Penger

Dårlig på stavemåte? Det kan gjøre deg til en millionær ...

Dårlig på stavemåte? Det kan gjøre deg til en millionær ...


Vi er alle skyldige i det. Vi prøver å skrive et domenenavn inn i nettleseren vår for å oppdage at vi har feilstavet det og ender opp på et nettsted vi ikke hadde til hensikt å. Selv om dette kan være frustrerende for oss som forbrukere, er det noen få personer som lager millioner fra alle våre stavefeil.

En av disse serielle "feilspillerne" er Kevin Ham. Ham er en gründer som nylig ble omtalt i Business Magazine og har gjort sin formue ved å kjøpe opp nettsteder som NewYorkTime.com. Fikk du det? Domenet mangler "s" på slutten, og det er en vanlig feil at tusenvis av mennesker gjør hver dag.

Måten Ham tjener penger på, er ved å kanalisere alle de tapte besøkende i det som kalles "destinasjonsside". Landingssiden er vanligvis et enkelt nettsted, men det er dekket i annonser. Ham blir betalt hvert par cent hver gang en av oss klikker på disse annonsene.

Noen få cent per besøkende ser kanskje ikke ut som mye, men når du har millioner av besøkende som snubler til siden din hvert år, kan det legge opp raskt. I tillegg eier Ham ikke bare NewYorkTime.com; han har sakte bygget opp en portefølje med mer enn 300.000 domenenavn enn å generere mer enn $ 70 millioner dollar hvert år!

Se for deg selv: Prøv å skrive inn "money.cm" i stedet for "money.com", og du vil finne at du lander på en side fylt med Google-annonser. Det er ganske geni.

Tror du suge ved stavemåte?

Du kan gjøre dette selv, men du må være rask. Ham kjøper domener av tusenvis, og det er flere og flere konkurrenter hver dag. Noen av disse domenekjøpene har også høyteknologisk programvare som hjelper dem med å skure internett for nettsteder hvor eieren har slått på registreringen utløper. Det tillater dem å plukke opp domenet for skitt billig.

Her er noen tips som vil hjelpe deg med å komme i gang med å tjene penger på feilstavede domener:

  • Identifiser domener med høy side rangering. Det finnes en rekke verktøy og programvare utviklet for å identifisere Yahoo, Google og Alexa side rangering online. Disse vil hjelpe deg med å finne ut hvilke nettsteder som får mest trafikk og derfor regnes som de mest lønnsomme.
  • Bestem hvilke domener som feilstaves oftest. Eventuelle populære nettsider kan skrives feil i et søkefelt. Tenk på domenenavn du besøker ofte, og prøv å tenke på måter det kunne feilstavet på. Kanskje en overflødig "s" på slutten "eller" .cm "i stedet for en" .com "
  • Vurder å kjøpe andre variasjoner av feilstavet domene (de som inneholder bindestreker er et godt eksempel). Bruk et verktøy som det som finnes på NameTumbler.com for å generere en liste over mulige domener til salgs. Du kan bruke visse kriterier for å identifisere de beste kombinasjonene av ord og uttrykk.
  • Begynn å tjene penger på andres stavefeil. Når du har registrert domenet, kan du sette opp ditt annonsefylte nettsted og begynne å se kontantrullet i! Jo flere domener du har, desto bedre.

De beste og mest lønnsomme domenene blir raskere, men hvis du er vedvarende, kan du bare bli heldig og finne den neste Ebay.com. Lykke til med å bygge ditt domene imperium!

Skrive Inn Din Kommentar