Penger

Ingen Tannlegeforsikring? Ingen problem: Her har jeg spart 67% på Tannpleie

Ingen Tannlegeforsikring? Ingen problem: Her har jeg spart 67% på Tannpleie

Da jeg forlot jobben min for å freelance på heltid, var tennene mine ikke høye på min prioriteringsliste.

Jeg hadde tidligere besøkt min tannlege hvert halvår på prikken for regelmessig rengjøring. Men å forlate jobben min betydde også å forlate min dental forsikring. Mine tenner ville bare måtte henge der inntil jeg skjønte hva jeg skulle gjøre. (Og heldigvis gjorde de det.)

Jo, jeg vil forplikte meg til regelmessig børsting og flossing. Men alt utover det virket bare for dyrt. Nå som jeg var på kroken for å dekke mine egne helsekostnader, virket selv rutinemessig besøk til tannlegen som en luksus.

Hva er en selvstendig næringsdrikke å gjøre? Bli en ekspert på tannpleieplaner, det er hva.

Etter en Dental Hiatus, drar jeg meg selv til tannlegen

Mer enn et år i selvstendig næringsdrivende bestemte jeg meg endelig for å ta tennene mine til tannlegen for rengjøring.

Jeg konsulterte freelancer-venner for å se hvordan andre håndterte tannpleie. Det virket ingen kjøpte dental forsikring fordi det var altfor pricy. Så hva gjorde de fleste folk? Alle jeg snakket med betalt ut av lommen.

Jeg skjønte jeg måtte gjøre det samme. Jeg ringte tannlegen min kontor og ble fortalt at en rengjøring ville være $ 140. Au.

Mens jeg planla min avtale, krysset jeg fingrene mine at jeg ikke ville ha noen hulrom etter så mye tid vekk fra tannlegenes stol. Jeg kunne ikke bære å spørre hvor mye fyllinger kan koste.

Tannfesten må ha kjent hva som var oppe. Bare et par uker før avtale, fant jeg ut om: DentalPlans. (Det kolonnet før navnet er en del av logoen, det ser ut som et smilende ansikt. Morsomt, ikke sant?)

Selv om jeg ikke helt forstod hvilke dentalbesparelsesplaner som handlet om, var jeg spill. Hvorfor? Fordi angivelig, kunne deres planer kutte kostnadene for hver tur til tannlegen i halvparten.

Så ... Hva er en Dental Savings Plan?

Først, hva en tannplan er ikke.

Det er ikke forsikring, som dekker rutinemessige tjenester (vanligvis et par rengjøringer om året) og opp til et visst beløp hvis du trenger annet arbeid gjort. Min siste dentalforsikring dekket $ 1000 ekstra arbeid.

Med en tandpleiebesparelsesplan betaler du en årlig avgift, og får da en 10-60% rabatt på de fleste tannlege-tjenester som eksamener, rensninger, fyllinger, rotkanaler og kroner. Du betaler fortsatt ut av lommen for disse tjenestene, men du betaler betydelig mindre enn du ville uten planen.

Her er en enkel måte å se på det: Du betaler i hovedsak medlemsavgiften for å være en del av en klubb. Og klubben fordeler er bratte rabatter på tannlege tjenester.

Jeg besøkte: DentalPlans å se på deres alternativer (de gir Penny Hoarder lesere 15% avslag og to måneder gratis når du bruker koden "HOARDER"). Når jeg søkte på tannlegen min og sammenlignet planer, ble Careington Care 500 Series toppet som den rimeligste. For $ 144,96 i året og en $ 20 behandlingsavgift, var rabattene store: en enorm 74% besparelser ved rutinemessig kontroll og 70% på rengjøring.

Selv om jeg måtte betale for å bli med i planen, ville beløpet jeg ville spare på noen av disse prosedyrene, gjøre det verdt min tid. Hvis min matte var riktig, Planen ville betale seg selv etter bare to rensninger. : DentalPlans tilbyr selv en 30-dagers pengene tilbake-garanti, så jeg hadde ingen unnskyldning for ikke å gi det et skudd.

Prosentandelene og prisene som vises på: DentalPlans syntes å være et estimat eller gjennomsnitt av alle tannleger som aksepterte planen, så jeg ringte tannlegen min for å dobbeltsjekke. Har de akseptert Careington Dental Plans? Gjorde de virkelig gi disse store rabatter? De gjorde det, og de forsikret meg om at jeg ville redde en haug hvis jeg ble et Careington dental planmedlem.

Så jeg registrerte meg, som bare tok noen minutter, og skrev ut mitt medlemskort. Jeg trengte ikke å være forhåndsgodkjent, eller dele mine tannregistre eller noe av den typen.

Fortsatt for godt til å være sant?

Jeg tok min Careington Dental Plan Card til min avtale, fortsatt bekymret denne lille papirskriften ville sloss min regning i halvparten. Som min tannlege snappet på hanskene, fortalte han meg at jeg var en smart kake for å kjøpe inn i planen. Han forsikret meg om at jeg ville spare mye penger.

Han kan ha angret å få det opp, da denne kommentaren åpnet døren for meg å bombe ham med spørsmål.

Mens jeg forstår at du sannsynligvis ikke burde snakke som noen kaster tennene med en periodontal sonde, var jeg nysgjerrig, og fortsatt ikke overbevist. Jeg trengte å vite mer om disse tannhelseplanene. Før jeg fikk tannlegen min og hygienisten kom til å jobbe, spurte jeg mange spørsmål.

Betaler tannleger å være en del av planen?

Nei.

Hvorfor vil en tannlege være enig i å være en del av planen og tilby rabatt når det er bedre når folk betaler full pris?

Å få inn nye kunder som kanskje ikke har kommet inn ellers.

Kan noen bli med på planen for å få disse rabattene?

Ja.

Hva var fangsten her?

Ingen, han sa. Det er en fin måte for noen som ikke har forsikring for å spare en hel masse penger hos tannlegen. Han fortalte meg to ganger det er absolutt ingen fangst.

Og jeg spurte enda et spørsmål fordi jeg var legitimt nysgjerrig: Har folk noen gang sovnet mens de får tennene deres renset? I så fall holder de munnene åpne?

Ja, jeg lærte at mange mennesker faktisk slukker seg og i ferd med å lukke munnen deres. Så tannlegen må enten våkne dem opp eller stikk opp munnen deres.

La oss snakke med sluttnumre

Når jeg hadde spurt hvert spørsmål jeg kunne tenke på, la jeg tannlegen komme tilbake til å polere mine pærehvite. Min rengjøring var over i en jiffy, og jeg hadde null hulrom. Puh!

Summen for eksamen og rengjøring kom til $ 140, men jeg måtte bare betale $ 46. De nøyaktige tallene er som følger:

Å samle, Jeg betalte $ 144,96 for planen, pluss en behandlingsavgift på $ 20. Og bare en rengjøring i, det hadde allerede reddet meg $ 94 av kostnaden for avtalen min.

Så det har fortsatt en måter å gå før du betaler for seg selv - teknisk, jeg er fortsatt nede på $ 70,96 - Jeg kommer framover etter min andre rengjøring. I tillegg, hvis jeg er uheldig nok til å trenge ytterligere dentalarbeid, blir det enda mer verdt.

Den fortsatt virket for godt til å være sant, så jeg holdt min Sherlock-lue på og spurte resepsjonisten enda flere spørsmål. Hun forsikret meg om at Careington Dental Plan bare er en fin måte å spare penger hos tannlegen. Hun har selv den samme planen selv. Med familieplanen (litt mer på 199,95 dollar per år) får hun rabatter på tannpleie for hele familien.

Vi stoler på tennene våre hele dagen for å tygge maten og hjelpe oss med å uttale våre ord. Det er latterlig at stor tannpleie er så dyrt. Så få amerikanere besøker regelmessig tannlegen fordi mange ikke har råd til det.

Men etter min erfaring har jeg håp for de av oss som er selvstendig næringsdrivende eller ikke har tannlegeforsikring. Tennene våre kan endelig få den oppmerksomheten de fortjener.

Du kan registrere deg ved å ringe DentalPlans på 1-855-423-9414. Eller du kan klikke her for å registrere deg på nettet. Bruk promo-koden "HOARDER" for å spare 15% og få de første to månedene gratis.

Din sving: Har du prøvd å bruke en tandpleiebesparelsesplan for å spare penger på besøk til tannlegen?

Sponsoropplysning: En stor takk til: DentalPlans for å jobbe med oss ​​for å gi deg dette innholdet og for å gi rabattkoden.

Betsy Mikel er en Chicago-basert freelance copywriter. Hun elsker å sykle over hver by hun besøker for å finne sitt beste taqueria.

Skrive Inn Din Kommentar