Penger

23 eksakte måter å spare på gassregningen din

23 eksakte måter å spare på gassregningen din

Fylling av bensintanken er en grundig elendig opplevelse. Min kone og jeg kjøpte nylig en minivan og så på gasspumpen rulle forbi $ 70 for første gang (ouch).

Vi har samlet de beste tipsene om hvordan du bruker mindre på gass fra ulike eksperter. Du kan lagre hundrevis av dollar på bensin ved å bruke enda noen av disse tjuefire forslagene.

1. Del Rides

Hvis du bor i nærheten av dine medarbeidere, og har lignende planer, blir du svingende kjører, slik at du kan kjøre mindre hver uke.

2. Kontroller lufttrykk

Å ha dekk underblåst kan redusere bensinkilometeret med 0,3% for hver 1 psi, ifølge US Department of Energy. For å finne riktig dekktrykk, kontroller du brukerhåndboken for bilen din eller klistremerket i førerens sidedør.

3. Sjekk gassdåsen

En dårlig tetning eller manglende hette kan tillate opptil tre liter gass for å fordampe hver måned. I tillegg til å koste deg penger forurenser det luften. Når gummitetningen rundt hetten din virker slitt eller skadet, kan du kjøpe en ny hette seksten dollar eller mer årlig.

4. Kjøp et rabattert gavekort

Ofte kan du finne rabatterte gavekort til din lokale bensinstasjon på steder som Raise.com og Cardpool.com. Dette kan være enkel måte å spare 5% eller mer på bensinbudsjettet.

5. Bruk prisguider på nettet

Det er nettsteder som forteller deg prisen på bensin på stasjonene i ditt område. Et eksempel er http://www.GasBuddy.com. Se etter de billigste bensinstasjonene langs noen av ruter du vanligvis kjører for arbeid eller shopping.

6. Planlegg ruter

Jo mindre du kjører jo mindre du bruker på bensin, så prøv å rute dine shoppingturer og andre utflukter på effektive måter. Å kutte noen få miles hver uke kan legge opp til 500 miles lagret årlig, som ved 20 miles per gallon betyr å kjøpe 25 gallon mindre gass.

7. Reduser din ledig tid

Ikke start bilen og la den løpe i lang tid for å "varme opp". Idle for mye, bare kaster bort gass. "Car Talk" vertene Tom og Ray Magliozzi sier, "Den beste måten å varme opp en bil på er å kjøre den med moderate hastigheter." Unntaket til dette er kalde vinteremorgener, når et minutt eller to tomgang kan være en god ide .

8. Lys din bil

Gass kjørelengde kan øke med så mye som 1% for hver 100 pounds du tar ut av bilen din, så se over hva du har der og fjern alt du ikke trenger (nei, dette betyr ikke at mor-in- lov).

9. Fremskynder sakte

Jo raskere du akselererer jo mer gass du bruker for en gitt avstand. Vær forsiktig på den pedalen når du kommer opp til motorveiens hastighet.

10. Coast More

Du får bedre kjørelengde ved å kaste mer, så planlegge for stopp og svinger når du kjører. Ta foten av gassen litt før når det er trygt å gjøre det.

11. Fjern rackene

Hvis du ikke bruker det sykkelstativet, fjerner du det, og når sesongen slutter, tar du av skiheisen. Racks er ekstra vekt og skaper mer vindmotstand - begge reduserer gass kjørelengde.

12. Bruk Cruise Control - Noen ganger

Når det er kupert, kan du få bedre kjørelengde uten cruise control, fordi systemet vil ha en tendens til nedskifting for mye og avfallsgass. Ellers bruk den. En test utført av Edmonds.com viste at cruisekontroll lagret gjennomsnittlig 7% på drivstofforbruket.

13. Reduser bruken av varmeren din

Effekten av ovner blir diskutert, men konsensusene synes å være at de reduserer gass kjørelengde litt. Du kan vente litt for å slå den på og kle deg varm hvis du vil redusere bruken din.

14 Reduser klimaanlegget

Når det er satt på "Max", kan bilens klimaanlegg redusere miles per gallon med 5 til 25% ifølge FuelEconomy.gov. Vent noen minutter før du slår på den, bruk vinduer med lave hastigheter når det er mulig, og prøv en mindre kraftig innstilling først for å se om det er tilstrekkelig. Slå deretter av / på-knappen et par minutter før du kommer til reisemålet ditt.

15. Bruk det beste kredittkortet

For vanlige fyll-ups velg et kort som betaler deg penger tilbake for å kjøpe bensin. Du reduserer kostnadene effektivt med 1% til 3% avhengig av hvilket kort du bruker.

16. Lukk Windows

Lukkende bilvinduer vil forbedre gass kjørelengde, spesielt når du går mer enn tretti miles i timen. Men skal du åpne vinduene i stedet for å bruke klimaanlegg? I følge TV-programmet MythBusters er svaret ja. Men de gjorde sine tester på 45 miles per time. Effektene av vindmotstand øker dramatisk ved høyere hastigheter, slik at du kan bli bedre med klimaanlegget på og vinduene stengt hvis du går 75 MPH.

17. Hopp over Premium bensin

Høyereoktangas er ikke nødvendig eller fordelaktig i de fleste biler, så du bruker bare mer penger når du kjøper premium.

18. Sett på luftfilteret

Et skittent luftfilter kan redusere kjørelengde med opptil 10%, så kontroller det ved hver oljeskifte.

19. Få gratis gass

Avtalen er at du godtar å sette annonser på bilen din, og du får gratis gass. Her er et nettsted som hjelper deg med å registrere deg for disse avtalene: http://www.freegashelp.com. Selvfølgelig er det noen fanger. Det kan hende du må kjøre minst 1000 kilometer per måned, for eksempel.

20. Kjøp en mer effektiv bil

Gjør ditt neste kjøretøy en som har en høyere mpg vurdering er en annen åpenbar måte å bruke mindre på bensin. Bare vær sikker på at du ikke betaler så mye for bilen at du negerer eventuelle påfølgende besparelser.

21. Sakte ned

Gutta på Edmonds.com testet også denne teorien, og fant at når de kjørte en bil på 65 km / t i 50 miles mot kjøring på 75 km / t for samme avstand, var gjennomsnittlig drivstoffbesparelse opp til 14% og i gjennomsnitt 12%.

22. Unngå stasjoner ved motorveiutganger

Mange av bensinstasjonene som ligger like ved en utkjørselsavgift så mye som 10 cent mer per gallon enn nærliggende stasjoner litt lenger unna motorveien. Så hvis du planlegger å gå nedover veien for å spise likevel, se etter en bedre pris lenger unna avkjørselen.

23. Bruk syntetisk olje

Syntetiske smøremidler koster mer i utgangspunktet - to eller tre ganger så mye - men de reduserer friksjonen bedre og forbedrer dermed bensinmiljøet. De gir deg også mulighet til å vente lengre mellom oljeendringer enn med petroleumsbasert motorolje, slik at du også sparer penger der, ifølge Craig Cole, fra AutoGuide.com.

Hvis du kan legge fem eller ti av disse forslagene til arbeid, kan du bruke mye mindre på gass.

Din sving: Har du brukt disse metodene eller funnet andre måter å bruke mindre på bensin? Vennligst del med oss ​​i kommentarene nedenfor.


Skrive Inn Din Kommentar