Penger

Amazon Prime kan hjelpe deg med å spare penger på studielånene dine. Dette er hvordan

Amazon Prime kan hjelpe deg med å spare penger på studielånene dine. Dette er hvordan

Redaktørens merknad: CNNMoney rapporterer at denne kampanjen avsluttet 31. august 2016.

Amazon Prime Student er allerede en fantastisk avtale for studenter.

For $ 49 per år (etter en gratis første seks måneder) får du mye: gratis, rask frakt på alt fra lærebøker til toalettpapir, dagligvarehandel - pengerbesparende tilgang til Prime Pantry og - kanskje best av alt etter en lang dag med utmattende klasser - tonnevis av filmer og TV for å binge gjennom Prime video.

Og det er bare starten: EN Statsstudent medlemskap kan til og med hjelpe deg med å spare penger på studielånene dine.

Ja, du leser det riktig! Dette er hvordan.

Amazon Prime og Wells Fargo Team opp til å redusere studentrentes rente

På torsdag annonserte de to selskapene at de hadde samlet seg for å gi premier studentmedlemmer en spesiell rabatt på private studielån gjennom Wells Fargo, den største private studentutlåneren blant amerikanske handelsbanker.

Som et Statsstudentmedlem med et Wells Fargo-lån, du vil bli tilbudt en 0,50% rente rabatt - og du kan stable en annen 0,25% reduksjon på toppen av det ved å registrere seg i Wells automatisk månedlige låneavdragsplan.

Men hva betyr disse tallene egentlig for deg?

Forbes forfatter Maggie McGrath bruker eksemplet på hypotetisk College Student Cathy, som har tatt ut et 10-årig, 7% -feillån for $ 10,000 gjennom Wells Fargo.

Hvis hun ikke begynner å betale før etter en 15 måneders utsattelse, ville hun se på en tilbakebetaling på totalt 15,202,80 kroner.

Men med den samlede reduksjonen på 0,75% gjennom denne nye avtalen, vil den totale prisen være 14 611,20 kroner under de samme omstendighetene - en besparelse på $ 591.

Ikke dårlig, ikke sant? Husk at McGraths matte ikke inkluderer den faktiske kostnaden for medlemskap ... men mer på det i et øyeblikk.

Til søke om lavrente lån, du eller en cosigner trenger allerede å være et Amazon Prime Student medlem i god stand. Siden du ikke kan registrere deg for Amazon Prime Student før du faktisk registrerer deg, vil dette alternativet hjelpe med å refinansiere eller ta ut ekstra lån utover de du pleide å først registrere deg i klasser.

Men den fine utskriften spesifiserer ikke at du må forbli en premier eller premier student i hele lånets lengde - du trenger bare å få medlemskapet på plass før datoen for første utbetaling.

Og siden du får en gratis seks måneders prøve fra Prime Student når du registrerer deg først, det betyr at du kanskje ikke må betale en krone for denne søte rabatten.

For å sjekke ut de fulle detaljene for deg selv og se om å registrere deg, klikk her.

Vil du spare penger på studielånene dine?

Før du tar Prime og Wells Fargo opp på dette tilbudet, fortsett med forsiktighet: Private lån er en av de mest kostbare måtene å finansiere utdanningen på.

Hvis du kan finne en måte - på noen måte - å selvfinansiere og unngå studentlånsgjeld i utgangspunktet, er det aller beste handlingsmåte.

En fin måte å gjøre det på? Påfør din butt av for mye stipend og stipend. Det er bokstavelig talt gratis penger, så det er verdt innsatsen.

Her er 100 stipendier for å komme i gang - og 100 rare hvis du trenger enda mer.

Kutt ned din gjeld ved å søke på en skole som tilbyr en flott økonomisk hjelpepakke. Noen av beste verdi høyskoler i landet kan veldig godt øke dine øyenbryn.

Og selv om du gjøre bestemmer seg for å treffe bøkene og må ta ut lån, se til føderal hjelp først - renten er lavere, spesielt akkurat nå.

"Fordi de er bundet til tiårig statsobligasjon (som falt i mais auksjon)," sier McGrath, "priser på føderale subsidierte og usubsidierte studielån utbetalt til undergraduates mellom 1. juli 2016 og 1. juli 2017 er nå 3,76 %, ned fra 4,29% "fra i fjor. Graduate studielån er på et tilsvarende lavt nivå.

Men hvis du fortsatt trenger private lån på toppen av alt, er det verdt å spare litt mer med ditt Prime-medlemskap. Tross alt er det college - alt hjelper.

Uansett hvor du får lånene dine fra, gjør ditt beste for å tilbakebetale dem så fort du kan. Vi har ressurser for å hjelpe!

Denne fyren tilbakebetalt studielånene sine før han ble uteksaminert - alt ved å skrive en blogg.

Og denne jenta ble gjeldsløs før avgangsdagen også ... ved å jobbe med en sidejobb hun designet og deretter leveret til en heltidsposisjon.

Inspirert ennå? her er Vår guide til å tilbakebetale studielånets gjeld, uansett hvor mye av det du har - eller unngår det i utgangspunktet.

Glade studier! Forhåpentligvis vil disse Prime-filmene hjelpe - og ikke skade - din sak.

Din sving: Hva er din store? Og hva er din favoritt ting å kjøpe fraktfri på Amazon Prime?

Opplysning: Hva ville Abe gjøre? Sannsynligvis klapp oss på baksiden for å plassere tilknyttede lenker i dette innlegget. Takk for at du hjelper oss med å fylle The Penny Hoarder's øl kjøleskap!

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar