Penger

Hvordan velge de beste kredittkortene for reise og bruk poengene dine klokt

Hvordan velge de beste kredittkortene for reise og bruk poengene dine klokt


Min kone og jeg tilbrakte den første natten av vår siste bilferie på et Courtyard-hotell i Athen, Georgia. Vi gikk downtown for å spise indisk mat og hadde drinker på taket av Georgia Theatre. Vårt rom var ren, bassengområdet var hyggelig og hotellet hadde en bar. Vår pris: $ 0.

Etter et par dager med å utforske Greenville, South Carolina og fosser i North Carolina, kom vi til Savannah, Georgia for vår siste natt. Vi hadde en suite på Andaz sentrum, over gaten fra havnen. Vi ble levert gratis glass vin ved innsjekking, og rommet var fylt med gratis snacks, juice og brus.

Fra vår balkong så vi på at barna spilte i fontene i torget nedenfor, da hestdisper gikk forbi gaten. Stuen hadde en stor tv og soverommet en mindre en. På badet hadde en dyp badekar, separat dusj og to vasker. Robes og tøfler ble gitt, og det var et utendørsbasseng i andre etasje. Vår pris: $ 0.

Vil du få tilbud som disse? Så er det på tide å lære å finne de beste reisekortene og hvordan du får mest mulig ut av dem.

Se etter gratis Hotel Nights

Min nye Marriott Rewards Visa kom med en gratis natt på et av et dusin hotellmerker eid av Marriot - opp til kategori fire. Det er det jeg brukte til Courtyard by Marriott i Athen.

Kampanjen tilbyr også 50 000 bonuspoeng hvis du bruker $ 1000 på kortet innen tre måneder. Jeg betalte vår boligforsikring og et par regninger for å møte dette kravet. Vi kan få opptil syv flere gratis netter med våre poeng, men vi kommer til å ta tre netter på kategori tre hoteller - det nivået vi vanligvis velger (15.000 poeng hver).

Totalt får vi fire gratis netter på hotell som normalt koster mer enn $ 100 per natt, bare for å betale noen regninger med kredittkort - det er ikke dårlig. Marriott Rewards-kortet er et av de beste hotellkortene. Gebyret er $ 85 per år, men det er ingen gebyr det første året, noe som bringer oss til spørsmålet ...

Skal du betale et årlig gebyr?

For å unngå gebyret for Marriott Rewards-kortet, kan jeg bare bruke opp poengene og avbryte kortet. Du får imidlertid en "jubileumsfri natt" hvert år når du betaler gebyret. Siden vi vanligvis overnatter på hotell som koster rundt $ 85 per natt, selv når vi betaler, kan det være fornuftig å holde kortet.

Vurder Hyatt-kredittkortet, som er det vi brukte for oppholdet på Andaz i Savannah (et merke eid av Hyatt). Tilbring $ 1000 på kortet innen tre måneder, og du får to gratis netter på hvilken som helst Hyatt i hvilken som helst kategori, hvor som helst i verden. Det er en god start, men du har en årlig avgift på $ 75 etter det første året.

Betal avgiften.

Hvert år får du en gratis natt på en kategori ett til fire hotell. Vi brukte en gratis jubileum kveld å bo på Hyatt Regency i Lake Tahoe, og det var en av de fineste stedene vi noensinne har bodd (dessverre oppgradert til en kategori fem nå). På den tiden var den beste prisen på nettet $ 239 per natt, så $ 75 årlig avgift på kortet var verdt å betale. Og vi fikk den andre natten med våre poeng.

Flere Great Travel Credit Cards

Noen av de beste reisekortene har ingen årlig avgift og tilbyr 1,5 poeng per dollar brukt - tilsvarende 1,5 cent i form av reisekreditter. Tilbring $ 10 000 årlig på et slikt kort, og du sparer omtrent $ 150 (i rabatter mot balansen din).

Men det er også heftige bonuser.

Jeg har nylig ferdig med å sette $ 1000 på VentureOne Rewards Card, som fikk meg en $ 200 kreditt mot flyreiser, hoteller eller andre reiseutgifter.

Hva om kreditt score?

Hva skjer med kredittpoengene dine når du åpner og lukker kredittkortkontoer for å få reisebonuser? BankRate sier det er aldri vondt ved å ha for mye kreditt. Men avbryte kort kan skade din vurdering litt, spesielt når du lukker gamle kontoer.

På den annen side gikk poengsummen min opp da jeg begynte å åpne og lukke kontoer regelmessig. Jeg tror det er fordi alle de nye kredittgrensene jeg har åpnet, senket kredittforbruket, som overhørte noen effekt av lukkekontoer. Jeg forklarte dette trikset for å heve kredittpoengene dine i et tidligere innlegg.

Det kan bidra til å lære å avbryte kredittkort uten å skade kredittpoengene dine. For eksempel kan det være lurt å sette et par måneder mellom nye kontoprogrammer (trolig nødvendig for alltid å oppfylle utgiftskravene på hvert kort). Det kan redusere sannsynligheten for at noe blir din score fra hyppige kredittforespørsler.

Vet når du skal bruke hvilket kort

I tillegg til bonuser, samler du også poeng mens du bruker reisekortene dine, men ikke alltid i samme forhold.

For eksempel gir Hyatt kredittkort deg et poeng for hver dollar av normale kjøp, men tre poeng per dollar brukt på Hyatt eiendommer. Marriott Rewards Visa tilbyr fem poeng per dollar brukt på sine eiendommer. Det er klart at det er fornuftig å bruke hotellkortet hvis du får et måltid eller en drink på hotellet.

Noen utstedere tilbyr andre grunner til å bruke kortene sine. For eksempel sier VentureOne Rewards-kortet at du får "gratis oppgraderinger og spesielle besparelser på hoteller, feriesteder og spa", så du vil kanskje bestille et hotellrom ved hjelp av det kortet.

Mange reisekort tilbyr ekstra tapt bagasjebeskyttelse hvis du bestiller flyet med kortet. Les fordelerveiledningen som følger med kortene dine, og ta noen notater om hvilket kort som er best for hvert formål.

Til slutt, hvis du ikke har noen annen grunn til å bruke ett kort over en annen, se hvilken som gir flest poeng for dine spesielle reisekjøp. For eksempel tilbyr noen dobbelt- eller trippelpunkter når du bruker dem til å betale for leiebil, fly eller hotell.

På samme tur kan jeg bruke mitt Hyatt-kort mens jeg er på Hyatt for å få trippel poeng, et andre kort for restauranter og mitt American Express visittkort for fylling, fordi jeg får tre poeng for bensinkjøp.

Vet når du skal bruke dine poeng

Du poeng eller miles har forskjellige verdier under forskjellige forhold.

For eksempel vil det koste deg 25 000 miles fra Delta SkyMiles kredittkort for å betale for en $ 99 flytur. Men hvis flyet koster mer enn $ 200, kan du bruke bare 10.000 miles for å få $ 100 av prisen. Så du vil ikke bruke miles for korte billige flyreiser hvis du noen gang skal ta dyrere flyreiser.

Også, hvis du reiser ofte, vil du kanskje betale penger for hotellrom i billige byer, i stedet for å bruke poeng, slik at du kan spare dine gratis hotellkvelder for ellers dyre opphold.

Og forresten, en kategori fire Marriott eller Hyatt kan koste dobbelt så mye på ett sted som et annet. Kategoriene har ikke et direkte forhold til de normale romprisene.

Flere triks for å få mest mulig ut av reisekortene dine

Vi klaget om søppel i nærheten av badestamp på Hyatt i Coral Gables, Florida, og desk kontorist apologized og sette 6000 poeng på vårt kort - nesten nok for en annen gratis natt. Så hvis det er noe galt, snakk opp!

Her er noen flere tips for å få mest mulig ut av reisekortene dine.

Ta kreditt i stedet for kontanter

Du kan ha ulike innløsningsalternativer, og du må nøye veie hver enkelt.

For eksempel vil Chase Safir Preferred-kortet gi deg $ 400 kontant tilbake for 40 000 poeng, men hvis du bestiller gjennom Chase Ultimate Rewards, kan du få en $ 500 kreditt mot en flybillett med samme poeng.

Sammenlign kontantpriser på innløsningsalternativer

Hvis du har mer enn én måte å løse inn poengene dine, se på kontantprisen for hvert alternativ.

For eksempel lar Starwood Preferred Guest-kortet fra American Express deg innløs for flyselskapsflyvninger eller hotellrom. Hvis du trenger et fly og et sted å bo, og du har nok poeng for den ene eller den andre, sjekk nåværende kontantpriser for å se hvilken som koster mer, og bruk poengene for det.

Vurder verdien til Du

Verdien av innløsningsalternativene avhenger også av hvilke ting som er verdt å du, og hva din planene er.

For eksempel kan du innløse 30.000 Marriott Rewards poeng for to netter på en kategori tre hotell eller for et $ 100 gavekort fra ulike forhandlere. Hvis du handler hos en av dem regelmessig, er kortet det samme som kontanter.

Så hvis du ikke har planer om å reise til steder med Marriott-hoteller, eller du vanligvis bor på $ 29 hoteller (yikes), så kan gavekortet være det beste alternativet.

Spor poengene dine

Hvis du planlegger å bruke bonusene dine og poeng og deretter avbryte kortet, må du følge dem nøye for å få maksimal verdi. Du vil ikke ønsker å kansellere og miste 7000 poeng når du kunne ha betalt noen regninger med kortet for å nå de 7.500 poengene som trengs for en annen gratis natt om natten før du kansellerer.

Er å samle poeng verdt verdiene?

Ja, jeg bruker litt tid på å søke om kredittkort og sporing av utgifter og poeng. Men ikke for mye tid. Jeg gjorde mer enn $ 1000 i fjor jakte på kredittkortbonuser. Og forresten, er kredittkortbonuser ikke skattepliktig som inntekt hvis du trenger å møte utgifterskravene for å få dem.

I år tar jeg kontanter og ekvivalenter på minst $ 1500. Fra reisekort alene, mottok jeg mer enn $ 600 i kontanter og gratis hotellrom innen juni. Så, ja, det er verdt å ta litt tid å finne og bruke gode reisekortkort.

Vil du vite mer om de beste reisekortene? Bli med Reise Hacking Cartel, et fellesskap av ekspert reise hackere.

Din sving: Har du gode reisekredittkort, og hvor mye verdi har du fått fra dem så langt?

Annonsør Disclosure: Mange av kredittkort tilbudene som vises på dette nettstedet er fra kredittkort selskaper som The Penny Hoarder mottar kompensasjon. Denne kompensasjonen kan påvirke hvordan og hvor produkter vises på dette nettstedet (inkludert for eksempel ordren der de vises). Vi har ikke alle tilgjengelige kredittkorttilbud eller alle kredittkortutstedere.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar