Penger

5 rare måter å spare penger: vil du ha på seg en badedrakt fra det tapte og funnet?

5 rare måter å spare penger: vil du ha på seg en badedrakt fra det tapte og funnet?

Er du villig til å gjøre alt du trenger for å spare ekstra penger?

Selv om vi har delte ideer om alt fra det praktiske til det ganske rarlige (um, permanent sminke?), Gløste vi noen nye taktikker fra Huffington Post når de spurte deres noen populære bloggere og økonomiske eksperter: Hva er det merkeligste du gjorde å spare penger?

Læringen lærte av disse økonomiske guruer: Alt er mulig når det gjelder lagring, og du kan alltid komme opp med flere rare måter å spare penger på. Selv om ikke alle tips her vil gjelde for deg, er det alltid et annet alternativ for å spare eller kutte utgifter. Ingenting er begrenset, så vær ikke redd for å prøve ut noen av disse metodene for å se hva som fungerer for din livsstil.

Her er fem av våre favorittstilte strategier fra roundup:

1. Søk etter det tapte og funnet for en gratis badedrakt

Etter å ha forstått hotellet han sjekket inn, hadde et basseng, besluttet Jeff Yeager av Ultimate Cheapstake å ikke kjøpe en ny badedrakt, og i stedet spurte front desk clerk om han kunne ta badedrakten i Lost & Found. Ikke bare sa kontorist ja, hun tillot til og med Jeff å beholde det fordi det hadde vært i tapt og funnet i mer enn 30 dager. Score!

"Leksjon lært," sier Jeff. "Det gjør aldri vondt å spørre."

2. Kjøp Secondhand Ski List Passes

Maria Nedeva av pengene prinsippet sto på bunnen av skibakken og spurte folk som ferdig med å stå på ski for dagen for å selge sine skiheispass til en nedsatt pris. Hun spurte 20 personer og fikk tre skiheispass som følge av hennes innsats. Ikke dårlig vurderer skipass kan ofte koste mer enn $ 100!

"Det var en kraftig og bemyndigende opplevelse som tok meg langt utover min komfortsone," sa Maria.

3. Klær i kostyme for en gratis Burrito

Hvem elsker ikke Chipotle Burritos? Mens han var på college, kledde David of Young Adult Money og vennene sine i kostyme under Halloween og scoret gratis burritos. David og hans venner gikk selv så langt for å gå til seks forskjellige Chipotle's for å samle gratis burritos på hver.

Selv om Chipotle ikke lenger gir gratis burritos under Halloween, tilbyr de en nedsatt burrito for å feire nasjonens skummeste ferie. Besøk butikken i kostyme neste Halloween for en $ 3 Chipotle burrito.

4. Voks håret ditt hjemmefra

Snakk om modig! Shannon of Financially Blonde vokste sine egne øyenbrynene hjemme.

"Hele opplevelsen skremte meg og jeg droppet nesten varmt voks på øyeeballet mitt, men jeg lærte at jeg kunne gjøre noe hvis jeg bare tenkte på det," sa Shannon til Huffington Post. "Jeg vokser nå mine egne øyenbryn regelmessig, og jeg har ingen frykt når jeg gjør det."

5. sove i bilen din

Glem de hotellgebyrene! Under en tur til Cedar Point fornøyelsespark, valgte Brian of Luke1428 og hans kone å sove i bilen i stedet for å betale for et hotell. Selv om Brian sier at han aldri ville gjøre det igjen, satse vi på at de reddet seg en pen penny den kvelden.

Vil du vite andre rare måter folk har spart penger på? Les hele innlegget på Huffington Post.

Din sving: Hvilke rare eller uvanlige måter har du spart penger? Hvilke leksjoner lærte du av din erfaring (er)?

Maryann Akinboyewa er en sosial media strateg og forfatter. Si hei på Twitter @himaryann.

Skrive Inn Din Kommentar