Penger

Denne grunnleggeren ønsker å hjelpe deg med å spare for pensjonering uten problemer

Denne grunnleggeren ønsker å hjelpe deg med å spare for pensjonering uten problemer

Opprette en pensjonskonto trenger ikke å være en komplisert prosess reservert bare for de med rikelig med skjønnsmessig inntekt.

Carlos Garcia, grunnlegger og administrerende direktør i pensjonsoppsparingsprogrammet Finhabits, ønsker å gjøre unna de misforståelsene om å spare for pensjonering.

Han sier at Finhabits-brukere kan sette opp en IRA (Individuell pensjonskonto) på 10 minutter ved hjelp av en enkel tre-trinns prosess. Og du kan begynne å spare med noe beløp - selv om det bare er $ 10 per uke.

Garcia utviklet Finhabits fordi han ønsket å gi kundene en enkel tilnærming til å spare for pensjonering.

Å forstå de beste måtene å spare og investere på, kan være komplisert for den gjennomsnittlige forbrukeren å forstå. Garcia sa at han tilbrakte det siste tiåret med å gjøre finansielle tjenester mer kundevennlige.

Han innså at en betydelig del av befolkningen - selvstendig næringsdrivende, gig-økonomi arbeidere og småbedriftseiere - har en tendens til å gå glipp av pensjonsytelsene andre mottar gjennom sine arbeidsgivere. Han ville ikke de entreprenørarbeidere, som han refererer til som "de potensielle høyinntektene i det neste tiåret," for å bli utelatt.

Således ble Finhabits født.

Individualisert tilnærming til investering

Garcia sier finhabits tillater enkeltpersoner å spare for pensjon, men det fungerer best for dem.

"Vi kan tilpasse oss til en brukers kontantstrøm," sier han. "Vi vet at eksisterende arbeidstakere kan ha tilstrømning og utstrømning. Det kan være måneder når de ikke har tilgang til inntekt. Vi lar disse arbeiderne spare på egne vilkår og på egne planer.

Hvis investorene trenger å slutte å gjøre bidrag til kontoen i et par måneder, kan de. Når mer inntekt strømmer inn, kan investorene enkelt øke sitt bidragsnivå.

Garcia sier at det ikke er noen minimumsbeløp som enkeltpersoner må bidra med jevnlig, noe som gjør at folk i alle inntektsnivåer kan begynne å spare med det de har tilgjengelig.

Finhabits holder sine avgifter forholdsvis lave. Det belaster $ 1 per måned på kontoer under $ 2500 eller en årlig avgift på 0,5% for kontoer som har $ 2500 eller mer. Appen investerer kundenes penger i selskaper som Vanguard og BlackRock, som belaster ekstra gjennomsnittlige avgifter på rundt 0,12% i året.

Hvor langt kan pengene dine gå?

En av de beste rådene Garcia sa han har mottatt, er å begynne å spare tidlig.

"Jo tidligere du begynner å bygge [gode økonomiske] vaner, desto mer sannsynlig vil din rikdom vokse over tid, sier han.

Finhabits pensjonskalkulator lar deg se hvilken innvirkning bidragene dine vil ha når du går på pensjon.

Garcia sier at denne funksjonen er viktig fordi han ønsker å hjelpe folk å visualisere hvor langt en $ 20 ukentlig bidrag når du er 18 eller 22 kan gå når pensjonsalder treffer.

"Du vil se at bidragene dine egentlig ikke er det som får pengene til å vokse, men sammensatte renter på investeringen din," sier han.

Lagring for pensjon er et langsiktig spill. En misforståelse Garcia kommer over, ofte er ideen om at du kan bli rik over natten. Han sa at den siste Bitcoin-besettelsen har gjort at noen tror at de kan fordoble pengene sine på kort tid og uten å ta risiko.

"Hvis det er noe som kan doble, er det sannsynligvis også noe du kan miste," sier han.

I stedet anbefaler han langsiktig investering med en diversifisert portefølje som er konstruert for å minimere risikoen for tap.

Start Lagre i 3 trinn

Vil du begynne å spare for pensjonering med Finhabits? Det tar bare tre enkle trinn:

  1. Bruk pensjonskalkulatoren til å anslå hvor mye du kan bidra og forstå effekten av sammensatt interesse over tid.
  2. Velg en portefølje som passer din individuelle økonomiske profil.
  3. Koble til bankkontoen din og start etterspørselen. Bonus: Finhabits vil gi Penny Hoarders en ekstra $ 20 etter at du har bidratt med $ 500.

Deretter lene seg tilbake og se de gode økonomiske vaner du begynner i dag, utvikle seg til noe som ditt fremtidige selv vil takke for.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar