Penger

Denne avtalen sparer deg 35 cent per gallon på gass, kommer med gratis hodepine

Denne avtalen sparer deg 35 cent per gallon på gass, kommer med gratis hodepine

Shell Fuel Rewards-programmet kan spare deg penger på pumpen ... hvis du kan finne ut det.

Jeg så på det i fjor og øynene mine glødet over, så jeg gikk raskt tilbake til å bla gjennom min Facebook-feed.

Men nå, tilbyr drivstoffbelønninger 35 cent per gallon etter din første fylling på minst 5 gallon når du betaler med Chase Pay.

Avtalen er bare tilgjengelig for folk som aldri har brukt Chase Pay til å betale for gass på en Shell-stasjon. Siden jeg er en Chase-kortinnehaver og aldri har brukt Chase Pay eller Fuel Rewards, bestemte jeg meg for å gi inn i markedsføringen og ta en titt.

Hvis du har et Chase-kredittkort, debetkort eller Liquid-kort, kan du få denne avtalen uten å trekke håret ut. Fordi jeg har gjort det nok for oss begge.

1. Registrer deg for drivstoffbelønningsprogrammet

Gå over til nettsiden for drivstoffbelønninger og registrer deg for en konto. Det er gratis og krever ikke et kreditt- eller debetkort for å åpne. Du kvalifiserer automatisk for Gold Status, som gir deg 5 cent per gallon for opptil 20 liter hver dag.

Når du registrerer deg, mottar du et kort i posten om sju til ti dager, men Alt-ID-nummeret du kan bruke i stedet for kortet ditt, vil bli aktivert umiddelbart. Alt ID er vanligvis bare telefonnummeret ditt.

2. Last ned Chase Pay App

Chase Pay-appen er forskjellig fra Chase QuickPay og Chase Mobile appen, så du må sannsynligvis laste den ned. De bruker samme innlogging, skjønt.

3. Legg til drivstoffbelønninger til din Chase Pay-konto

Når du logger deg på Chase-kontoen din via Chase Pay, vil dine kvalifiserte Chase-kort automatisk være klare til bruk.

I appen klikker du på «Wallet» -ikonet og deretter kategorien "Lojalitetskort". Trykk på "+" -ikonet, og velg deretter "Shell" fra selgerlisten. Spoiler varsel: Det er bare alternativet akkurat nå. Skriv inn ditt brenselbelønninger kortnummer eller Alt ID, og ​​trykk deretter på "Add Card" knappen.

4. Gå til nærmeste Shell bensinstasjon

Så snart du finner tanken din tom, finn nærmeste Shell-stasjon. Du kan finne dem ved å trykke på lommebokfanen, trykke på "Shell", og deretter trykke på "Finn nærliggende steder" -koblingen. De nærmeste deltakende stasjonene vil dukke opp. Trykk på den nærmeste du, og trykk deretter på "Få veibeskrivelse" for å åpne navigasjonsappen din.

Hvis du betaler ved pumpen, er det et alternativ, åpne appen, trykk på "Betal", og trykk deretter på "Ved pumpen." Chase Pay-appen finner deg, så kan du skrive inn pumpenummeret og godkjenne transaksjonen. En kode vises på skjermen - skriv inn koden på pumpen, og fyll den opp.

5. Gjenta trinn 4

Du vil legge merke til etter den første fyllingen du bare fikk 5 cent per gallon. Du blir krysset fordi du forsømte å forstå at du bare får 35 prosent besparelser etter din første fylling

Så må du kjøre til tanken din er på "E" igjen, og gjenta trinn fire. Det er ikke noe minimum på denne fyllingen, men du får bare bruke den en gang, så velg klokt. Oppsiden er at du kan kombinere den med andre belønninger, inkludert standard 5 cent av deg som Gold medlem.

Denne beløpet på 35 prosent utløper på den siste dagen i måneden etter at du har tjent det, så dette er et godt å prøve i begynnelsen av måneden.

Du kan kvalifisere for andre fordeler ved å koble et kreditt- eller debetkort til din brenselbelønningskonto og betale med det kortet på deltakende forhandlere og restauranter. Andre belønninger du kan stable på de 35 centene, inkluderer:

  • 10 cent av for hver $ 50 du bruker på deltakende restauranter
  • 5 cent av for booking gjennom Priceline
  • Opptil 40 cent av for shopping på utvalgte forhandlere

Alt i alt er det mye arbeid for å spare mindre enn $ 10, men hvis du er en Shell-fan eller hyppig shopper hos en av sine forhandlere, kan det være verdt arbeidet.

Du trenger ikke å skynde deg. Denne avtalen går til 31. desember.

Jen Smith er en junior forfatter på The Penny Hoarder og gir tips om å spare penger og betale gjeld på Instagram på @savingwithspunk. Chase Pay kunne ikke finne sin plassering da hun prøvde å betale med den på pumpen.

Skrive Inn Din Kommentar