Penger

Retail Liquidation Salg er 70% av en hel del ingenting. Her er hvorfor

Retail Liquidation Salg er 70% av en hel del ingenting. Her er hvorfor


Betal mindre. Bebe. The Limited. Amerikansk Bekledning. BCBG. hhgregg. Wet Seal. Gordmans.

Og de er bare butikkene som lukkes i 2017 så langt.

Hvis de ikke er borte helt, slår disse forhandlerne ned en stor slyng av deres murstein og mørtel steder. Antall årlige detaljhandelskurser har allerede overgått 2016-tallet. Bransjen har ikke sett dette dårlig etter lavkonjunkturen.

Så det betyr store utgående forretninger og rabatter, ikke sant? Et selskaps tap er din personlige gevinst, ikke sant?

Kanskje ikke.

Retail krisen, eller hvorfor vi ikke kan ha fine ting

Hold dine hester, venner. Før vi kommer til gode kjøp, la oss ta et øyeblikk å vurdere hvordan vi kom hit.

Shopping som vi vet det er ødelagt.

Det er ikke bare fordi vi er handelseiendommer for erfaringer. Ja, vi bruker mer på reise- og restaurantmåltider, men tusenvis av år - og stort sett alle andre - trenger klær å ha på seg og en ny telefon for å ta de fritte feriejobene med.

Det er ikke bare fordi vi handler mye på nettet (selv om vi handler på nettet en hel del av en masse). Et vell av shoppingalternativer på nettet gjør det enklere enn noen gang å sammenligne priser, returpolitikk og fraktkostnader med bare noen få klikk. Det er nå lettere å utdanne deg selv før du kjøper.

Men du kan være for kunnskapsrik for ditt eget gode. Forhandlere var så desperate for å få oss i døren i løpet av lavkonjunkturen i slutten av 20-årene, og de trente at de aldri trente til å betale full pris. Så nå, år senere, vil du vente på en BOGO eller en rabatt (15% kutter det ikke lenger - vi vil ha 40% rabatt, vær så snill) eller vent til noe treffer salgsstativet tre uker etter at det debuterte før du kjøpte.

Når vi betaler full pris, er det for Forever 21-jeans som bare koster $ 10 i utgangspunktet.

Butikkene trente oss til å handle slik, og nå er de sliter med å overleve.

For alle merker direkte til forbrukeren som dukker opp for å selge deg barberblad, sminke eller leggings og send dem til døren din, er det en eldrehandler som kaller den, sier det.

Bummertown. Men hvor er tilbudene?

De fleste av dere har sikkert hustled til en nærliggende butikk med "Everything Must Go!" Bannere som dekker vinduene.

Men når du er inne finner du et ødelag av tomme metallstativ og rotete stabler av varer. Når du endelig finne noe du liker nok til å kjøpe, det er uunngåelig bare tilgjengelig i en størrelse som passer for et lite barn.

Uansett om du leter etter klær, sko eller apparater, er det verdt å grave deg gjennom enden av dagen for å prøve å få et godt kjøp?

Hvis du er villig til å prøve det, må du først lese disse tipsene.

Ikke forvent store rabatter på store merker

E-handel entreprenør Shannon Quinn anbefaler å gjøre en rask sjekk før du lager en spill plan å slå et likvidasjon salg: Selger butikken et utvalg av populære navnemerker, eller er det en privat etikett?

Hvis butikken selger populære merker, er du mindre sannsynlig å finne store rabatter. Quinn sier

forhandlere kan tjene mer penger som selger likvidasjonslager til andre bedrifter som har lisens til å selge de samme merkene.

Hun gir dette eksemplet fra når Sports Authority slått av i 2016:

"Jeg dro til deres out-of-business salg og innså at de bare solgte Nike og Adidas produktene med 30% rabatt på detaljhandel. De eneste produktene i butikken som går for 75% eller mer, var Sports Authority private label produkter. Salget var faktisk ikke noe annet enn noen av deres beste kuponger. Deres "fantastiske likvidasjonssalg" var faktisk ganske gjennomsnittlig. "

Hvis du bestemmer deg for å handle, ikke vent for lenge

Hva med merker som Aeropostale, The Limited eller Payless som har sine egne merker? Under nedlastingsprosessen kan disse butikkene fortsatt flytte varer fra butikk til butikk for å fylle stativer, slik at du kanskje ikke ser store rabatter.

"Siden de er en privat etikett, vil du se det beste salget når de endelig drar pluggen og har ingen steder igjen for å selge sine klær," advare Quinn.

Og når en forhandler er på sine siste ben, lykke til å finne den størrelsen, fargen eller modellen du vil ha. Venter på den laveste prisen kan bety at båten helt mangler.

Kjøp bare det du virkelig trenger

Paco Underhill, detaljistkonsulent og forfatter av flere bøker, inkludert "Hvorfor kjøper vi: Vitenskapen om shopping", foreslår å stille to sentrale spørsmål for å avgjøre om det er verdt å kjøpe noe midt i butikkens avsluttende kaos - og de er de samme spørsmålene han anbefaler å spørre under en vanlig shoppingopplevelse:

Trenger du virkelig det? Passer det egentlig?

"En av de grunnleggende problemene med shopping er at hvis du går et sted og du kjøper ting fordi prisen er lav heller enn det er noe du egentlig trenger eller vil bruke, blir pengene bortkastet," sier Underhill.

Hvis svaret på begge spørsmålene er nei, sier Underhill å gå bort.

Tilbring gavekortet ditt tidlig

Hvis du har et gavekort for en butikk som lukker, må du ikke holde på den til siste minutt. Better Business Bureau fortalte WCPO at det ikke kan være mye tid mellom når en kjede annonserer konkurs eller total nedleggelse og når du finner dørene låst.

Dette er trolig den eneste situasjonen der vi vil anbefale å kjøpe noe bare for å bruke utgifter. Hvis du ikke finner noe for deg selv, bør du vurdere å plukke opp et nyttig element eller to for å donere til din ideelle ide.

Føl deg fri til Vinduhandel

Underhill husker en nylig tur som tok ham forbi en nesten tom amerikansk klærposisjon.

"Jeg kunne se at 85% av tingene var borte og ting som var igjen var 90% avslag. Det var interessant å gå inn og se hva andre mennesker er ikke velger, "sier han.

Noen ganger er den gleden av gawking også forbrukerutdanning. Hvis det er en hel rack av en bestemt gjenstand eller stil, er det sannsynligvis en god grunn til at hundrevis av kunder forlot det bak. Ha det gøy å prøve å sortere ut mysteriet, så fortsett.

Prøv alt på, Alvorlig

Det er vanskelig å dra nytte av en returpolitikk når en butikk ikke eksisterer lenger. Tilbakekallelser vil ikke gjelde på en likvidasjonsavtale, så vær sikker på å prøve den, test den ut eller spør en ansatt hvilke alternativer du har hvis varen bryter ned veien.

Ikke forvent å tjene penger

Det er sannsynligvis ikke verdt å prøve å tjene penger på butikkens utgående salg, sier Quinn. "Merker som har mistet så mye popularitet at de filen for konkurs har en tendens til ikke å videreselge godt på eBay, og sparer 30% på et sterkt merke, forlater ikke nok kjøtt på beinet for å tjene penger. "

Ja, hørt at supermarkedet nedover kvarteret lukker, kan røre i deg ønsket om å jakte. Men gjør det med forsiktighet og stor skepsis. Tilbudene kan ikke være det de synes.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på Penny Hoarder. Hun er også medarbeider en ukentlig podcast om mote og virksomhet.

Skrive Inn Din Kommentar