Penger

Her er hvorfor du bør ikke la forbrukerutgifter undersøkelser stress deg ut

Her er hvorfor du bør ikke la forbrukerutgifter undersøkelser stress deg ut

Den siste batchen av forbruksutgifter undersøkelser forteller meg at min vennekrets er enten de smarteste pengene ledere på jorden eller vi er en tynn dime bort fra poorhouse.

Noen undersøkelser sier at vi er foran kurven fordi mange av oss har eksisterende, dårlige, beredskapsfond.

Andre antyder at vi er på rystet økonomisk grunnlag fordi vi ikke sparer nok.

Jeg vet ikke engang hva jeg skal tenke lenger.

Forbrukerundersøkelser: Ikke tro Hype

Utgifter til vaneundersøkelser utført av kvalifiserte forskere gir faktisk mange nyttige data.

De hjelper oss å forstå hvordan ulike variabler påvirker vår utgiftsadferd og kan gi ideer om hvor vi kan forbedre våre strategier for styring av penger.

Men de kan også sette baren umulig høy.

Jeg sprang over en undersøkelse denne uken som sa tusenårsausene ville hellere spare pengene sine enn å kjøpe ubehagelige ting de ikke absolutt trenger.

Noen få årtusener rundt Penny Hoarder-kontoret fikk en god chuckle ut av det forestillingen.

Junior Writer og all-round fantastiske tusenårige Carson Kohler sa, "Tro meg, hvis jeg hadde en ekstra $ 50 ville jeg kjøpe et par nye jeans. Jeg vet at jeg skal investere det, men noen ganger får umiddelbar tilfredsstillelse det beste av meg. "

Og du vet hva? Det er greit!

Undersøkelser er bare like virkelige som de som svarer på spørsmålene.

Denne typen datainnsamling utføres ofte ved selvrapportering, noe som betyr deltakere gir svar basert på hva de mener å være sanne om seg selv.

Problemet er at folk har en tendens til å kaste seg i det beste lyset, noe som kan skje undersøkelsesresultater vekk fra virkeligheten. Selvrapporterte data er ikke spesielt pålitelige.

Endre vinkelen

CareerBuilder utgav en undersøkelse denne uken som avslørte "nesten 1 av 4 videregående studenter velger sin karriere basert på noe de så på TV eller i en film."

Ved første øyekast er det enkelt å avvise det objektive datapunktet om snart-å-være arbeidere som dumme eller grunne - men er det egentlig?

Nei!

Hvem bryr seg hvordan du finner ditt kall? Det som betyr noe er å finne en karriere du elsker. Det spiller ingen rolle om du lærer om det fra TV, en mentor tante eller til og med en formue kake.

Det er mange måter å tolke data på. Hvis undersøkelsesresultatene gir deg ned eller får deg til å føle at pengene dine ferdigheter er subpar, har jeg noen råd du burde ta akkurat nå.

Du gjør deg

Bunnlinjen er at alle har sin egen pengestyringsstil som fungerer for dem.

Forbrukerundersøkelser er interessante, men Ikke skam deg hvis dine vaner ikke samsvarer med dette flertallet av sparere eller det flertallet av spenders.

Utgifter og sparing vaner er veldig personlige og ingen to situasjoner er like - uansett hvordan undersøkelser kan få det til å virke.

Fra en Penny Hoarder til en annen, er det ingen skam i spillet ditt!

Din tur: Skal forbrukersundersøkelser forme dine vaner eller stresse deg ut?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun vil heller heller slippe $ 50 på jeans enn å investere det. Er du fri til å handle i helgen, Carson?

Skrive Inn Din Kommentar