Penger

Hvordan slash ditt underholdning budsjett uten å bli hjemme

Hvordan slash ditt underholdning budsjett uten å bli hjemme

La oss innse det: Det koster penger å ha det gøy. Familien min kunne lett bruke tusenvis av dollar om året på underholdning, hvis vi hadde penger, og jeg vedder på at du kan forholde seg.

Men hva om jeg fortalte deg at du kunne nyte filmer, bowlingkvelder, fornøyelsesparker, vannparker, weekendferier og mer gratis? Enda bedre, hvordan vil du gjerne får betalt å gå på slike utflukter?

Jeg gjør - gjennom mystery shopping. Mens de fleste forbinder mystisk shopping med matbutikker og restauranter, må alle slags andre bedrifter vurdere deres kundeservice og produktkvalitet. Det er der du som en mystery shopper kommer inn - du kan få betalt for å gjøre observasjoner og kjøp under morsomme aktiviteter.

Nysgjerrig? Slik kommer du i gang som en underholdnings mystery shopper - pluss, hvordan jeg tjener en liten bonus på toppen av min mystery shopping inntekt.

Hvor kan du gå som en Mystery Shopper?

I tillegg til detaljhandelene Penny Hoarder har diskutert før, er det mange underholdningsalternativer for mystery shoppere. Her er noen av stedene jeg har blitt betalt for å evaluere:

Kinoer

Min mann og jeg har hatt mange utgifter for alle utgifter som er betalt for film i bytte for å evaluere billettkjøps- og konsesjonsprosessene, telle antall personer i showet vi deltok på, oppmerksom på filmforhåndsvisningene, vurdering av badrengjøring og tar bilder av teltet.

Bowlingbaner

I bytte for nøye observasjon av kontant- og kredittkorthåndteringsmetoder, har vi hatt gruppeboklingkvelder som inkluderte sko, baner, mat og drikke i baren.

Fornøyelsesparker

Disse butikkene er den beste verdien fordi fornøyelsesparker er dyre! Når jeg besøker en fornøyelsespark, inkluderer min refusjon vanligvis en eller flere gratis billetter for en hel dag i parken, pluss gratis parkering.

I tillegg får jeg nok ledig mat til å dele i bytte for å vurdere en rekke matstativer inne i parken, og jeg mottar også en liten avgift for hver matvarebedømmelse. Disse tar vanligvis mindre enn fem minutter, avhengig av line-up, så de er en god bonus.

Hva er fangst?

Mystery shopping selskaper lar deg vanligvis bringe den du vil ha på en butikk, men noen ganger har de kriterier som antall personer, aldersgruppe eller kjønn. For eksempel vil noen ganger selskaper at du skal ta med deg en tenåring til en film, eller de vil ha en voksen av hvert kjønn, slik at både kvinners og menns toalett kan vurderes.

Pass på at du velger de butikkene som passer best for deg, dine venner og familie - ikke velg en Chuck E. Cheese-butikk hvis du ikke kjenner noen barn du kan ta med deg!

Når moroa er gjort, Du må fullføre og sende evalueringer innen 24 timer for å kvalifisere for refusjon og / eller betaling. Mens det kan føles som en bummer å komme hjem til papirarbeid etter en natt ute på byen, er det ikke så ille. Mange underholdningsrapporter er kortere enn de du vil fylle ut for andre butikker, for eksempel å besøke fine restauranter, og de krever ikke massevis av skriving eller detaljer. Jeg kan vanligvis fullføre dem i 20 til 45 minutter.

Hvor finner du Entertainment Mystery Shopping Jobs

Her er mine favoritt mysterium shopping selskaper å jobbe for når jeg vil fokusere på underholdningsbutikker.

1. Fornøyelsesfordel

Dette selskapet er unikt ved at det spesialiserer seg på fornøyelsesparker og steder; 100% av sine kjøpsmuligheter er underholdningsfokusert. Dette er selskapet å jobbe for hvis du er interessert i fornøyelsesparker, badeland, bowling, filmer, skøyter, akvarier, museer og mer. Amusement Advantage jobber med over 400 amusement organisasjoner over hele USA og Canada.

Selskapet tilbyr vanligvis refusjon for utgifter påløpt i butikken, men noen ganger vil du også tjene ekstra lønn. Du kan vanligvis ta med flere personer på butikken din. Søknadsprosessen innebærer å fullføre en shopperprofil (navn, kjønn, sted, alder) og sende inn en skriftlig prøve.

2. Confero Kompass

Selv om Confero Compass tilbyr andre turistattraksjoner, filmer og utsalgsmuligheter, fokuserer jeg på fornøyelsesparkbutikker. Selskapets søknad ligner den for Amusement Advantage, selv om du kanskje må ta en test for å kvalifisere deg før du blir tildelt en bestemt butikk. Testen er rett og slett forberedt på din butikkvurdering.

Den store delen om mystery shopping fornøyelsesparker med Confero er at du får en gratis billett (inkludert parkering og refusjon for mat) og du får betalt, vanligvis $ 25 til $ 30 for mat stand vurderinger. Rapporten er enkel og ikke for detaljert, som er en bonus.

3. Data Quest

Data Quests applikasjonsprosess ligner på de andre selskapene. De tilbyr muligheter i de fleste stater, og deres shoppingmuligheter inkluderer eksklusiv uformell restaurant, hotell- og barrevisjoner.

Men mine favoritt Data Quest-butikker er deres bowlinghallbesøk, noe som gir timer med gratis moro, mat og drikke for en liten del arbeid og en rapport som tar omtrent 40 minutter.

4. En nærmere titt

A-Closer Looks søknadsprosess tar omtrent 20-30 minutter. I tillegg til å levere den typiske profilinformasjonen, må du ta en test, som ikke er skummel så lenge du har anstendig skriftlig og grunnleggende matteferdigheter og kan følge instruksjonene.

Mens dette selskapet tilbyr et utvalg av restaurant- og butikkbutikker over hele landet, er det min go-to mulighet for film datoen netter. Butikkene er enkle og rapporten tar ca 30-40 minutter.

5. Coyle gjestfrihet

Coyle har den strengeste søknads- og rapportskrivningsstandarden til alle mystery shopping-selskapene jeg har testet. De krever en omfattende skriftlig prøve, og jeg ble avvist første gang jeg søkte fordi jeg ikke tok det seriøst nok. Deres rapporter krever mye detalj og selskapet krever at du følger sin stilguide.

Coyle butikker er tilordnet hierarkisk, så de mest ettertraktede mulighetene går til evaluatorer som har jobbet for selskapet lengst og oppnådd de høyeste rapportkarakterene. Hvis du henger der, kan du score søte butikker som hotelllopp, spa-besøk og til og med cruise. Coyle tilbyr både nasjonale og internasjonale butikker.

Så langt har jeg besøkt flere fine restauranter for Coyle - og maten var noe av det beste jeg noensinne har hatt gleden av å spise.

6. TNS

Jeg har ikke handlet for TNS ennå, men jeg kan ikke vente med å jobbe med dem. De tilbyr en fantastisk mulighet til å dra på ferie gratis, pluss gjøre litt ekstra penger!

TNS tilbyr timeshare butikker hvor de vil betale deg for å bo på kjente timeshare resort eiendommer over hele landet i opptil en uke i bytte for å delta og registrere timeshare presentasjonen. De betaler for feriestedet ditt, og du vil motta betaling, vanligvis $ 50, for opptak av presentasjonen. Du kan til og med beholde timeshare-gaven du får til å delta!

Du må gi din egen transport til timeshare destinasjonen, men du kan få refundert opptil $ 113 for reiseutgifter. Jeg venter bare på at en butikk skal komme sammen som sammenfaller med når mannen min og jeg har fri fra jobben!

Hvorfor må jeg gi mitt personnummer til Mystery Shopping Companies?

Når du registrerer deg med et mystery shopping selskap, blir du ofte bedt om ditt personnummer. Ikke la denne forespørselen skremme deg bort fra å fullføre søknaden!

Mystery shoppere er uavhengige entreprenører, noe som betyr at du er i business for deg selv. Selskapene tar ikke skatt ut av betalingen din, men hvis du tjener nok penger til å jobbe for dem, sender de deg en 1099-skjema slik at du kan legge inn skattene dine. For å gjøre dette trenger de ditt personnummer.

Mange mystery shopping selskaper tillater deg å utsette å gi din SSN til du treffer den skattepliktige grensen. Andre kan tillate deg å vente til det er tid for å bli betalt for butikken din, mens noen krever en SSN foran. Velg å jobbe for bestemte selskaper basert på hva du er komfortabel med, eller bruk strategien min:

Få et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer

Jeg handler med dusinvis av selskaper og vil ikke at SSN flyter rundt. For å unngå å dele det med alle firmaer, søkte jeg et bedriftsidentifikasjonsnummer, ellers kjent som et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer (EIN).

Et EIN-tall med ni sifre, akkurat som en SSN som identifiserer deg som en forretningsenhet. Søk gjennom IRS-nettsiden, og hvis du velger å motta informasjonen din via e-post, vil du motta EIN innen få minutter. Deretter inkluderer du bare EIN på alle dine mystery shopping applikasjoner.

Hvordan lage litt ekstra penger som en Mystery Shopper

Med mystery shopping refusjoner, sporadiske utbetalinger på toppen av det og forsiktig planlegging, får jeg omtrent all min underholdning gratis. Men jeg har en hemmelig strategi for å få litt ekstra penger tilbake nesten hver gang: Jeg bruker rabatterte gavekort til å betale for mine utgifter.

Nettsteder som Gift Card Granny and Raise kjøper gavekort fra folk som ikke vil ha dem og selger dem til folk som gjør - ofte på mindre enn deres pålydende verdi. Slik bruker jeg disse nettstedene for å tjene penger tilbake fra mystery shopping:

Ett mysterium shopping selskap tilbys opptil $ 50 refusjon for to billetter og konsesjon snacks i en kino. Jeg dro til et rabattert gavekort og kjøpte et gavekort på $ 50 for $ 40, en 20% rabatt. Jeg brukte hele gavekortet til å betale for min mystery shopping utgifter og ble refundert $ 50, og dermed netting meg $ 10. Cool, ikke sant?

De fleste mystery shopping selskaper vil ikke tillate deg å bruke kuponger, men de tillater deg å bruke gavekort. Dette fantastiske trikset hjelper meg å tjene ekstra hundre dollar i året!

Din sving: Har du prøvd mystery shopping underholdningssteder? Hvilke selskaper har du jobbet med?

Affiliate Link Disclosure: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Kim er et eneste barn (forklarer mye), psykolog, tidligere stor fisk i en liten dam, lykkelig gift entreprenør, som er en stor tro på at det å være rik og å være sparsommelig er ikke en oxymoron. Bli med henne snart for å lansere "annen slags" personlig finans blogg, MoneyUndertheCushions.com.

Skrive Inn Din Kommentar