Penger

Disse menneskene fant noen bizarre måter å betale av sine studielån

Disse menneskene fant noen bizarre måter å betale av sine studielån

Hva ville du gjøre for å være fri for studielånsgjeld?

Vil du jobbe to jobber? Det var slik at 22 år gamle Jordan Arnold betalte 23,150 dollar i studielån på bare ett år etter eksamen.

Ville du finne en bisarre sidegig? Kat Tretina flettet hest manes i helgene og betalte $ 30.000 tre år tidlig.

Ville du leve med foreldrene dine igjen? Millennials er tilbake hjem i droves for å forsøke å betale rekordstilling student lån gjeld, og de fleste av oss er fortsatt ikke sikker på hvordan å føle seg om det.

Vil du være hjemløs og sove i bilen din eller bor i din varebil?

Ville du bo i et hus dette lille for å spare $ 8000 i boligkostnader for høgskole?

Ville du flykte fra landet? Disse fire gjeldsdemerne gjorde. Det er, er effektivt, så lenge du aldri vil returnere ... og ikke tankene å forlate medundertegnere på kroken.

Vil du bli med i væpnede styrker? En kvinne brukte betaling fra hennes siste tur til plikt til å betale ut $ 53 000 i studielånsgjeld.

Betaler du mer enn du burde?

Det er ikke morsomt å høre, men det er heller ikke overraskende å lære de ekstremer noen mennesker går for å komme seg ut av under studentlånsgjeld.

Den gjennomsnittlige studielånets gjeldssaldo i 2014 var $ 15 000, New York Fed-rapportene.

Det betyr, uansett hva du gjorde for å redde klokt og betale av gjelden din i tide, skylder du sannsynligvis långivere nok penger til å kjøpe en liten SUV.

Og gjelden vokser når vi alder.

Den gjennomsnittlige balansen for låntakere i 30-årene (som sannsynligvis har vært ute av college i mer enn et tiår) er om lag 31.000 dollar.

Jo lenger du tar for å betale ned studielånets gjeld, desto mer interesse betaler du utover det faktiske lånebeløpet.

Så, hvis du ikke vil gi opp ditt hjem - eller livsstil - for å bli kvitt denne gjelden, hva kan du gjøre?

Hvordan betale av studentlån raskere

Hvis du gjorde det mange av oss gjør etter videregående skole, fyllte du ut et gratis søknad om føderal studiestøtte, samlet de stipendene og lånene du var berettiget til, og gikk på college uten en annen tanke.

Seks måneder etter siste klasse har du den første påminnelsen i posten. Du har kanskje ikke landet din første jobb enda.

For å komplisere ting, kunne FAFSA ikke gi alt du hadde håpet.

Du trengte å finne ekstra høyskolefinansiering via private lån, og nå skylder du penger til en rekke folk du har jobbet med for mange år siden, og knapt husker.

Hvis du sliter med å gjøre flere utbetalinger hver måned og holde styr på en rekke rentesatser og gjeldsforpliktelser, kan refinansiering hjelpe deg med å rydde luften.

Studielåns refinansiering kombinerer lånene dine til en, så du har bare en utlåner, rente og månedlig betaling.

Kan du spare penger på refinansiering av studielån?

Sammen med forenkling av prosessen, kunne refinansiering faktisk spare deg for penger også.

Å starte frisk på lånene dine kan hjelpe deg:

  • Owe en lavere månedlig betaling, hvis du sliter med å holde tritt med betalingene nå.
  • Få lavere rente, noe som betyr at du betaler mindre i løpet av lånets levetid.

Det betyr at du kan begynne å betale ned gjelden din med en rimelig månedlig betaling. Plus, med redusert rente, vil du spare penger i det lange løp!

For eksempel tok Jammie Proctor mer enn 10 år av skolen, før han tok en bachelorgrad i elektroteknikk fra Georgia Tech da han var 36 år - med over $ 50.000 i studielån.

Han ønsket å betale huset og begynte å investere i sin fremtid, men kunne ikke gå videre med lånene hans som hengte over hodet.

Proctor lagret mellom $ 6,000 - $ 7,500 på sine lån refinansiering med troverdig og vil være gjeldsfri på bare syv år.

Enkelt sagt, refinansiering kan hjelpe deg å sove lett - i din egen seng.

Finn din nye rente og valg på Credible, en markedsplass som lar deg se personlige priser fra flere refinansieringsutlånere uten å påvirke kredittpoengene dine eller dele informasjonen med långivere.

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar