Penger

5 enkle måter å spare penger uten å forlate huset ditt

5 enkle måter å spare penger uten å forlate huset ditt

La oss innse det: Med mindre etternavnet ditt er Gates, Bush eller Trump, har du sannsynligvis ingen hauger av penger som ligger rundt med ingenting å bruke det på.

Vi har alle utgifter og en begrenset inntekt for å dekke dem, og Noen ganger går vi tom for penger før vi går tom for måneden.

Da min kone og jeg ble uteksaminert fra college i fjor, hadde vi en ganske god ide om inntektene våre, men vi forventer ikke hvor mye utgiftene våre ville vokse ved å gå videre til neste fase av livet.

Den gjennomsnittlige nye graden i mitt felt var rundt $ 50 000 i året, eller litt over $ 3 600 i måneden etter skatt. Med min inntekt på college i gjennomsnitt mellom $ 1000 og $ 2000 i måneden, skjønte jeg at vi skulle bli satt.

Jeg har imidlertid ikke regnet med noen ekstra kostnader:

  • Leie et hus i stedet for en leilighet: ca $ 250 per måned
  • Våre barn startet på skolen og trengte forsyninger, lunsjer, etterskoleprogrammer, etc .: alt fra $ 25 til $ 50 i måneden
  • En ny helse- og tannforsikringsplan: $ 400 i måneden
  • Dyrere bilforsikring fordi vi flyttet til en ny stat. Nevada er rangert 25 nasjonalt for gjennomsnittlige bilforsikringspremier. Ikke høyest, men mye høyere enn # 40, hvor vi var før: $ 200 i måneden
  • Barnevakt. Vi var heldige og måtte sjelden betale for det på college: $ 500 til $ 600 i måneden
  • Og selvfølgelig betaler den evigvarende studielånet: etter grace perioden, $ 400 i måneden

Noen måneder etter at jeg hadde oppgradert, skjønte jeg at ting bare ikke var å legge opp og begynte å holde et detaljert budsjett for første gang i mitt liv. Det jeg fant omtrent var floored meg: Min lønnsslipp gikk ikke så langt som jeg hadde antatt, og vår kredittkortgjeld fortsatte å klatre høyere hver måned.

Jeg begynte umiddelbart å lete etter måter å kutte kostnader på. Og for å fortelle deg sannheten, var jeg faktisk litt overrasket over hvor lett det var å kutte noen av de røde ut av budsjettet.

Her er noen av de enkleste måtene jeg fant for å kutte kostnader, alt som du kan gjøre fra komforten av ditt eget hjem, uten å sette på bukser.

1. Be om rabatt

En av de første tingene jeg gjorde var å ringe til min internettleverandør og forsikringsselskap. Alt jeg gjorde var å spørre om de hadde noen spesialtilbud som skjer eller hvis jeg kvalifiserte for noen form for lojalitetsrabatt.

Min internettleverandør banket $ 10 per måned av min regning, og sparer meg $ 120 per år. Og min forsikringsselskap oppdaget jeg faktisk kvalifisert for en rabatt på grunn av min kjørrekord, og sparer meg en annen $ 20 i måneden, eller $ 240 i året. Det er totalt 360 dollar i året med besparelser, bare for å lage noen telefonsamtaler!

Kabel, forsikring, internett, mobiltelefon og andre abonnementsbaserte tjenesteselskaper tilbyr ofte dårlig annonserte kampanjer og lojalitetsrabatter. Alt du trenger å gjøre er å sette deg ned med budsjettet eller en stabel med månedlige regninger og lage en liste over alle firmaer du betaler.

Deretter, begynn å ringe. Det er så enkelt. Du vet aldri hvilke rabatter du kan kvalifisere for, bare ved å spørre.

2. Handle på nettet

Denne ideen kan spare både tid og penger, og det kan også være mye moro. Forhandlere som Wal-Mart, Target, Shopko og Kmart tilbyr gratis frakt for online bestillinger over et visst beløp, noe som gjør din online bestillingskostnad den samme som en tur til butikken.

Besparelsene: Du er ferdig med å handle om 10 minutter, i stedet for en og en halv time - pluss du sparer reisetid og gass!

Jeg bruker denne strategien, hovedsakelig for husholdnings- og personlige nødvendigheter som vitaminer, barberkrem, batterier, toalettpapir, lyspærer, sjampo, deodorant og bleier. Jeg snudde mine fire eller fem månedlige turer til Wal-Mart i bare en online bestilling hver måned.

Nå, for å få denne metoden til å fungere, trenger du å planlegge fremover slik at du ikke går tom for noe (som toalettpapir) mens du venter på bestillingen å komme inn. Men å holde en løpende liste over alt du har re nesten ut av gjennom hele måneden gjør det enkelt og enkelt.

I tillegg til tid og gassbesparelser begrenser denne strategien mengden "impuls kjøper" som uunngåelig kommer med hver tur til butikken. Du vet, de elementene som er på salg eller bare ellers virker som gode tilbud på den tiden. Beregning konservativt, shopping online sparer meg i gjennomsnitt $ 20 til $ 50 i måneden, bare ved å begrense impuls kjøper. Det er alt fra $ 240 til $ 600 i året i besparelser!

Hvis du ikke er fan av forsinkelser i forsendelser, kan du fortsatt dra nytte av fordelene med nettbutikk uten å måtte vente på at UPS skal dukke opp ved døren din. De fleste butikker tilbyr faktisk noen type gratis frakt-til-butikk-frakt, og kjøpene dine er ofte tilgjengelige samme dag du gjør bestillingen.

Når du bestiller online og velger "nettsted for å lagre", samler butikkmedarbeiderne dine kjøp for deg og holder dem på et "Online Order Pickup" -bord. Alt du trenger å gjøre er å dukke opp, hente kjøpene dine fra pulten og gå hjem. Det er fortsatt mye raskere enn å gå rundt i butikken selv!

3. Ditch din fastlinje

Vi ville faktisk alltid gjort denne, og jeg er glad for at vi har hatt mulighet til å nyte disse besparelsene. Min kone og jeg har ikke hatt en fasttelefon i nesten 10 års ekteskap.Vi har begge alltid hatt mobiltelefoner og har aldri sett poenget med å ha en tredje linje som vi sjelden ville bruke.

Vurder hvor ofte du bruker fasttelefonen din, og om du bare bruker mobiltelefonen din, ville det fungere. Du kan enkelt spare 20 dollar i måneden eller mer, avhengig av prisen på tjenesten.

4. Bli kvitt din TV (eller minst kabel)

Stjermer du på skjermen din i sjokk, utrolig at jeg selv ville foreslå en slik ting? Hør på meg.

Ikke bare brukte vi altfor mye tid foran TV, men vi betalte for mange kanaler og tjenester vi ikke brukte. Vi droppet alt: kabel, Netflix og til og med til Redbox. Da alt var sagt og gjort, lagret vi rundt $ 70 i måneden (ca $ 840 i året), og hadde plutselig mye mer ledig tid!

Vi begynte å bruke elektroniske nyhetskilder for å holde øye med dagens hendelser, og bruke mer tid til å lese og (gisp!) Faktisk snakker med hverandre.

Det var virkelig, egentlig hardt i begynnelsen, men har vist seg å være det beste vi kunne ha gjort for ekteskapet og vår familie. Vi planlegger å slå på TVen igjen etter at vi er helt ut av gjeld (jeg ser på deg, studielån), men selv da planlegger vi fortsatt å begrense hvor mye vi ser.

5. Avslutt å betale for abonnementstjenester

Tjenester som Amazon Prime, Shoprunner, treningsmedlemskap, ubegrensede dataplaner eller noe der du betaler en viss avgift for ubegrenset tilgang i stedet for å betale hver gang, kan egentlig ikke være like god av en avtale som du tror.

Disse selskapene regner med at du overvurderer hvor mye du skal bruke tjenestene sine, og deretter aldri tenke på det igjen.

Jeg forstår allure. Jeg var en lojal Amazon Prime-bruker i årevis og elsket det. Hver gang jeg bestilte noe med gratis to-dagers frakt, ville jeg tenke til meg selv, "jeg får en god avtale! Se på hvor mye det ville koste meg! " Jeg tenkte ikke på den årlige avgiften jeg betalte for å få den "gratis" frakt.

Da jeg brøt ut mine utgifter, skjønte jeg at jeg brukte mye mer på Prime enn jeg ville ha på frakt, selv om jeg valgte alternativet to dager hver gang. Så jeg (noe motvillig) avbrutt mitt Prime-medlemskap kort tid før det skulle fornyes, og sparer meg selv for $ 100 medlemsavgift.

Ta en rask titt på dine tidligere kjøp for å se om disse tjenestene virkelig hjelper deg med å spare penger. Gå tilbake de siste 12 månedene og se på hvor mye du faktisk har brukt tjenesten. Enten det er hvor mange ganger du gikk på treningsstudioet, hvor mange ganger du bestilte fra Amazon eller brukt Shoprunner, eller hvor mye data du faktisk har brukt med mobiltelefonen din.

Deretter legger du til hvor mye det ville koste hvis du hadde betalt hver gang og se om det virkelig er billigere å betale for ubegrenset tilgang. Mesteparten av tiden er det ikke. Og hvis det er, gratulere deg selv med å være en klok og sparsommelig shopper.

Din sving: Hva er den enkleste måten du har spart penger uten å forlate huset ditt?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Tom Gordon er frilansskribent og gjenoppretter spendaholic som bor i Las Vegas sammen med sin kone og tre utrolige sønner. Han har utviklet en lidenskap for sunn fornuft, virkelige måter den gjennomsnittlige amerikaneren kan spare og tjene ekstra penger, og ønsker ikke mer enn å dele den lidenskapen med verden.

Skrive Inn Din Kommentar