Penger

Hvorfor dette firmaet bestemte seg for å betale høyskoleopplæringskostnader for ansattes barn

Hvorfor dette firmaet bestemte seg for å betale høyskoleopplæringskostnader for ansattes barn

Mange bedrifter bruker arbeidersfordeler til å stimulere lagmedlemmer og belønne hardt arbeid, enten det er en ekstra uke med ferie etter fem års tjeneste eller en iPad som feriebonus. Nylig utnevnte konsernsjef Chieh Huang fra online grossistforhandler Boxed at han tilbyr en ny fordel for sine ansatte: Boxed ville betale hele studiekostnadene for arbeidstakeres barn.

Med høyskolekostnader som kjører på $ 30.000-50.000 i året eller mer, er dette en betydelig ansattes fordel og en som virkelig kan endres i livet for boksede familier og deres barn. Som det viser seg, er det akkurat hva Huang håper vil skje med denne nye undervisningsprogramfordelen. Jeg hadde muligheten til å chatte med Huang om selskapets nye program, og her er det jeg lærte:

Boxed vil endre liv

"Jeg har alltid ønsket å gjøre noe spesielt for de ansatte," sa Huang. Han var inspirert til å tenke annerledes på ansattes fordeler da han skjønte hvorfor mange av hans ansatte ikke kunne gjøre etterarbeidet Happy Hours. "Det var ikke at de ikke ville komme, det var egentlig fordi mange av dem ikke hadde biler, og de ville savne den siste bussen og måtte gå hjem."

Så begynte Huang å tenke på hvordan han kunne bruke Boxed-ressurser for å forbedre lagmedlemmene sine liv. Først trodde han at han ville hjelpe sine ansatte til å leie biler - "Jeg hadde det som et Oprah-øyeblikk: du får en bil, og du får en bil!" - men han skjønte raskt at de juridiske og forsikringsproblemene ville legge for mange komplikasjoner.

Så hadde han sitt a-ha-øyeblikk: "Hvordan kan vi meningsfylt endre disse menneskers liv og deres familier lever? Da jeg vokste opp, hadde vi bokstavelig talt ingenting om når foreldrene mine kom til dette landet. En av de største måtene, hvis ikke de måten jeg endte opp med hvor jeg er i dag, var på grunn av utdanning.

College endret Huangs liv, så han bestemte seg for det å betale for collegeundervisning var måten å hjelpe sine ansatte og deres familier med - bedre selv enn å øke sin lønn. "Selv om vi tredobler timelønnen, kommer de ikke til å kunne spare $ 25 000 eller til og med $ 50 000 i året det tar å få barna sine til college. Det er slik at vi virkelig kan få en meningsfylt innvirkning, og jeg tenkte, la oss gjøre det! "

Huang finansierte fordelen delvis gjennom sine personlige aksjer i Boxed-lager, og hans ansatte utnytter allerede utdanningsplanen. Planen dekker kun undervisning, ikke rom og brett, i håp om at studentmottakere er inspirert til å jobbe hardt, og som Huang sier det, "lær verdien av en dollar."

Boxed ønsker å inspirere laglojalitet

Den boksede opplæringsprogrammet er kun for barn av heltidsboksede ansatte, og Huang har gjort dette valget spesielt. "De fleste på lageret begynner som deltidtakere, og som de viser seg og viser at de er harde arbeidstakere og dedikert til selskapet, fremmer vi dem som fullverdige ansatte."

Boxed verdier dedikasjon og håper at ansatte vil Ikke bare jobber for Boxed, men bygger også en karriere med Boxed og hjelpe selskapet å vokse. "Du må holde fast med oss ​​gjennom denne turen. For folk som virkelig investerer seg selv og denne delen av deres liv inn i selskapet, vil jeg gi tilbake til de folkene. "

Huang håper at andre selskaper og administrerende direktører følger sitt eksempel, men bemerker det hans ide er ikke unik. Å gi tilbake til ansatte er ikke en ny ide. Det er andre som gjør det akkurat nå. "Han sa til Dan Price, administrerende direktør for Gravity Payments, som nylig kuttet sin egen lønn til $ 70 000 i året, slik at han kunne betale sine ansatte minimum 70 000 dollar i året, samt Salesforce 1-1 -1-programmet, som hjelper ansatte å gi tilbake til samfunnet ved å tilby betalt frivillig avgang og andre fordeler.

Likevel er det flere som kan gjøres. "Jeg ville elske for andre mennesker, selv om det bare var et annet selskap, for å si" wow, jeg så hva Boxed gjør, og det inspirerte meg til å gjøre noe lignende "eller å gjøre noe bra for ansatte - da, dette ville ha vært verdt det. "

Interessert i å jobbe for Boxed? Selskapet ansetter for tiden designere, ingeniører, en bokholder og en markedsføringsleder i både NYC og San Mateo, California.

Din tur: Vil du være mer sannsynlig å bygge en karriere med et selskap hvis det tilbys en fordel som Boxeds høyskoleopplæringsprogram?
Nicole Dieker er frilansskribent med fokus på personlig økonomi og personlige historier. Hennes arbeid har dukket opp i The Billfold, The Toast, Yearbook Office, The Write Life og Boing Boing.

Skrive Inn Din Kommentar