Penger

Budsjettvennlig øl: Hvor finner du de billigste Ales, Lagers og Stouts

Budsjettvennlig øl: Hvor finner du de billigste Ales, Lagers og Stouts

Det er noe om lyden av cracking åpne en iskald øl. Og på en eller annen måte smaker ølen enda bedre når du vet at det var en god del, ikke sant?

Uansett om du nyter en belønning etter en hard dags arbeid eller stokk opp for en feriefest, er vi her for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av ølbudsjettet. Vær oppmerksom på at noen av disse anbefalingene bare gjelder i stater som tillater alkoholsalg i dagligvarebutikker; Hvis du vil kjøpe øl på Walmart, kan du ikke leve i Delaware eller Wyoming.

Her er vår guide til billig øl: de gode, de dårlige og de du sannsynligvis ikke vil kaste bort pengene dine på.

Trader Joe's Beer

Hvis du ikke har vært i en Trader Joe ennå, ikke kast bort besøket på grunn av det vanlige, men feilaktig inntrykk at det er som Whole Foods. Ja, de har økologiske og rettferdige produkter, men det er ikke $ 35 brød. Du finner billig sunn mat og. . . øl!

Det er riktig: Trader Joe's tilbyr et utvalg av velsmakende øl til anstendig priser. For å komme rett til de billigste, prøv deres enklere Times Lager. Med et alkoholinnhold på 5,5% er dette ikke en lett øl, og på min lokale TJ koster det 67 cent per boks!

Bedre øl (fra mer kompliserte tider) koster mer selvfølgelig, men de koster vanligvis mindre enn de gjør andre steder.

Walmart øl

I kampen om billig øl, som i de fleste priskrigene, er Walmart vinneren. Enten du vil ha Amstel, Budweiser eller Corona (ABCs øl?), Trenger du et godt salg et annet sted å slå den vanlige prisen på Walmart. Og de bærer veldig billig merker også!

For eksempel, Natural Ice, med et alkoholinnhold på 5,9%, selger hos vår lokale Walmart for $ 2,97 for en fire pakke med 16 unser bokser. I tilfelle du ikke har prøvd dette merket, hva sier ølkjenneren Will Gordon om det: "Den soggede pappens sensasjon svinner etter de første flere bokser, og gjør Natty Ice til et brukbart alternativ til nyfikenhet."

Ok, ikke akkurat en ringende påtegning, men det er bedre (og billigere) enn mange andre alternativer.

En annen billig øl som du finner på Walmart, er Milwaukee's Best. Det vises på tredje plass ut av ti billige øl i en smakstest.

Totalt vin (og øl)

Kjedenes navn er Total Wine and More, og "mer" inneholder øl - mye av det. Noen av sine butikker bærer over 2000 forskjellige øl. Totalt Vin er ikke det billigste stedet å kjøpe de vanligste ølene. Hvis du vil ha et tilfelle av Coors eller Busch, gå til Walmart og du vil spare minst en bok eller to.

På den annen side, hvis du liker å prøve import og microbrews på et budsjett - eller du vil imponere dine gjester - Total Wine er stedet å gå.

Hvorfor? De bærer hundrevis av øl som du kan kjøpe man kan om gangen. Du trenger ikke å investere i et tilfelle eller til og med en seks-pakke for å oppdage at en vietnamesisk lager eller tysk schofferhofer hefeweizen eller en gresskar øl er ikke helt riktig for deg. For $ 10 til $ 20, kan du blande og matche en seks-pakke forskjellige øl og ha en øl-smaker fest.

Ølematikk

Spørsmålet om hvilken øl som er "billigste" avhenger av ditt perspektiv. Hvis alt du vil ha, er en øl i hånden etter arbeid, bare se etter salg på vanlige bokser. Selv vår lokale apotek rabatter noen ganger øl til $ 2,97 for en seks-pakke, noe som gjør dem mindre enn 50 cent per kan. Det slår til og med Walmart priser.

Men hvis du er en mer vitenskapelig tenkende sparsom øldrikker, vil du vite hvilken øl som gir mest alkohol for pengene dine. Vi kan referere til det som den laveste prisen per buzz. Og vinneren av den konkurransen (minst hvor denne forfatteren lever) er ...

Stålreservat! Denne øl lar deg vite rett utenfor flaggermus at det er 8,1% alkohol. Og det er det ikke at dårlig. Bare legg til en kile kalk eller tre og la det være en Corona! Walmart selger en fire-pakke med 16 unse bokser for $ 2,97. Her er matematikken:

Totalt 64 gram ganger 8,1% tilsvarer 5,184 gram alkohol. Del prisen på $ 2,97 med 5,184 og du kommer til en kostnad av 57 cent per unse for den faktiske alkoholinnholdet.

Til sammenligning, la oss se opp alkoholinnholdet i Milwaukee's Best, som ofte anses å være den billigste av øl. Den har et alkoholinnhold på 4,5%, og den billigste måten å kjøpe den på Walmart er å få en 18-pakning med 12-ounce bokser for $ 10,47.

Det fungerer til $ 1,07 per unse for den faktiske alkoholinnholdet - nesten dobbelt så mye som Stål Reserve. Nå vet du.

En annen måte å spare penger på øl? Prøv frivillig arbeid på en håndverk øl festival. Det blir ikke noe billigere enn gratis.

Din sving: Hva er den billigste øl du har kjøpt, og var det noe bra?

Skrive Inn Din Kommentar