Penger

Denne mamma kom opp med en geni måte å administrere regninger mens hennes datter var på sykehuset

Denne mamma kom opp med en geni måte å administrere regninger mens hennes datter var på sykehuset

Selv når du planlegger det på forhånd, å ha et familiemedlem eller en venn tilbringe dager eller uker på sykehuset, er det ikke moro for noen. Det drenerer, både følelsesmessig og ofte, økonomisk.

Da hun var tre måneder gammel, hadde datteren vår planlagt hjertekirurgi. Hun skulle være på sykehuset i fem til syv dager. Det ble til 40. Snakk om stress! Ikke bare stresset til det ukjente, men det økonomiske stresset av å være utenfor våre normale økonomiske rutiner og besparelser.

Jeg er glad for å si at vår datter er nå en spunky, vakkert mischievous 6-årig. Men hennes tid på sykehuset lærte meg hvordan man kunne minimere den økonomiske belastningen av et lengre sykehusopphold. Hvorvidt din elskede sykehusopphold er planlagt eller ikke planlagt, her er noen måter å lette minst på det økonomiske stresset.

1. Lag din egen mat!

Denne første høres litt dum, men det er en stor pengesparer. Vet du hvor mye mat koster på sykehuskafeteriet og i nærliggende restauranter rundt sykehusene? Mye. Stol på meg på den ene.

Å lage din egen mat å ta med deg for dagen eller dagene du besøker eller til og med bor på sykehuset, bidrar til å redusere kostnadene dine. Imidlertid er du sannsynligvis opptatt av å jonglere dine forpliktelser, så vel som behovet for å være på sykehuset, etterlater liten tid for matbutikk og matprep. Det er der vårt neste tips kommer inn.

2. Be om hjelp

Be folk til å hjelpe deg med å lage mat, og til og med ta med det til sykehuset. Be om hjelp med gasspenger for å komme til og fra sykehuset. Har barn som trenger en sitter mens du er på sykehuset? Be om hjelp.

Mens datteren vår var på sykehuset, ville moren min gjøre bagasjener og middager til oss flere ganger hver uke. Da kom hun og min pappa og droppet av maten, eller opphold og spis med oss. Noen mennesker i vår kirke har til og med laget en påmeldingsliste for folk å planlegge å ta med et måltid eller donere et gasskort.

Hvis du har en nært støttet gruppe av familie og venner, er de vanligvis mer enn villige til å hjelpe når de blir spurt - men ofte er folk ikke sikre på hva de kan gjøre. Bare spør. Det betyr ikke at du er svak. Så en dag kan du tilbakebetale favør.

3. Bruk tilgjengelige spesialtjenester

Avhengig av hvor langt unna sykehuset du bor, kan reise være en viktig faktor i å besøke din kjære. Hvis den elskede er et barn, se om det er et Ronald McDonald House i nærheten. Nonprofitorganisasjonen tilbyr et gratis eller rimelig sted å spise og sove, og kan være et stort pengerbesparende alternativ for familier.

Hvis det ikke er et hus, kan det være et Ronald McDonald Familierom på sykehuset selv. Vi tilbrakte mange timer i Familierommet under datterens sykehusopphold. Tjenester kan variere på forskjellige steder, men du vil alltid finne frivillige for å hjelpe deg. I vårt var det en liten stue med tv, et kjøkken med kjøleskap for å lagre din egen mat og drikke, to soverom og et spillrom for barn. Kjøkkenet selv hadde gratis snacks og drinker. Ofte vil frivillige bringe mat i familien, for de som ville ha dem, og Starbucks over gaten ville noen ganger donere sine daglige bakevarer.

Hvis du ikke er sikker på hvilke tjenester som er tilgjengelige, spør ved informasjonsskranken. Du finner kanskje ditt sykehus tilbyr et overraskende antall alternativer, fra spesialister til toalettsaker til spill å leke mens du gjenoppretter i sengen.

4. Dobbeltklikk regningen

Det er ikke det morsomt å gjøre, og jeg vet at det ikke er øverst på listen din. Imidlertid kryper noen ganger feil i regninger, og du vil sørge for at du ikke betaler mer enn du burde være.

I tillegg spør om det er rabatter for å betale på tid, eller betale i sin helhet i stedet for i rater. Ofte vil sykehus tilby en prosentandel av for å betale før regningen forfaller og alt på en gang.

5. Se etter måter å spare på parkering

Hvis du besøker hver dag eller bor i timevis, kan parkeringsavgifter virkelig legge til. For å spare på disse kostnadene, bruk noen strategier.

Først spør om rabatterte parkeringsplasser. For eksempel tilbyr vårt sykehus hefter med fem parkeringspass for $ 5 - en betydelig besparelse fra $ 7 per dag i parkeringshuset! Sjekk på informasjonsskranken; På vårt sykehus var alt du trengte pasientens romnummer.

Vurder tiden på dagen du kommer og går fra parkeringsplassen. I vår erfaring, hvis du ventet å forlate til kl 10, etter at parkeringsvaktene var borte for dagen, måtte du ikke betale!

Til slutt, hvis du ikke har noe imot å gå, se etter gratis parkering noen kvartaler unna sykehuset. Ja, det vil ta litt lengre tid, men du kan finne det verdt det - og at du nyter litt trening når du tilbringer lange timer i en sykehusstol.

6. Unngå stress shopping

Dette er en tøff. Hvis du er som oss, kan du ha en tendens til å gjøre opp for smerte eller ubehag ved å kjøpe ting. Prøv å unngå det som du mest sannsynlig vil bruke mer enn du vil.

Vår datter var en baby under hennes lange sykehusopphold, og det var fristende å kjøpe søte, fulle dyr og leker for å sette seg i sengen hennes. Det var vanskelig, men vi snakket oss ut av kjøpene, og mente at det hun virkelig trengte var for oss å tilbringe tid med henne. Den kvaliteten tiden er sannsynligvis mer trøstende til din kjære enn noen butikk gave.

Jeg håper disse tipsene kan bidra til å lette noen av spenningen og stresset som kommer med en kjæres sykdom eller skade. Og et annet råd: Gjør venner med leger og sykepleiere. Kjøp dem en kaffe fra tid til annen. Lage vitser. Vær vennlig. De vil sette pris på det mer enn du vet!

Din sving: Har du jobbet med en kjæres lengre sykehusopphold? Hvordan klarte du omveltningen til budsjett og økonomiske rutiner?

Nell Turgeon er et oppholdsmor på mor til fire rambunctious kiddos som har brukt mye tid med leger på grunn av hennes eldste datters medisinske problemer. Hennes familie liker å få mest mulig ut av sin tid mellom avtaler ved å finne nye måter å være sparsomme og tilbringe tid sammen i det store utendørs.

Skrive Inn Din Kommentar