Penger

4 Common Tax Season Svindel - Og Hvordan Unngå dem

4 Common Tax Season Svindel - Og Hvordan Unngå dem

Når skattesesongen ruller rundt, er det nok av svindlere som venter på å dra nytte av forbrukerne. Fra himmelhøye skatteforberedelsesavgifter til direkte skattesvindel blir svindlere stadig mer sofistikerte.

Hvert år, tyver og kriminelle hoodwink millioner av mennesker. Skatte sesongen er en gylden mulighet til å tjene penger og bytte på intetanende personer; mange er enkle mål fordi de var for stolte eller for skremt av skattemessig lingo.

Ved å være oppmerksom på deres taktikk, kan du komme gjennom skattesesongen uskadd. Her er fire vanlige svindel og hvordan å unngå dem.

1. Skatteforberedende svindel

Mange mennesker utgjør som falske skatteforberedere for å dra nytte av kundene. Faux preparers lover store refusjoner og øyeblikkelige utbetalinger, og byttes på dårlige personer, som eldre eller lavinntektsfamilier.

Med skattepreparatorsvindel vil de ofte sende tilbake, men vil arkivere den med oppblåste og unøyaktige tall for å få en stor refusjon - hvor de tar majoriteten. Når IRS oppdager feilen, er du ansvarlig for å betale tilbake refusjonen, selv om du hadde et profesjonelt håndtere skattene dine.

Tjenester som belaster en prosentandel av refusjonen din, i stedet for en flat avgift, er et stort rødt flagg. Skatteforhandleren har et økonomisk incitament til å fudge avkastningen for å få den største refusjonen mulig.

Alltid gjennomgå en avkastning personlig for å sikre at informasjonen er nøyaktig, spesielt når det gjelder fradrag og inntektskrav. Hvis refusjonsbeløpet virker for godt til å være sant, er det sannsynligvis.

2. Latterlige Skatteforberedelsesavgifter

Som nevnt ovenfor, oppdager hurtigskattforretningsbutikker hvert år, mange av dem ulisensierte og uopplærte. For å få tilbakebetaling, ender du med å betale ublu skatteforberedelsesavgifter - noe som betyr, svindlere kan ende opp med store prosenter av tilbakebetaling. Mens du trenger kontanter, kan du miste tusenvis ved å stole på disse tjenestene.

Hvis du bruker en anerkjent skatteforhandler, kan du få tilgang til refusjonen din på bare en uke. Den lille forsinkelsen kan bidra til at du mottar alle pengene du fortjener.

Du kan også dra nytte av gratis arkiveringssteder for din årlige avkastning.

3. Telefon Svindel

En av de mest effektive hustles er en telefon svindel. Ofre vil motta en samtale fra noen som utgir seg for å være en IRS-representant som sier at den enkelte skylder tusenvis av dollar i skatter og risikerer å gå i fengsel hvis de ikke betaler. De kan til og med true deg med rettslige skritt.

Disse samtalene kan være overbevisende. Den som ringer kan ha ditt personnummer, din adresse og vet hvor du jobber. Det kan også være bakgrunnsstøy som gjør at det høres ut som om de ringer fra et legitimt call center.

Når offeret henger opp, kan de få en annen samtale, angivelig fra politiet, for å få svindelens krav til å være legitimt. Svindleren kan til og med være i stand til å rigg anropet slik at telefonnummeret vises som politistasjon på innringer I.D.

Hvis du får ett av disse anropene, må du ikke svare og legge opp umiddelbart. Husk at IRS ikke ringer om skyldige skatter ut av det blå, og de vil heller ikke true deg med deportasjon eller rettssaker. IRS vil ikke be om betaling via debetkort, gavekort eller bankoverføring; Hvis du skylder penger, vil de sende deg et varsel i posten.

Som skattesesongen fortsetter, rapportere eventuelle falske anrop til finansinspektørens general på 1-800-366-4484.

4. Phishing

Phishing er når et falskt selskap sender deg e-post eller setter opp en falsk nettside som ser ut som en offisiell skatteservice eller IRS-siden. De kan hevde at du fikk deg til å returnere, glemte å skrive inn inntektsinformasjon eller gått glipp av din tilbakebetaling. De vil be deg om å legge inn informasjonen din for å "rette feilen", men det er bare et knep for å få din personlige informasjon.

Når de har informasjonen din, kan de stjele din identitet. De kan sende en selvangivelse i ditt navn - og kreve tilbakebetaling - eller åpne en kredittgrense.

Dobbeltklikk alle e-postadresser og nettsteder før du klikker for å være sikker på at det er den virkelige avtalen. Hvis du ikke er sikker, åpner du et nytt vindu og søker etter skattemyndighetens telefonnummer - ikke bruk nummeret som er oppført på e-postadressen eller potensielt falsk side. Husk at IRS vil kommunisere via vanlig post, ikke e-post.

Hvordan unngå skatteforberedelse svindel

Skatte sesongen er stressende nok på egenhånd uten å bekymre deg for oppblåst skatteforberedelse avgifter eller andre svindel. Ved å være klar over noen av de vanligste svindelene, kan du være forberedt på å håndtere dem hvis de skjer med deg. Når du er i tvil, fortsett med forsiktighet, og ring direkte til IRS hvis du ikke er sikker på om en kommunikasjon er legitim.

For mer informasjon om skatter, sjekk ut denne artikkelen om hvordan du øker skattene dine før du arkiverer.

Din sving: Har du opplevd noen av disse skattesesongen svindel?

Dette innlegget opprinnelig ble vist på Student Loan Hero.

Skrive Inn Din Kommentar