Penger

40% Flere personer står overfor denne skatteplikten. Er Gig-økonomien å klandre?

40% Flere personer står overfor denne skatteplikten. Er Gig-økonomien å klandre?


Gig-arbeidere, solopreneurs og frilansere, her er en ting du kan gjøre feil.

Sukk.

IRS har oppdaget at antall skattebetalere straffet for å underbetale sine estimerte skatter, har steget nesten 40% på bare fem år.

Skattfilister gjorde enten feil ved å beregne sine estimerte skatt eller ikke betale dem i det hele tatt. I 2015, 10 millioner skattefiler ble straffet for en av disse grunnene.

"Skatteytere med en blanding av lønn og ikke-vederlagsinntekter må enten betale skatt kvartalsvis eller øke sin tilbakeholdenhet for å dekke ikke-lønnsinntektene. Hvis totale utbetalinger ikke oppfyller visse terskler, skyldes skattebetaleren en straff på underbetalingen basert på renter belastet av IRS, "forklarer Laura Saunders fra The Wall Street Journal. "For øyeblikket er prisen 4%."

Hvorfor Estimated Tax Penalties er på vei opp

Hva er skylden for dette utslippet av skattestraff? Sannsynligvis konsertøkonomien, der flere mottar ikke-betalte innbetalinger som ikke har skatt tilbakeholdt.

Det er en typisk første års freelancer feil: Du fordeler hver dollar av inntektene dine mot alt annet enn skatt. Så når du ser hva du skylder en dag for Tax Day, ruller du ukontrollert inn i TurboTax.

Det kan være et passord, men det er en som kan komme tilbake for å hjemsøke deg i løpet av selvstendig næringsdrivende karriere.
Ifølge en undersøkelse fra Caroline Bruckner, administrerende direktør ved Kogods skattepolitiske senter ved American University, mottok 69% av selvstendig næringsdrivende ingen skatteinformasjon fra plattformen de pleide å få jobb.

Fordi kvartalsvis skattebetaling er estimater, kan det være vanskelig å vite om du betaler det riktige beløpet. Den månedlige inntektsvolatiliteten til konsertøkonomien kan bidra til dette problemet.

IRS rapporterte også at mellom 2010 og 2015 ble skatter på grunn av innleveringstidspunktet (også de skattebetalinger som du mest sannsynlig vil gråte om) vokst med 60%.

Slik unngår du en straff for å underbetale dine estimerte skatter

Hvis du bare påbegynner din estimerte skatterett, kan du lese hvordan du beregner dine betalinger. Nettverk med andre selvstendig næringsdrivende for å få en ide om hvilken skattetid som vil bli, og lære andres strategier for planlegging av estimerte skattebetalinger.

Hvis du søl og skylder mer enn du forventet (vært der, ropte over det), ikke prøv å gjemme seg fra skattemyndighetene.

Til slutt husk at skatter er en helårsomtale når du er selvstendig næringsdrivende. Få komfortabel å administrere kontanter, og lagre så mye du kan for å hjelpe med å vær på noen uventede regninger.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar