningsassistanse sammen med andre andre fordeler etter at du har jobbet 160 timer i løpet av to måneder.

Følg deretter dette diagrammet som viser veien til å utnytte CAP. Koble til en ASU-innmelding rådgiver gjennom CAP for å bestemme den beste datoen for å registrere deg i klasser og dra full nytte av muligheten. Du må samle noen tidligere skoleutskrifter, velge kurs, delta på klasser, og til slutt, oppgradere. Etter oppgradering kan du enten fortsette å jobbe med selskapet eller bruke den nye graden din til å hjelpe deg med å utforske andre muligheter.

Din sving: Hvis du jobber for Starbucks, vil du dra nytte av CAP? Hvis du ikke allerede jobber for selskapet, fraråder denne fordelen deg å søke?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar