Penger

Sweet Debit-Payoff Tool viser deg hva du skal bytte for å komme seg ut av gjeld raskt

Sweet Debit-Payoff Tool viser deg hva du skal bytte for å komme seg ut av gjeld raskt


Hvilke offer vil hjelpe deg med å betale din gjeld raskere? Hvilke som bare se som om du sparer, men ikke flytte nålen mye?

NerdWallets nye gjeldsfrie kalkulator kan hjelpe deg med å finne ut hvilke budsjettendringer som kan hjelpe deg å komme seg ut av gjeld raskest.

"Slående gjeld er en delikat balanse," skrev NerdWallet-medarbeiderne Sean Pyles og Daniel Tonkovich. "Du må finne ut hvor du kan kutte - og hvor lenge du kan leve på den måten."

Paret så på "vanlige" og "ekstreme" metoder for å betale av gjeld for å teste hvor lenge de ville ta for å "kompensere for $ 15.000, et fint runde nummer nær gjennomsnittlig kredittkortgjeld i USA"

De fant de små endringene som kan få deg til å føle at du gjør fremskritt - avbryter Pandora, Spotify eller Netflix sjef blant dem - gjør det minste for å frigjøre kontanter for å sette mot gjelden din.

I mellomtiden kan store handlinger som å få romkamerat, leie gjennom Airbnb, flytte tilbake med foreldrene dine, bytte til transitt eller sove i bilen, hjelpe deg med å sette bort $ 800 eller mer per måned.

Hvorfor er vi i NerdWallets gjeldsbetalingsverktøy

Mens det inneholder noen av de mer komplekse oppgavene for å spare eller tjene mer for å sette mot gjeld, tar NerdWallet fortsatt en ganske forenklet utsikt over hvor mye penger de handlingene vil sette i lommen hver måned.

Å plukke opp en annen jobb kan tjene deg noen hundre dollar hver måned, men det tar ikke hensyn til pengene du vil bruke på gass eller transitt for å komme dit. Hvis du avbryter din kabel- eller treningsplan, kan du spare $ 50 til $ 100 per måned, så lenge du ikke trenger å betale gebyr for å komme deg ut av kontrakten. Du kan brune pose lunsj, men du må fortsatt kjøpe dagligvarer for å gjøre det.

For hver handling du tar for å betale din gjeld, er det en reaksjon som vil tvinge deg til å kontinuerlig tilpasse planen og tidslinjen for å tørke ut den balansen. Disse reaksjonene kan være små, men de tvinger deg til å være årvåken hver dag at du er i gjeld.

Likevel er NerdWallets verktøy en av de enkleste å bruke kalkulatorer vi har sett for å bestemme hvilken blanding av handlinger du må ta for å betale av gjelden din. Bruk glidebryteren til å velge hvor mye gjeld du har, og velg deretter et utvalg av spare- eller inntjeningsalternativer.

Prøv en blanding av små og større handlinger for å se hvor mye du kan sette mot gjeld hver måned og hvor lang tid det ville ta å betale det av.

Bare husk, kalkulatoren vurderer ikke mengden av interesse du må betale mens du jobber for å betale den balansen.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Hvis du vurderer å sove i bilen på grunn av din gjeld, anbefaler hun at du ringer en nonprofit kreditt rådgivningstjeneste.

Skrive Inn Din Kommentar