Penger

Amazon utvider $ 5,99 Prime til Medicaid mottakere. Slik kvalifiserer du

Amazon utvider $ 5,99 Prime til Medicaid mottakere. Slik kvalifiserer du


Amazon har alltid gitt elevene en fin avtale på Prime. I fjor gikk Amazon et skritt videre og banket sin Prime-abonnementspris ned til $ 5,99 per måned for alle som har et elektronisk overføringskort (EBT).

Denne uken annonserte Amazon at det vil utvide sin $ 5,99 per måned Amazon Prime-tjeneste til Medicaid mottakere.

Amazon Prime-fordelene inkluderer film, tv-show og musikkstrømning; gratis to-dagers frakt; og tilgang til en rekke aviser og bøker.

"Vi håper å gjøre Prime enda mer tilgjengelig. Kombinasjonen av frakt, shopping og underholdning gir en enorm verdi til medlemmer, sier Cem Sibay, visepresident for Amazon Prime, i en pressemelding.

Det er en ganske søt avtale, så lenge du kan unngå den beryktede fristelsen til online impuls shopping.

Registrer deg for Amazon Prime Rabatt Med Medicaid Card

Gå til nettsiden og klikk "Medicaid." Amazon sender en kode til din e-post eller mobiltelefon - ditt valg - om et par minutter. Skriv inn den sekssifrede koden i boksen, og velg fortsett.

Du må laste opp et bilde av Medicaid-kortet ditt, velg utstedelsesstaten, og merk av i boksen for å bekrefte at Medicaid-kortet ditt er gyldig. Når kortet ditt er bekreftet, kan du registrere deg for Prime som vanlig.

Du må rekvirere hver 12. måned, og abonnenter kan nyte denne rabatterte prisen i totalt 48 måneder.

Jen Smith er en junior forfatter på The Penny Hoarder og gir tips om å spare penger og betale gjeld på Instagram på @savingwithspunk.

Denne artikkelen inneholder generell informasjon og forklarer alternativer du måtte ha, men det er ikke ment å være investeringsråd eller en personlig anbefaling. Vi kan ikke personliggjøre artikler for våre lesere, så situasjonen din kan variere fra den som diskuteres her. Vennligst søk en lisensiert profesjonell for skatterådgivning, juridisk rådgivning, økonomisk planlegging råd eller investeringsrådgivning.

Skrive Inn Din Kommentar