Penger

7 måter å få din teater fikse uten å gå helt brutt

7 måter å få din teater fikse uten å gå helt brutt

Hamilton er ikke bare fyren på $ 10 regningen; han er også gjenstand for en vilt populær teaterproduksjon som du kanskje har hørt om.

Dessverre, scrappy theatergoers sulten å se showet (se hva jeg gjorde der?) Må shell ut store penger, selv for neseblodde seter.

Mens du venter på ditt skudd for å se "Hamilton" Ikke glem de lokale og regionale lekehusene i ditt område. De er lastet med talentfulle skuespillere, og du finner alt fra samtidshistorier skrevet av kommende dramatikere til god gammeldags Shakespeare.

7 budsjettvennlige måter å se live teater på

Men Broadway eller ikke, fullprisbilletter for en natt på ethvert teater kan være dyrt. Heldigvis er det noen måter å score nedre seter for mindre scratch enn du vil bruke på et Broadway-show.

1. Se etter Last Minute-billetter

Hvis du er villig til å være fleksibel på datoen eller tidspunktet du går på en forestilling, se på å få navnet ditt på en venteliste, så du vil bli kalt om billetter blir tilgjengelig i siste øyeblikk.

Skuespillere liker ikke å spille til et tomt hus, så du kan til og med score dine billetter gratis i bytte for å være spontane.

2. Frivillig din tid

Mange lekehus tilbyr showbilletter til folk som er villige til å donere sin tid for å hjelpe med å sette bygg, konsesjon ledelse og andre offstage jobber som bidrar til å holde produksjonen kjører.

Noen oppgaver, som ushering, kan til og med tillate deg å se showet mer enn en gang. Bare vær sikker på at du er oppe for å høre de samme scenene og sangene en hel rekke ganger før du godtar frivillig.

3. Prøv en app

Hvis du bor i et større storbyområde, kan du prøve TodayTix. Det er mye som Priceline, men for teaterbilletter. Du kan spare så mye som 50% rabatt på billetter til siste øyeblikk.

Ikke glem å sette et varsel om å bli varslet når billetter blir tilgjengelig for å vises på din ønskeliste.

For øyeblikket inkluderer TodayTix bare teatre i store byer som Los Angeles, New York og Boston. Nettstedet sier at det vil legge til flere byer "i de kommende månedene."

4. Spør Om Forhåndsvisning Netter

Hvis du er villig til å overse noen prestasjonshikke, spør kassekontoret hvis de tilbyr rabatterte pris forhåndsvisning billetter.

Forhåndsvisningskveldene gir skuespillerne en sjanse til å øve showet foran et levende publikum for å utarbeide noen øyeblikkelig kinks før en generell åpning.

I de fleste tilfeller vil du ikke engang merke til noen onstage blips, men ingen heckling hvis du gjør. Å handle er tøft!

5. Vurder sesongbilletter

Hvis du er interessert i å se en serie med show på ditt lokale lekehus, se på sesongbilletter. Selv om du skal skille ut mer penger på forhånd, vil den totale kostnaden for hver billett bli lavere.

Som en fin bonus tilbyr mange teatergrupper incitamenter, som rabattkuponger til nærliggende restauranter, for å oppmuntre folk til å forplikte seg til en hel sesong.

6. Vær sosial

Sørg for å følge ditt lokale teater på sosiale medier og bli med på postlisten hvis de har en. Hvis det ser ut til at det ikke vil være et fullt hus, tilbyr produsenter noen ganger opp billetter på sosiale kanaler på først til mølle.

(Hint: Slå på varsler for lekehusets sosiale kontoer, slik at du er den første som vet om tilbud.)

7. Ta tak i en Twitter-plass

Vil du være den eneste fancy buksen i huset som ikke trenger å sette telefonen bort under forestillingen? Deretter finner du ut om ditt lokale teater tilbyr Tweet Seats, en mulighet til å live-tweet showet i bytte for et ledig sete.

Ikke bekymre deg for å plage skuespillerne eller stipendiatene som du trykker på trykk på din smarttelefon. Tweet Seter er strategisk plassert i en del av teatret som ikke vil distrahere utøvende kunstnere eller publikum.

Er du allerede kvalifisert for rabatt teaterbilletter?

Som biografer og fornøyelsesparker tilbyr mange lokale og regionale teatre rabatterte billetter til folk som faller inn i disse tre kategoriene:

1. Studenter

Gå bort fra læreboken. Når du er klar for en utvidet studieferie, Mange lokale og regionale teaterforetak tilbyr rabatterte billetter til alle som har en student ID.

I noen tilfeller kan du bestille billetter online, men du må typisk dukke opp på billettkontoret med bilde-ID for å kjøpe dem personlig.

2. Militære medlemmer

Telle teatergrupper blant organisasjonene æret for å gi noe tilbake til kvinner og menn som tjener sitt land.

Militære rabatter kan variere fra noen få dollar til dype prisnedslag, så ring på kassekontoret og sjekk for å se om du kvalifiserer før du plunker ned penger for en fullprisbillett.

3. Eldre borgere

Å bli eldre har flere fordeler enn pannekaker med redusert pris. Seniorer kan score billige billetter på mange teaterproduksjoner bare ved å spørre.

Som med en student eller militærrabatt, vær forberedt på å vise noe ID for å bekrefte fødselsåret.

Din sving: Hva er ditt favoritt tips for å finne billige teaterbilletter? Hva er det siste spillet du så?

Lisa McGreevy er en Staff Writer med Penny Hoarder. Hun kan eller ikke har lyttet til Hamilton på gjentak mens han skrev dette.


Skrive Inn Din Kommentar